Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плейър предпочитате?

Featured Replies

Здравейте,пробвах паур ДВД с хардуернито ускорение на видео картата паботи добре и не товари процесора(но бях с ВИСТА).Но пък той не може да плейва MKV фаилове.Пробвах и КМPlayer с него плейвам почти всички файлове (но товари много процесора) не мога да го настроя да ползва хардуерното ускорение на картата.Някой ако е пробвал и е успял да го подкара нека каже какви са настройките или ми препоръчайте някой плеар който да потдържа това хардуерно ускорение на картата ми.Предварително благодаря.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 494
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никой не се ли е сблъсквал с този проблем.Моля за помощ.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

сложи си k-lite MEGA codec pack(ne k-lite codeck pack) и слагаш отметката на DVD/MPEG2 също така и на MP2/MP1 и по надолу на х264 и като го инсталираш пробвай да подкараш някой филм със Media Player Classic аз го ползвам от много време и освен това си идва с пакета кодеци а не отделно до сега не съм имал видеоформат който да не тръгне mkv, quick time, avi, dvd, drc, .dsm .dsv .dsa .dss .d2v .flv абе много са не ми се копират всички пишеш в гугала k-lite MEGA codec pack и първия сайт който ти намери влизаш там и си го сваляш днес го свалих около 17 мегабайта е големината аре успех

KMPlayer това е твоето решение Публикувано изображение

Видео карта на ATI нещо от рода 2600 с стандартните AVIVO драйвери и си гледкаш най спокойно

Първо напиши с какво разполагаш като хардуер , да не гадаем . Успех .

• 1 месец по-късно...

пробвал съм десетки плейъри и само BS Player ми вървят почти перфектно. Конфигурация: Sempron 2500+; Radeon 9550; ram: 768.

• 5 месеца по-късно...

Интересува ме кой според вас е най-добрия player за гледане на HDTV "ако мога така да се изразя".Или по точно ме интересува player който поддържа хардуерен ускорител-мисля че така се нарича функциятя.

Пробвай с КМ Плейър аз съм доволен
  • 2 месеца по-късно...

Инсталирах новата версия на GomPlayer филми с формат HDTV тръгват нормално но после звука и субтитрите тръгват по рано от картината. Kакво трябва да направя? Моля помогнете! :write a letter::rolleyes: :rolleyes: :speak:

Ами щеше да разбереш, ако и тази тема не бе изтрита : Публикувано изображение

http://209.85.129.132/search?q=cache:c0xcO...;cd=1&gl=bg

Всъщност грешката е моя => преместена е на правилното място:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=676270

А иначе виж и Media Player Classic HomeCinema (темата оттук надолу)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1133017

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Благодаря за бързият отговор инсталирах Media Player Classic HomeCinema вече всичко тръгва нормално но без субтитри, след като ги хвана с мишката и ги пусна в плеяра той изключва. Моля за помощ! ;) ;) :help::wors:

не е настроен да ползва VMR затова няма субтитри

Не разбирам много от тези неща, ако не ти е трудност да помогнеш когато можеш, незнам как стана но след като разархивирах плеяра на работния плод ми излязоха няколко икони чукнах на тази която пише 321mplayerc и всичко тръгна без да се налага да инсталирам нещо.

Моля за помощ! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от misho.d (преглед на промените)

Не разбирам много от тези неща, ако не ти е трудност да помогнеш когато можеш, незнам как стана но след като разархивирах плеяра на работния плод ми излязоха няколко икони чукнах на тази която пише 321mplayerc и всичко тръгна без да се налага да инсталирам нещо.

Моля за помощ! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Направи си следните настройки:

Публикувано изображение

Рестартирай плеъра или компютъра за всеки случай и пробвай пак.

Еееееее това вече е друго, всичко тръгна нормално. Благодаря за помоща. :help: :help: :):help:

Тъкмо да тръгне филма и пак проблем отначало добре но после звука и субтитрите тръгват по-рано от картината? Пак моля за помощ!! :angry::line dance: :line dance: :line dance:

Тъкмо да тръгне филма и пак проблем отначало добре но после звука и субтитрите тръгват по-рано от картината?

Пак моля за помощ!! ;):P :P :wors:

Тук вече е редно да попитам каква ти е хардуерната конфигурация ? Публикувано изображение

PS: Ако се случва при всички филми в HDTV, вероятно компютъра е слаб, ако е само на един...може самия филм да не е "наред" Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не съм много наясно с тези неща но имам почистваща програма и на нея пише следното, това са данните на компа: MS windows XP SP2 AMD Athion 64 Processor 4000+, 1.0GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GS Disk 250GB Надявам се че за това става въпрос.

Само на този филм ли се получава така ?

Да, това е конфигурацията ти. Може би видеокартата да спъва работата, но не съм на 100% сигурен.

Шоуто продължава: гледане на HD филми на всяко PC

Как да гледаме HD видеоклипове на слаб компютър

Пробвай с други настройки на Media Player HomeCinema

EVR custom pres.** , VMR9** но с 2D Surface...Можеш да инсталираш и CoreAVC оптимизиран за гледане на HDTV (макар че все още не поддържа хардуерно декодиране с GPU [с изпозването на видеокартата], а и е оптимизиран за многоядрени процесори => опция от която не може да се възползва товя процесор). Пробвай с друг плеър => Kmpleyer, GomPlayer, VLC (VideoLan), ZoomPlayer, CyberLink DVD Player 7/8...

Досега съм изтеглил 6 филма с формат HDTV. Разминаването на звука с картината се получава при два филма, но те са с големина над 8ГБ незнам дали е от това. Иначе за плеяра не смея да го барам да не объркам нещо.

• 1 месец по-късно...

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Здравейте,трябва ми някой наистина добре функциониращ плейър,да си поддържа скинове,да може да възпроизвежда по популярните музикални формати,нещо като Winamp :cupid: и да не натоварва Windows- a,благодаря предварително :clap:

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.