Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Много интерересно ми изглежда, а щом има и смях и се чете на един дъх то е точно това от което се нуждая в момента (че тъкмо завърших четенето на "Зимни огньове" на Джоана която ми дойде малко тежко и искам малко оддих преди да продължа с "Сърца в пламъци") от къде мога да си я набавя - има ли я в акунта?

Да има я. Аз само нея не съм чела от трилоията , но останалите две са хубави - по леката е Отдай ми любов, но ти препоръчвам да ги четеш подред. А и Селиг е като герой на умирай трудно иначе е сладур и полвина и доста ще се посмееш на една две сцени с Брена и децата и.

• Отговори 2k
  • Прегледи 158k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Аз прочетох Прелъстен на Вирджиния Хенли и трябва да ви кажа, че останах приятно изненадана от нея....много беше хубава! Горещо я препоръчвам!!! Мога да ви издам, че това е единствената книга (поне от тези дето аз съм ги чела) в която главния много дълго време не разбра, повереникът му е жена :-)))) много забавно, защото той я мъкнеше по бордеи, по клубове искаше да направи мъж от нея защото му се виждаше много женствен за момче :-)))))

За Сара, много странна книга е, редактирах я иначе сигурно нямаше да стигна до края. Хеси я определи като вампирско фентъзи, а и според мен няма много общо с историческите любовни романи.

Снощи дочетох "Сара" laugh.gif Определено няма общо с историческите любовни романи,но ми хареса. cool.gif

Аз прочетох Прелъстен на Вирджиния Хенли и трябва да ви кажа, че останах приятно изненадана от нея....много беше хубава! Горещо я препоръчвам!!! Мога да ви издам, че това е единствената книга (поне от тези дето аз съм ги чела) в която главния много дълго време не разбра, повереникът му е жена :-)))) много забавно, защото той я мъкнеше по бордеи, по клубове искаше да направи мъж от нея защото му се виждаше много женствен за момче :-)))))

Аз не мога да я намеря?!!!! sad.gif , има ли я качена???? Ще ми дадеш ли линк, защото сюжета ми се струва много интересен. :):);)

Аз не мога да я намеря?!!!! sad.gif , има ли я качена???? Ще ми дадеш ли линк, защото сюжета ми се струва много интересен. :):);)

Страхотна е , но мисля че я няма качена още, но ако не ме лъже паметта Тихи каза, че си я е взела от Добрич и най - вероятно скоро ще я има.....

Страхотна е , но мисля че я няма качена още, но ако не ме лъже паметта Тихи каза, че си я е взела от Добрич и най - вероятно скоро ще я има.....

Правилно, стискайте палци утре всичко да се нареди по план, защото съм я запланувала вечерта да й видя сметката. Само дано някоя от съквартирантките ми не реши, че й се ляга рано. ;)

Прочетох Уитни - моя любов. Мерси за препоръката, книгата е невероятна а сега да видим какво става с брата на Клейтън??? Някой чел ли е за него???

Прочетох Уитни - моя любов. Мерси за препоръката, книгата е невероятна а сега да видим какво става с брата на Клейтън??? Някой чел ли е за него???

Аааа, чети, мила, цялата поредица - няма да съжаляваш cool.gif Мен лично единствено "Вълшебства" малко ме разочарова (тя е за Никълас Дьовил), щото е много кратка новелка. Ама другите са трепач. cool.gif

• Автор

Момичета тъй като ме хвана срам от скромната ми класация за Джуд Деверо подхванах "Джудит" и след 100 страници - ууууууааааааааауууууууууу книгата е супер, отдавна не бях чела за такъв сблъсък на характери, и двамата главни са страхотни магарета, а тази мръсница ЛИЛИАН :P , жалко че не е имало картечници по онова време, с цял пълнител заслужава да я напълнят!!! Отивам да дочитам и ще разправям по-подробно мнение!

Започнах да чета "Защото вярваш в любовта"-Мери Джо Пътни. Вече съм почти към края.Много приятна книжка :)

Момичета тъй като ме хвана срам от скромната ми класация за Джуд Деверо подхванах "Джудит" и след 100 страници - ууууууааааааааауууууууууу книгата е супер, отдавна не бях чела за такъв сблъсък на характери, и двамата главни са страхотни магарета, а тази мръсница ЛИЛИАН :) , жалко че не е имало картечници по онова време, с цял пълнител заслужава да я напълнят!!! Отивам да дочитам и ще разправям по-подробно мнение!

