Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Даа,няма четвърта :huh:;):sobbing: .И аз се засилих да ви питам,но погледнах тук-там и съм страшно разочарована.Още преди години си представях,че има и за Тайлър,а и какво ще стане с пустото завещание.Жалко!

Открих,че на тези от фанфикшън не можеш им има доверие!

Има четвърта книга за Тейлър!Виж това:

Taylor Made (The Fortune Boys, Harlequin Temptation, No 424) by author Elise Title

Book Description:

Department-store tycoon Alexander Fortune had become bitter about the unholy state of matrimony after four disastrous marriages. To protect his four sons, Alex dictated in his will that should any of his boys marry, he'd be cut off from the Fortune fortune.

Only one Fortune bachelor remained--shy, reclusive Taylor. While his older brothers were basking in wedded bliss, Taylor was basking in millions of dollars. To market his latest invention, a household robot, Taylor hirerd PR maven Ali Spencer. Slick, sexy, stylish Ali soon had his head spinning--and not with ideas about Homer, the robot! Ali planned to turn him inot the suave Fortune Man. Sure, Taylor ws hot for Ali, but he suspected that it was the tailor-made madn that Ali craved--not Taylor.

Какво ще кажеш?!

Искаааааааааааааааааааам да я прочетааааааааааааааааааааааааа.

И аз съм откривала несъответствия и липси във фикчъна, ама базата им е доста голяма и затова я ползвам и за блога. Все пак не мога да се ровя по цял ден в нета за даден автор. А и то навсякъде все нещо куца. Пък ако нещо не е наред с поредния автор, geneviev (да ми е жива и здрава) веднага коригира нещата. biggrin.gif . А тази май не е преведена, ще се чете някога, може би, вероятно на друг език. sad.gif

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Прочетох Скандал и още нещо - Боже каква книга, какъв сюджет и какъв неочакван край! :clap: Хареса ми много и я прочетох само за няколко часа през които трябваше да спя преди път но просто не можех да я оставя за след ваканцията че щеше да ме човърка и прекарах поредната безсънна нощ заради книга (жалко че я нямам в книжен вариант че щеше да е супер тая да си я прочета излегната на плажа :baby:)

Най много ми хареса стила на разказа- историята се разказва от гледна точка и на двамата главни така че може да се следят чувствата им, също толкова ми харесаха и хумора и остроумните реплики и непредсказуемият край (поне аз не можах да се досетя и макар че през цялото време ме сърбеше да погледна края се удържах до пследно и виж ти сюрприза laugh.gif не помня много такива книги които направо да са ме влачили до края)

Мии то до сега Джоана Линдзи не ме е разочаровала, не ме разочарова и сега - още една приятна за четене, разтоварваща и четяща се на един дъх книга cool.gif

Здравейте! Много ми харесва този форум. Сега свърших Самотникът и Лилията на Даян Робинсън, и много ми харесва. Препоръчвам го.

Прочетох Скандал и още нещо - Боже каква книга, какъв сюджет и какъв неочакван край! :sobbing: Хареса ми много и я прочетох само за няколко часа през които трябваше да спя преди път но просто не можех да я оставя за след ваканцията че щеше да ме човърка и прекарах поредната безсънна нощ заради книга (жалко че я нямам в книжен вариант че щеше да е супер тая да си я прочета излегната на плажа :))

Най много ми хареса стила на разказа- историята се разказва от гледна точка и на двамата главни така че може да се следят чувствата им, също толкова ми харесаха и хумора и остроумните реплики и непредсказуемият край (поне аз не можах да се досетя и макар че през цялото време ме сърбеше да погледна края се удържах до пследно и виж ти сюрприза laugh.gif не помня много такива книги които направо да са ме влачили до края)

Мии то до сега Джоана Линдзи не ме е разочаровала, не ме разочарова и сега - още една приятна за четене, разтоварваща и четяща се на един дъх книга cool.gif

[/quote

И аз я прочетох на един дъх,но за разлика от теб не се сдържах и надзърнах в края ;)

Аз също почнах Самотникът и лилията, само да имах няколко часа да я свърша sad.gifsad.gifsad.gif . Сега се чудя дали да не дръпна едно Арлекинче, че тях ги чета за час-два без много много размисъл - момичета я препоръчайте едно-две!!!! :):yanim::yanim:

Аз също почнах Самотникът и лилията, само да имах няколко часа да я свърша sad.gifsad.gifsad.gif . Сега се чудя дали да не дръпна едно Арлекинче, че тях ги чета за час-два без много много размисъл - момичета я препоръчайте едно-две!!!! :):yanim::yanim:

Ако не си чела "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс, препоръчвам. За друга не се сещам, че доста малко съм чела. Може би "Троен шанс" на Барбара Бозуел, тя също е сладка. :clap:

Напоследък доста почетох и редактирах.

