Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

• Автор
Благодаря за инфото мила, установих че в тези дни не съм настроена за точно такъв сюжет, но си я отбелвзвам за тогава когато ми се чете за отмъщения и еротика :clap: а точно сега ми се чете нещо по забавно и леко (боже колко е хубаво да може човек да избира какво да чете според настроението си и желаните книги да са подръка) Би ли могъл някой да ме упъти към такъв роман, моля?

еми за последно се смях адски на "По-силна от магия", "Дива кръв", малко по-назад съм ги описала.

Ако не си чела "Лунна страст" на Мари Ферарела - убиец е, и също Йори ми разказа "Тази нощ или никога" на Дара Джой и определено ме впечатли - и тази книжка е много лека и забавна, също така "Моята любима годеница" на Кристина Дод... ако не си чела някоя от тези давай тях, а ако си ги чела, казвай да мислим още :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Пете благодаря ти много за бързия отговор, не съм чела нито една от изброените, тази вечер ще подхвана едната а другите ги качвам в списъка си за "предстоящи" cool.gif

Мерси много мила mucks

Пете благодаря ти много за бързия отговор, не съм чела нито една от изброените, тази вечер ще подхвана едната а другите ги качвам в списъка си за "предстоящи" cool.gif

Мерси много мила mucks

От скоро прочетените мога да ти препоръчам "Съвършен герой" (Саманта Джеймс), ако не си я чела. Подкрепям Петето за "По-силна от магия" и "Лунна страст", а и за "Тази нощ или никога", но последната освен забавна е и с доста любовни сцени. ;)

П.С. Хихи, сетих се за един момент в "Тази нощ или никога" и един гардероб.... хахаха

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Съгласна съм за Лунна страст и Най-силната магия много сладки книжки са и двете, и бих препоръчала още една много интерсна, забавна и романтична книжка, една от най-любимите ми:Господарката на моретата.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Сега свърших Брачен договор на Б.Смол. Направо останах разочарована от книгата, има много гадни моменти в нея и определено не я препоръчвам. :)

Прочетох "Измамата"- Катрин Каултър.Приятна книжка biggrin.gif

От скоро прочетените мога да ти препоръчам "Съвършен герой" (Саманта Джеймс), ако не си я чела. Подкрепям Петето за "По-силна от магия" и "Лунна страст", а и за "Тази нощ или никога", но последната освен забавна е и с доста любовни сцени. :)

П.С. Хихи, сетих се за един момент в "Тази нощ или никога" и един гардероб.... хахаха

Съгласна съм за Лунна страст и Най-силната магия много сладки книжки са и двете, и бих препоръчала още една много интерсна, забавна и романтична книжка, една от най-любимите ми:Господарката на моретата.

Благодаря ви много момичета, събраха ми се книги за цяла седмица (а може да ми отнеме и 2) по добре да ги впиша в списъка ми за "спешен случай-нуждая се от смях" и да ги чета при спешност cool.gif

П.П Тихи, нямам против любовните сцени стига сюжета да ми хареса, а това за гардероба ми грабна интереса и сега май ще почна с "Тази нощ или никога" ;)

П.П.П Яна на кого е "Господарката на моретата" ???

За "Тази нощ или никога" мога да кажа, че има много по - смешни моменти от гардероба, ще се спукаш от смях.....уникална книга!!!! Не му мисли ами направо я почвай......

Благодаря ви много момичета, събраха ми се книги за цяла седмица (а може да ми отнеме и 2) по добре да ги впиша в списъка ми за "спешен случай-нуждая се от смях" и да ги чета при спешност cool.gif

П.П Тихи, нямам против любовните сцени стига сюжета да ми хареса, а това за гардероба ми грабна интереса и сега май ще почна с "Тази нощ или никога" :P

П.П.П Яна на кого е "Господарката на моретата" ???

