Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плейър предпочитате?

Featured Replies

За Windows Media player 11, плейлистата се показва, като се избере таба Now Playing. След което се слага отметка на Show List Pane. Предполагам и за 10-ката е подобно.

• 7 месеца по-късно...
  • Отговори 494
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Трябва ми плеър за DVD и най-вече за Blu-ray. По възможност да има хардуерно ускорение и да е безплатен. В момента съм със следните плеъри - MPC - HC, Splash PRO и Aimp. С тях мога да гледам/слушам всичко, което ми трябва освен Blu-ray. (MPC ми отваря BD, но не ми показва менютата). Пробвах TotalMedia Theatre, но е доста тежичък, има доста опций, които не ми трябват, а на мен ми е необходимо само да ми показва менюто и да има хардуерно ускорение (това не е задължително, но е желателно). А ако има някакъв начин да настроя MPC ще е най-добре - ще ми спести слагането на още 1 плеър...

На мене много менюта не ми трябва и MPC-HC ми стига, ама примерно според описанието на този филм "Piranha 2D 3D 2010 1080p BluRay Czech AVC DTS-HD-MA - EiMi" в Z.... пише че съдържа 2D и 3D версиите на филма, а MPC-HC ми дава че има само един видео поток. Проблема в MPC-HC ли е, във филма или в описанието в Z....?

На мене много менюта не ми трябва и MPC-HC ми стига, ама примерно според описанието на този филм "Piranha 2D 3D 2010 1080p BluRay Czech AVC DTS-HD-MA - EiMi" в Z.... пише че съдържа 2D и 3D версиите на филма, а MPC-HC ми дава че има само един видео поток. Проблема в MPC-HC ли е, във филма или в описанието в Z....?

На мен също не ми е проблем да не ми ги показва, но как да си направя субсите, или БГ аудио?

Здравейте,

Трябва ми плеър за DVD и най-вече за Blu-ray. По възможност да има хардуерно ускорение и да е безплатен.

В момента съм със следните плеъри - MPC - HC, Splash PRO и Aimp. С тях мога да гледам/слушам всичко, което ми трябва освен Blu-ray. (MPC ми отваря BD, но не ми показва менютата). Пробвах TotalMedia Theatre, но е доста тежичък, има доста опций, които не ми трябват, а на мен ми е необходимо само да ми показва менюто и да има хардуерно ускорение (това не е задължително, но е желателно).

А ако има някакъв начин да настроя MPC ще е най-добре - ще ми спести слагането на още 1 плеър...

Явно не правите разлика между хардуер и софтуер, иначе "TotalMedia Theatre" е софтуера, който масово се ползва за Blu-ray

На мен също не ми е проблем да не ми ги показва, но как да си направя субсите, или БГ аудио?

В момента съм на работа и нямам под ръка BluRay ама май беше от Navigate.

Отделно от това ако филма няма вградени субтитри на български или пък не ти допада размера на вградените може да ползваш външни (.srt .sub) подобно на .avi филмите.

[edit]

Navigate -> Audio Language

Navigate -> Subtitle Language

Редактирано от ined (преглед на промените)

Явно не правите разлика между хардуер и софтуер, иначе "TotalMedia Theatre" е софтуера, който масово се ползва за Blu-ray

И защо да не правя? Имам такава опция при Splash PRO.

Nikolov!! , не се обиждай , ама Bily-79 иска да ти каже че ако ти е скапана машината , какъвто и плеър да и сложи няма да работи добре !

И защо да не правя? Имам такава опция при Splash PRO.

Без да се заяждам, за да бъда по-ясен, ще се хвана направо за думата: хардуерно. Само по себе си, определението означава, че става въпрос за нещо, което 100% не е софтуерно, т.е. се изпълнява от определено хардуерно у-во :whist:

Добре, де само аз ли не разбирам от какво да се обиждам? Вие нито знаете каква машина имам, нито нищо. Искам плеъра, който ще плейва BD, да има такава опция...

В момента съм на работа и нямам под ръка BluRay ама май беше от Navigate.

Отделно от това ако филма няма вградени субтитри на български или пък не ти допада размера на вградените може да ползваш външни (.srt .sub) подобно на .avi филмите.

[edit]

Navigate -> Audio Language

Navigate -> Subtitle Language

Мерси, много!

Виж този тук,но е още новичък и има кусури--DAPlayer

:idea:

Знаех си, че ще има бъгчета, но не и, че когато му посоча директорията на BD ще ми бъгва Windows Explorer... Както и да е. С MPC ще ги гледам :idea:

Мда,четох във техния форум за проблемите с отваряне на папка от хард. В началото имаше бързи смени на версии,но отдавна зацикли на тази... Всъщност проблемите са много,затова се очаква в една нова версия коригиране на повечето от тях...

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

Мда,четох във техния форум за проблемите с отваряне на папка от хард.

В началото имаше бързи смени на версии,но отдавна зацикли на тази...

Всъщност проблемите са много,затова се очаква в една нова версия

коригиране на повечето от тях...

Сега се и замислих какво ми прецака Win7 manager-a, а то какво било...Май заради тоя плеър пак ще преинсталирам. Стигам до извода, че MPC си е най-добрия плеър за всеки видео формат.

• 2 месеца по-късно...

Плеърър ше се ползва САМО за mp3-kи(търся алтернатива на уинамп-а).За филми си имам плеър(gom,mp classic,windows mp)...Това което търся е плеът със възможно най-изчистен интерфеис и без милиарди настройки Давайте предложения :ph34r:

KMPlayer

:lol6:

ALSong

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.