Довърших поредичката за О`Хърли на Нора и книжките много ми харесаха, въпреки че са мъничики, са четири и така характерите на героите се развивит по-пълно, а всички О`Хърли се оказаха очаровотелни, впечетляваща е подкрепата и връзката по-между им, особено между близначките , въпреки че всеки е поел по различен път и съдбата им поднася различни изненади.

Изчетох и Графинятя робиня доста интересна книга, завръщането назад във времето на геройнята, проблемите с които и се налагаше да справи, любовта и към един и същ мъж и в миналото, и в настоящето, много ми хареса, но еротичните сцени са си в повече, тези двамата не можеха да се отлепят един от друг без значение на епохата в която се намират.

Последната редакция която правих е на Скандал и още нещо, какво да кажа, книжката е супер, малко кофти начало, но оттам пройзлизат всички останали събития.

Маги е направо страхотна, /а си имам и слабост към Магитата/ , упорита и хич не се дава лесно като си науми нещо, а Себстиан колкото и на лош и страшен да се правеше не можа да й устои въобще. Заплетената интрига, характерния хумор и разбира се щастливата развръзка, все неща характерни за Джоана, праваят книжката просто неустоима.

Сега съм се заела със Синеокия варварин и съм до към средата, и хем ми е интерсно, хем ми е трудно да си представя тази футористична епоха, затова и още нямам цялостно мнение за книжката.

Последната редакция която правих е на Скандал и още нещо, какво да кажа, книжката е супер, малко кофти начало, но оттам пройзлизат всички останали събития.

Маги е направо страхотна, /а си имам и слабост към Магитата/ , упорита и хич не се дава лесно като си науми нещо, а Себстиан колкото и на лош и страшен да се правеше не можа да й устои въобще. Заплетената интрига, характерния хумор и разбира се щастливата развръзка, все неща характерни за Джоана, праваят книжката просто неустоима.

Сега съм се заела със Синеокия варварин и съм до към средата, и хем ми е интерсно, хем ми е трудно да си представя тази футористична епоха, затова и още нямам цялостно мнение за книжката.

Даа,аз си имам слабост към такива като Себастиян,които се правят на страшни,но не могат да не омекнат към главната.Или се вижда,че са добри души.Ако се сещате за някой такъв свирнете да го видя кой е :) .

• Автор
Даа,аз си имам слабост към такива като Себастиян,които се правят на страшни,но не могат да не омекнат към главната.Или се вижда,че са добри души.Ако се сещате за някой такъв свирнете да го видя кой е :) .

Брандон Бърмингам от "Пламъкът и цветето" - само фучеше срещу главната и й се канеше да й вгорчи живота и както се канеше така се влюби в Хедър, че не разбра от къде му е дошло!, също така и "Рубинът" и "Отмъстителят", не са като сютет като Скандала, но е налице нежеланието на главния да се влюби в главната както и страшния облик!

"Сребърният ангел"-Джоана Линдзи.Хареса ми,много готина книга.Чете се на един дъх biggrin.gif

така, значи аз доста неща прочетох последно време ;)

Първо, и между другото, "Голямата новина" на сандра Браун, кратичка, но не е лоша, на мен ми хареса - от доста време не съм чела нищо съвременно, а и от Сандра Браун съм чела освен тази и "Копринена паяжина" и то преди мноооого много години, демек 8-ми клас :P

После "Любовницата на корсаря" на Хедър Греъм, все не й оставаше ред да я дочета, че бях заседнала на средата от доста време. Много е хубава - пирати, приключения, има има какво да се прочете. Е, мадамата малко ме поизнерви по едно време, обаче Господин Пират компенсира laugh.gif

След това си принтирах "Красавицата и звярът" на Хана Хауъл и с голям кеф си я прочетох, много ми хареса. Главния беше огромен и доста атлетичен, но пък в лице нещо блъскаше и все си мислеше, че той няма шанс да накара красивата си булка да го хареса поне мъничко и си мислеше, че тя след брака само ще му изневерява, че имаше лош опит в миналото с някаква красива, но много зла негова възлюбена. Обаче, главната пък беше толкова добра и красива, и толкова много го обичаше, че накрая взе, че й повярва и като цяло много хубав роман се получи. Има някакъв чар в това мъжът да не е перфектния красавец, поне и другите книги с такъв сюжет винаги са ми харесвали - "Красавицата и звярът" на Аманда Куик, "Девицата и звярът" на Вероника Хол. Ех, тези зверове... biggrin.gif

Прочетох и третата част на серията за "Деланза" на Бренда Джойс - "Чудото" (не, че съм чела първите две де :P ), огромни благодарности за превода!!! :) Хареса ми, интересен беше разказа.