Ще изпреваря Янчето, дано няма нищо против. "Господарката на моретата" е на Кендис Макарти, от поредицата на Евразия. Имам го това книжле и съм му хвърлила око, но не му е дошло времето още. Ще стигна и до него някой ден. :)

А за "Тази нощ или никога", Йори е коментирала достатъчно изчерпателно. :)

Ще изпреваря Янчето, дано няма нищо против. "Господарката на моретата" е на Кендис Макарти, от поредицата на Евразия. Имам го това книжле и съм му хвърлила око, но не му е дошло времето още. Ще стигна и до него някой ден. ;)

А за "Тази нощ или никога", Йори е коментирала достатъчно изчерпателно. :)

Няма нищо, аз ще напиша няколко думи за самата книжка, предисториятя е, че главните са имали връзка, но ги разделят. Всеки от тях си мисли, че другия го е предал, срещат се отново на кораба Господарката на моретата, който е част от нейното наследство и главния е капитан, тя се качва на борда преоблечена като момче, но главния набързо я разкрива. Повече няма да издавам само ще кажа, историята е много интересна, а края е супер.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

"Дивият рай"- Джоана Линдзи.Интересна беше.

"Заложница на съдбата"-Мери Джо Пътни. Приятна книга :)

Вече се чудя какво да чета.Тази книга я започнах след три неуспешни опита с други книги :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Значи аз започвам с благодарностите.....много много благодаря на Тихи за чудесната препоръка....тъй като прочетох Пленница на вятъра на Кит Гарланд....това беше една наистина прекрасна книга, историята беше много вълнуваща, главната героиня Доминик беше страхотна, нейна страст беше морето, истински спец по корабите, дори беше проектирала и построила един....а аз обожавам кораби....много беше смела!!! А за главния герой какво да ви кажа, страхотен, със стоманен поглед, със слава на женкар, но под лошата репутация, герой които не позволява да го възхваляват.....много страст и искри между двамата....вече мога и аз горещо да я препоръчвам!!!!

Сега свърших Да се влюбиш в негодник на Джоана Линдзи. Книгата е страхотна. Много се радвам ,че открих този форум и сега мога да чета такива книги ;)

Сега свърших Да се влюбиш в негодник на Джоана Линдзи. Книгата е страхотна. Много се радвам ,че открих този форум и сега мога да чета такива книги ;)

ами пусни едни коментар под торента. радвам се че книгата ви харесва то авторката си е супер ама нищо не пишете по въпроса да се чуди човек да тегли ли да не тегли ли

Значи аз започвам с благодарностите.....много много благодаря на Тихи за чудесната препоръка....тъй като прочетох Пленница на вятъра на Кит Гарланд....това беше една наистина прекрасна книга, историята беше много вълнуваща, главната героиня Доминик беше страхотна, нейна страст беше морето, истински спец по корабите, дори беше проектирала и построила един....а аз обожавам кораби....много беше смела!!! А за главния герой какво да ви кажа, страхотен, със стоманен поглед, със слава на женкар, но под лошата репутация, герой които не позволява да го възхваляват.....много страст и искри между двамата....вече мога и аз горещо да я препоръчвам!!!!

Хехе, мила, радвам се, че ти е харесала книжката. Определено е една от любимите ми. :)

Тъкмо в момента чета 2 романа - на едната все още не и е известно името, засега го наричаме "нашия" ;) и която за сега е страхотна и много много непредсказуема, а другата е "Престолонаследникът" на Нора Робъртс от поредицата й за Кординия. Бях прочела 2 от романите от тази поредица, но от край време я бях занемерила и позабравила, докато топ 10 не ми я напомни отново и я подхванах, още съм на 4'та глава но историята ме грабна и май пак ме очаква една безсънна нощ докато я привърша. :) Не съм чела много книги на Норчето (все ги оставям за по широко време което за жалост я нямам) но по принцип всичко нейно ми харесва много и съм изчела всичко нейно издадено у нас (което пак за жалост не е много ;) )

Ето ме отново.....да похваля следващата хубава книга която съм прочела!!! Това беше Графинята и Сребърния меч на Хедър Греъм....тук е налице сюжет с маскиране, главната героиня Катрин се маскираше като Госпожица Зелени ръкави, а главния Деймиън се маскираше като Сребърния меч.....много беше забавно кой кой е, кой какво знае.....голям зор видя милия с дивата Кет, на който му се чете нещо такова....няма да съжалява като я прочете!!!

