Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Да, ще я дам на Тихи като прочета. Аз добре, че се загледах колко различно дебели са :cool:

Добре,благодаря.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

За нищо, аз и без друго имам да й давам и още едно нещо за сканиране.

И "Отдай ми любов" приключих и тя е най-лека от трите. :yanim: В другите две ми беше гадно,че жените бяха робини. А и тук героите от предните две се събраха и стана веселба :P Само отношенията между главните можеше да е по-разгърнато,мн набързо ми се стори. Иначе Селиг се държеше много добре, а Ерика не беше войнствена и упорита,като Кристен и Брена. Сладури бяха и двамата.

Джоана Линдзи - Прелъстена невинност (на път за Русия съм)

Много готина книжка! Остроумна и със забавни герои както в останалите истории на Линдзи. Няма да съжаляваш за отделеното й време, защото аз съм я препрочитала няколко пъти. ;)

Но иначе щом си на път за Русиа, прочети също така поредицата за Кардиния, ако вече не си я минала. Друга не лоша книжка (понеже тези са страхотни) е "Степното цвете" на Сюзън Джонсън.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Завиждам ти , но благородно.Ти пътуваш за там , за където аз само си мечтая :(

Препрочитам "Диво сърце" на Сандра Браун

Прочетох снощи Джоана Линдзи - Пленница на любовта, направо не знам къде да я пиша в темата за пътуване във времето или при викингите, май и на двете места ще да е.

Аз пък прочетох "Бриджит" пък Джоана Линдзи. Книгите за викингите май ще се окажат по-хубави от колкото съм смятала, е не всички де. :) Хареса ми героинята,че не беше упорита като магаре и твърдоглава ,но това не пречеше да е силна и смела. Преди това започнах "Преплетени сърца",но Милисънт не ми хареса, мн ме дразнят такива героини. Не знам дали изобщо да се мъча да я чета.

Сега се чудя какво да чета.

Аз прочетох "Knight from a trillion stars" и "Rejar" на Дара Джой. Очарована съм и от двете. Вече разбрах три камиона неща, дето след прочита на "Надарения" на бях разбрала. Сега за да завърша подобаващо, ще прочета отново "Надарения", а после смятам да чета "Игра на любов" на Нан Райън :)

Аз прочетох "Knight from a trillion stars" и "Rejar" на Дара Джой. Очарована съм и от двете. Вече разбрах три камиона неща, дето след прочита на "Надарения" на бях разбрала. Сега за да завърша подобаващо, ще прочета отново "Надарения", а после смятам да чета "Игра на любов" на Нан Райън ;)

Хубаво,но не мислиш ли,че първите две са много по-добри от "Надарения"?Аз поне много се забавлявах,макар и английския да пречеше на моменти.Докато в последната от книгите, заради самата история ли,не знам,но няма много хумор.

И кой е измислил това име за третата книга?Срамота.

Освен това да те зарадвам с нещо-има четвърта книжка.Не зная защо,но я пишат като самостоятелен роман.Казва се "That Familiar Touch". Малка е и се срещат някои от героите от предишните книги.Например Траед,Яниф.

Действието се развива непосредствено след "Надарения".

Разказва се за една фамилиерка(племенница на юталът на Джайън Рен),която избягва през тунела към Авария.То по това време е забранено свободното пътуване,защото онзи Карпон не са го хванали.

Тя случайно попада на някаква странна планета,където е и главния.Там моментално се забърква в каша и той я спасява.Хич не го хареса,карат се и на него му писна,защото тя бе в голяма опасност,но не го слуша.Затова я метна на рамо и си я завде в къщи.Горе-долу в този момент тя усети,че той е нейният партньор в живота и се кротна.Те нали фамилиерите усещат тези неща.

Да ама той местен,а тя бе отвратена от планетата и само се чудеше как ще се разберат,дали и той усеща,че тя му е половинката-ей такива работи.

Следват десетина страници ухажване и еротика-не можеш се оплака и както някой,някъде каза-без грам пошлост.

Няма да издавам излишна информация,но накрая се тропнаха Траед и брат й-Брайгар да я спасяват.

Брата е голяма работа,с нетърпение очаквам да го срещна в друга книга.Няма как да не ти хареса.А и Траед!Това си е нарочно авторката да го муши във всяка книга само да ни дразни.