В момента чета, редактирайки две книги - "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз - нея я подхванах преди два месеца и я зарязах сесията, че беше много натоварено - сега обаче пак с пълна пара, много е интересна. Другата, която подхванах е "Играта" на Бренда Джойс - и нея не мога да я оставя и съм вече почти на половината, а я започнах вчера. :) Малко главната героиня ме дразни за момента, че нещо много се дърпа, не че не е нормално за любовните романи като цяло, обаче тя прекалява доооста :P Дано скоро да се поориентира какво иска, че мразя така като не знаят главните героини къде се намират ;) Като ги дочета, ще си кажа цялостната оценка :)

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Сега почвам Априлската годеница на Ги Шантпльор. Резюмето на книгата ми се струва интересно, но не съм чела нишо на този автор.

Приключих "Ангел над нощта" Арнел Лем - страхотна е, много динамична и много настроение между героите.

Сега чета Град на демони от последната трилогия на Нора Робъртс - много грабваща поредица е пак. Чакам с нетърпение и третата книга!

Снощи на един дъх прочетох "Нежен вихър"-Джоана Линдзи.От доста време ми се четеше нещо такова.Много ми хареса :)biggrin.gif

"Само ти" и "Диво сърце" на Джоана Линдзи.Харесаха ми biggrin.gif но може би книгата за родители ми беше по-интересна.Прочетох първо нея и за това така.

Снощи на един дъх прочетох "Нежен вихър"-Джоана Линдзи.От доста време ми се четеше нещо такова.Много ми хареса :)biggrin.gif

Аз лично много харесвам книгата, една от най - хубавите на Джоана е.....

Снощи на един дъх прочетох "Нежен вихър"-Джоана Линдзи.От доста време ми се четеше нещо такова.Много ми хареса ;)biggrin.gif

И аз я прочетох, много ми хареса, само накрая леко а претрупа, иначе книгата е супер  ;) Една от най-хубавите й, наистина  :)

"Ловци на бисери"-Колин Фалконър. Страхотна е книгата, доста си поплаках.

• Автор
"Ловци на бисери"-Колин Фалконър. Страхотна е книгата, доста си поплаках.

Моля те разкажи малко за книгата и за стила автора, ако си чела другите негови книги, аз отдавна им се каня, ама все се отказвам преди да си купя някоя от тях!

Моля те разкажи малко за книгата и за стила автора, ако си чела другите негови книги, аз отдавна им се каня, ама все се отказвам преди да си купя някоя от тях!

Не съм чела друга негова книга. Но смятам да намеря и някоя друга,защото тази определено много ми хареса.

Тъжна е много,но е много истинска. Кара те да се замислиш за много неща.

Преди година я видях в книжарницата и от тогава й хвърлих око и вчера съвсем случайно я мернах в библиотеката biggrin.gif

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

• Автор
Не съм чела друга негова книга. Но смятам да намеря и някоя друга,защото тази определено много ми хареса.

Тъжна е много,но е много истинска. Кара те да се замислиш за много неща.

Преди година я видях в книжарницата и от тогава й хвърлих око и вчера съвсем случайно я мернах в библиотеката biggrin.gif

Аз от неговите книги съм си харесала "Анастасия" и "Харем", дано в скоро време ми се отвори парашутът и ги прочета! А това за библиотеките е много хитро, да си призная в училище съм взимала за последно книга от библиотека, като се замислиш много пари можеш да спестиш, защото новите книги които излизат са адски скъпи, поне за мен покупката на нова книжка си е направо лукс и удоволствие. Добре че има и втора ръка :)

Аз съм на Арабският принц на Вирджиния Хенли, но съм още в началото. Изглежда интересен, започна добре и ще споделя впечатления като го прочета. Дано да си струва, че като гледам каква е тухла, дано не е пълен с описания, а да държи интереса на ниво. На вас хареса ли ви? :stop:

Аз лично много я харесвам....няма обаче да ти разказвам нищо, за да ти е интересно.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.