Момичета, в момента чета "В плен на моите желания" на Джоана Линдзи ... :wow: Голям майтап е както се очакваше.. Почвайте я няма да съжалявате :) Много готина книжка ! Направо просълзих от смях с героите :):P:lol6:biggrin.gif

Редактирано от desi_boneva (преглед на промените)

• Автор
Момичета, в момента чета "В плен на моите желания" на Джоана Линдзи ... :wow: Голям майтап е както се очакваше.. Почвайте я няма да съжалявате :) Много готина книжка ! Направо просълзих от смях с героите :):angry:;)biggrin.gif

Не мога да не те подкрепя, книжката е супер! Отново любимото семейство, отново завладяваща история и разбира се Джеймс Малори, който просто ме съсипва от смях! На тоя герой паметник трябва да му вдигнем.

Сега за Дрю и Габи, капитан Андерсън е едно мини копие на Уорън, демек от сърдитите гризлита, а Габи - много темпераментна, на моменти даже войнствена и достоен съперник за Дрю.

П.С. Двете момиченца на Антъни и Джеймс са страхотни сладурани, направо си ги представям като дебютантки!

Момичета помагайте! Някой чел ли е поредицата на Арнет Лем - Ангел на нощта, Шотландска кръв, Продадената принцеса? Ако може да сподели мнение, хубава ли е, заслужава ли си да я почвам.....аз бях се хвърлила на Шотландска кръв, но като разбрах, че са поредица реших да изчакам препоръки...

Момичета помагайте! Някой чел ли е поредицата на Арнет Лем - Ангел на нощта, Шотландска кръв, Продадената принцеса? Ако може да сподели мнение, хубава ли е, заслужава ли си да я почвам.....аз бях се хвърлила на Шотландска кръв, но като разбрах, че са поредица реших да изчакам препоръки...

За мен и трите книги са страхотни!!! Заслужават си всеки ред :super:))))))))) Ангел на нощта ми е в топ 10 за най-най- хубавите романи. Аз сега дочитам Враг мой - книгата става, но главната ме разочерова колко е наивна, който ще я чете да се въоръжи с доста търпение и описанията на места също са в повече.

Еее мила, супер си! Мерси за бързия отговор, ще взема предвид препоръките ти и като ги прочета ще ти кажа какво ми е мнението! Целувки!

Мила, като поредица книгите имат следния вид:

1. Border Lord (1993) непреведена

2. Border Bride (1993) Ангел на нощта

3. Chieftain (1994) Шотландска кръв

4. Maiden of Inverness (1995) Продадена принцеса

Но според мен спокойно можеш да започнеш с "Шотландска кръв", т.к. действието в нея се развива една година преди "Продадена принцеса" и там вече героите от "Шотландска кръв" са истинско щастливо семейство. В "Ангел на нощта" действието се развива 4 века по-късно и е откъсната от останалите две книги. Т.к. и трите романа са страхотни и между другото всичко, преведено на Арнет Лем обожавам, дълго се рових из нета да намеря и първата от поредицата Border Lord на руски, но засега - абсолютно безуспешно sad.gif

Ако не си чела "Годежът" и "Нишките на съдбата" от тази авторка - също горещо ти ги препоръчвам.

Ох, обичам тази авотрка kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

1. Border Lord (1993) непреведена

Още едно потвърждение за великия гений на бг издателите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.