хехе аз защо според теб изтормозих тихи да сканира цялата поредица. Чакат те изненади и в другите книги и ми е много интересен коментара ти като я докараш до фиона. Приятна забава мила.

• Автор

Момичета прочетох "Джудит" и страшно ми хареса, много е динамична книгата, не те оставя дъх да си поемеш, но определено имам една две забележки, първо за Гевин - лично според мен заслужаваше някой здравата да го натупа, накрая на книгата, ако не Джудит, можеше някой от братята му или благородния Алек, за Джудит нямам забележки перфектна героиня, сега за злодеите-мисля че авторката се е уляла с тях, само от тази книга можеш да си направиш Топ 10 на гаднярите и гаднярките, добре че измряха, и третата ми забележка - липсваше ми хумора в стила от романите за сестрите Чандлър, надявам се в останалите три книги от поредицата Деверо да е заложила малко на него, до тук със забележките - какво ми хареса - любимият ми сюжет - брак по неволя, сблъсъците между героите бяха на супер добро ниво, частта с интимните отношения също ми допадна, въпреки че героите се награбваха през 10 страници, авторката никъде не изпада в подробности и се помества в точно три реда описания, много ме изкефиха като цяло братята до тук мой личен любимец е Стивън, ще го видим как ще се оправи с Алисия (нямам търпение), това е за книгата - по десетобалната й давам 8+, и директно я слагам в графата за препрочитане в бъдеще.

И един въпрос имам, като сюжет книгата толкова много ми напомня друг роман, но не мога да се сетя кой и по точно частта където Гевин мислеше че детето е от друг, пак рицари пак брак по неволя, ама паметта ми отказва, помагайте...

И един въпрос имам, като сюжет книгата толкова много ми напомня друг роман, но не мога да се сетя кой и по точно частта където Гевин мислеше че детето е от друг, пак рицари пак брак по неволя, ама паметта ми отказва, помагайте...

Единствената книга, която ми идва на ум е "Розовата кула" на Валери Лорд, но съм я чела отдавна и малко са ми смътни спомените. Ако някой се сеща за друга...

• Автор
Единствената книга, която ми идва на ум е "Розовата кула" на Валери Лорд, но съм я чела отдавна и малко са ми смътни спомените. Ако някой се сеща за друга...

Не е тя, не съм я чела, чудя дали не беше "Най-силната магия", ама пък там Мегън така й не роди до края на романа доколкото си спомням, охх ще се побъркам, много мразя така като не мога да се сетя нещо, ще хвана да си прегледам книгите накрая!

Доколкото си спомням във "Вълкът и гълъбицата" имаше такъв проблем, главния си мислеше че дори не той е отнел девствеността й и детето не е негово. Чак накрая разбра истината cool.gif

Пречетох Прелъстен на Хенли, невероятен сюжет има си от всичко. - секс, интрига, мистека, екзотика , комедия и романтика. Препоръчвам ви я -много е готина.

ас също чета

Прелъстен на Хенли наистина е много добра

много ми хареса героинята,че е много смела и вижда много неща като играе ролята на мъж

Редактирано от deny_d (преглед на промените)

• Автор

Момичета таман прочетох втората книга от четирилогията на Деверо - "Алисия", като че ли четях "Венчило с дявола" но с разменени позиции, Стивън определено остава любимеца ми от братята Аскот, не мога да кажа същото за Алисия, много ме подразни като героиня, обичам главните да са с характер, но тя ми дойде в повече, определено съм по-доволна от хумора на книгата, в сравнение с "Джудит" е доста по забавна, много ми хареса борбата на Стивън да си извоюва позиция в шотландския клан, а семейната среща беше много мила картинка, книгата страшно ми хареса, но голямото ми разочарование е смъртта на Мери, много се разтроих, и мисля че авторката можеше за опише поне една пролята сълза от братята или снахите й, жалко за героинята щеше да е интересно да се съберат с Брайън, но доколкото схващам от смъртта на Мери ще произтече интригата в последната книга, Фиона която ще се хване с Майлс е сестрата на Брайън и Роджър, нали?

Като цяло съм доволна от книгата, давам й 8, надявам се оставащите две книги да са още по-добри!