Хубаво,но не мислиш ли,че първите две са много по-добри от "Надарения"?Аз поне много се забавлявах,макар и английския да пречеше на моменти.Докато в последната от книгите, заради самата история ли,не знам,но няма много хумор.

И кой е измислил това име за третата книга?Срамота.

Освен това да те зарадвам с нещо-има четвърта книжка.Не зная защо,но я пишат като самостоятелен роман.Казва се "That Familiar Touch". Малка е и се срещат някои от героите от предишните книги.Например Траед,Яниф.

Действието се развива непосредствено след "Надарения".

Разказва се за една фамилиерка(племенница на юталът на Джайън Рен),която избягва през тунела към Авария.То по това време е забранено свободното пътуване,защото онзи Карпон не са го хванали.

Тя случайно попада на някаква странна планета,където е и главния.Там моментално се забърква в каша и той я спасява.Хич не го хареса,карат се и на него му писна,защото тя бе в голяма опасност,но не го слуша.Затова я метна на рамо и си я завде в къщи.Горе-долу в този момент тя усети,че той е нейният партньор в живота и се кротна.Те нали фамилиерите усещат тези неща.

Да ама той местен,а тя бе отвратена от планетата и само се чудеше как ще се разберат,дали и той усеща,че тя му е половинката-ей такива работи.

Следват десетина страници ухажване и еротика-не можеш се оплака и както някой,някъде каза-без грам пошлост.

Няма да издавам излишна информация,но накрая се тропнаха Траед и брат й-Брайгар да я спасяват.

Брата е голяма работа,с нетърпение очаквам да го срещна в друга книга.Няма как да не ти хареса.А и Траед!Това си е нарочно авторката да го муши във всяка книга само да ни дразни.

Мила да ти кажа, по начало "Надарения" си ми лежи на сърце, но и другите две книги мноогооо ми допаднаха. Много ми допадна как Лорджин все се грижеше за Адеан, както той я наричаше, просто такава луда всеотдайност към любимата, и в трите книги, страшно много ми хареса. Наистина в първите две книги има много повече забави моменти, а особено най-пресен спомен ми е когато в "Реджар" Дейна почна да ражда, просто умях от смях, дето първо едва го събуди, а после врещеше, че иска болница, лекари с престилки и маски и МОРФИН, лудница голяма. А Реджар докато беше в Лондон, и там един як купон беше. От друга страна и в трите книги имаше едни такива пикови моменти, които много ми харесаха. В пъвата когато Реджар и Лорджин трябваше да се бият с едно същество за да влязат в тунела и онова го "целуна", Лорджин щеше да мре и Реджар го спаси. После във втората, като Лайлак беше болна и Реджар я спаси, а после вземаше даваше. И накрая Джайън като изгоря на оная планета с двете слънца, и убеждаваше Дженис, че ако не го вижда, ще е в третата си форма, а такава нямаше. И тримата са страхотни герои, направо мечта. Наистина за Трейд трябва да има книга, че той във всичките книги всичките ги спасява милия, и кво ли не правеше. Аз с мислех, че следващата книга може да е за него или за онзи Фамилиер, който ако си спомняш, Джайън беше тръгнал да го търси когато го заловиха, и после като бягаха от замъка на Карпон, Джайън го усети за миг, дори и Трейд по-късно, но никой не се замисли особено, а една баба взе обезобразеното му, умиращо тяло. Много ми се искаше да разбера какво става с него. Също и "Надарения" както свърши, че Яниф обяви Реджар за 11-то (май беше 11-то) ниво мистик, което беше чдоста по-високо от неготово ниво, а той е най-могъщия. Та и това трябваше да се разбере. А иначе мила пощата ми е [email protected] моля те прати ми тази книжка следващата. Искам да я прочета на 100%

А иначе и аз много се дразня на името на третата книга, защото Реджар е Надарения, а на Джайън.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

И трите книжки - "Knight from a trillion stars","Rejar" и "That Familiar Touch" на Дара Джой - ги има преведени на руски в сайта "Дамский клуб" - за тези, на които им стана любопитно и ще искат да ги прочетат, а не могат от английски. :)

"Дар от злато" на Кренц.

Нещо не ми допадна главната.Те двамата с главния само се дърлят,но вместо да ми е интересно се поизнервих.Все различни посоки теглят каруцата.

Главната е независима ,интелигентна жена,макар и 28-годишна девственица,но се държи на положение.Наистина много им четеше лекции.