Момичета таман прочетох втората книга от четирилогията на Деверо - "Алисия", като че ли четях "Венчило с дявола" но с разменени позиции, Стивън определено остава любимеца ми от братята Аскот, не мога да кажа същото за Алисия, много ме подразни като героиня, обичам главните да са с характер, но тя ми дойде в повече, определено съм по-доволна от хумора на книгата, в сравнение с "Джудит" е доста по забавна, много ми хареса борбата на Стивън да си извоюва позиция в шотландския клан, а семейната среща беше много мила картинка, книгата страшно ми хареса, но голямото ми разочарование е смъртта на Мери, много се разтроих, и мисля че авторката можеше за опише поне една пролята сълза от братята или снахите й, жалко за героинята щеше да е интересно да се съберат с Брайън, но доколкото схващам от смъртта на Мери ще произтече интригата в последната книга, Фиона която ще се хване с Майлс е сестрата на Брайън и Роджър, нали?

Като цяло съм доволна от книгата, давам й 8, надявам се оставащите две книги да са още по-добри!

Права си наистина Фиона се хваща с Майлс, за мен това е най-добрата книга от четирите и тя е с най-силния характер според мен от четирите снахи- невероятно съчетание от сила и чуства. Аз дочетох Преди да те срешна и чакам препоръки каква да хвана на Манкот сегаБ???????????????????

Права си наистина Фиона се хваща с Майлс, за мен това е най-добрата книга от четирите и тя е с най-силния характер според мен от четирите снахи- невероятно съчетание от сила и чуства. Аз дочетох Преди да те срешна и чакам препоръки каква да хвана на Манкот сегаБ???????????????????

Оууу Gael каква бързина само, та кога я започна че я свърши бе душице?! :blink:

Сега подхващай "Кралството на мечтите" Тя е за Ройс Вестморланд - прадядото на Клейтън и Стефан, а после продължаваш с приятелите на братята като започнеш с "Сега и завинаги" :P

Приятно четене (знам че ще е приятно cool.gif )

И четирите книжки са страхотни, досега поне не съм оставала разочарована от книжка на Деверо и си права за смъртта на Мери, от нея произтичат доста събития в следващите две книжки, и за Майлс и Фиона също.

А помисли само какво е като се съберат накрая тези четирите фурии ;)

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Оууу Gael каква бързина само, та кога я започна че я свърши бе душице?! :yanim:

Сега подхващай "Кралството на мечтите" Тя е за Ройс Вестморланд - прадядото на Клейтън и Стефан, а после продължаваш с приятелите на братята като започнеш с "Сега и завинаги" :)

Приятно четене (знам че ще е приятно cool.gif )

Бързо чета, като хвана една книга и направо не мога да се спра ;) , някой спомена че има и малка сагичка за Ники Дювил- коя е тя??? Манкот наистина пише невероятно, но доста тежко на места, за сметка на това героите и са абсолютни сладури - жените -леко лудички и много емоционални а мъжете - е типични мъже- криви, заядливи, властни и неустоими laugh.gif

Обичам да чета ;)

Бързо чета, като хвана една книга и направо не мога да се спра :) , някой спомена че има и малка сагичка за Ники Дювил- коя е тя??? Манкот наистина пише невероятно, но доста тежко на места, за сметка на това героите и са абсолютни сладури - жените -леко лудички и много емоционални а мъжете - е типични мъже- криви, заядливи, властни и неустоими laugh.gif

Обичам да чета :help:

:) Книгата за Дювил (е също и за Джулиана Скефингтън ученичката на Шеридан от Преди да те срещна) е "Вълшебства"

Все се замислях че трвбва да има по нещо и за Дювил и за Джулиана но никога не ми дойде на ум да ги събера в една история, че то щеше да бъде адски хубаво ако тази история бе по подробно обработена и книгата да е роман а не само повест но уви... sad.gif

И четирите книжки са страхотни, досега поне не съм оставала разочарована от книжка на Деверо и си права за съмъртта на Мери, от нея произтичат доста събития в следващите две книжки, и за Майлс и Фиона също.

А помисли само какво е като се съберат накрая тези четирите фурии :)

хихи е не издавай де. остави я да им се наслади. аз отдавна се правя на луда щот я чакам да си ги прочете и да види що са ми любими. Пете а познай що фиона ми е любима от поредицата

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Ха,почнах Джудит,ама то много брутално ми стана.Първо бащата-карай,това го преглътнах,но после и жениха-стига с тия шамари!Като капак онази Лилиан.Как можеш да скриеш изгнили зъби от човека с когото се целуваш(и то предни)?Нещо не ми се хареса,та я зарязах.Зарязах за известно време и историческите романи,дойдоха ми в повече.

Мога спокойно да ви препоръчам първата книга за братя Куин на Нора Робъртс-приятна и забавна(Sea swept).

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.