Главния пък я търси дълго време.Намира обецата й и я вижда за малко, и от тогава е влюбен.Идва да работи в нейния ресторант,който тя върти сама.Не вярвам да е възможно да управлямаш цял ресторант,дори малък сам .То и двама като са е невъзможно,та самичък.

Главния-Джонас, има специални способности и усеща автетичността на древни оръжия,а и кървавите събития около тях.Това му е докарало големи проблеми,заради което се отказва от академична кариера и тръгва по света -работи в барове и т.н. докато я среща,тогава разбира,че те дамата са свързани и тръгва след нея.

Особено не ми хареса художничката и как главната се унасяше по нея.Тук съм твърдо на страната на Джонас.

Наистина свеж бе характера на известния баща на главната и как двамата с Джонас я обсъждаха.

Огън и лед на Гарууд. Много благодаря на кasiljs за скана :cool:

"Дар от злато" на Кренц.

Нещо не ми допадна главната.Те двамата с главния само се дърлят,но вместо да ми е интересно се поизнервих.Все различни посоки теглят каруцата.

Главната е независима ,интелигентна жена,макар и 28-годишна девственица,но се държи на положение.Наистина много им четеше лекции.

Главния пък я търси дълго време.Намира обецата й и я вижда за малко, и от тогава е влюбен.Идва да работи в нейния ресторант,който тя върти сама.Не вярвам да е възможно да управлямаш цял ресторант,дори малък сам .То и двама като са е невъзможно,та самичък.

Главния-Джонас, има специални способности и усеща автетичността на древни оръжия,а и кървавите събития около тях.Това му е докарало големи проблеми,заради което се отказва от академична кариера и тръгва по света -работи в барове и т.н. докато я среща,тогава разбира,че те дамата са свързани и тръгва след нея.

Особено не ми хареса художничката и как главната се унасяше по нея.Тук съм твърдо на страната на Джонас.

Наистина свеж бе характера на известния баща на главната и как двамата с Джонас я обсъждаха.

А прочете ли "Дар от Огън", продължението. Много е хубавка :cool:

А прочете ли "Дар от Огън", продължението. Много е хубавка :offtopic_s:

Има ли го на бг,че вече полудях с тоя английски.Очите ми се събират в центъра.:cool:

Знам ,че има и друга книга и се чудех какво ли ще да е продължението.

Все още влача "Сълзи от злато" на Удиуиз. Мисля да я оставя до там докъдето съм стигнала (двадесет и пета глава), защото е страшно скучна книга. Започна добре, ама след като се ожениха Максим и Елиза станаха невероятно скучни. Просто нямам думи... тази книга е по-добре да ме приспива отколкото да си губя свобдното време с нея (което пък не е никак много).

Все още влача "Сълзи от злато" на Удиуиз. Мисля да я оставя до там докъдето съм стигнала (двадесет и пета глава), защото е страшно скучна книга. Започна добре, ама след като се ожениха Максим и Елиза станаха невероятно скучни. Просто нямам думи... тази книга е по-добре да ме приспива отколкото да си губя свобдното време с нея (което пък не е никак много).

Даам,и аз с такова впечатление останах.Няма много общо с Шана или Розата.

Има ли го на бг,че вече полудях с тоя английски.Очите ми се събират в центъра.:eek:

Знам ,че има и друга книга и се чудех какво ли ще да е продължението.

Дааааам има я. Аз първо нея си купих и много ми хареса, а после зор зор, докато намеря първата. Скоро мисля да я прочета, но втората мнооого ми харесва, там тя е бременна и заминаха за еди замък. Съпер е :blink:

Не съм чела розата и Шана, но доколкото знам са много хубави. Пък и всички ги хвалите тези две книги.

Ине, ще бъде ли възможно да сканираш "Дар от огън"?

Иначе аз сега съм подхванала "Брачни игри" на Фийдър. Надявам се поне тя да става.

Боже,само аз ли чета на български? Ами подхванала съм поредицата на Нора Робъртс "Кралството на мечтите".Дръпнах ги от Читанката и там са четири,ако има и други моля кажете.Та книжките са съвременни,ама страната е кралство,та задоволява(почти)любовта ми към отминалите времена.Не чета книгите подред като време на действие,щото първата ми се видя скучна,но ще я прочета накрая- другите са добро средство за загуба на време.

Ако и аз добре помня, че то сериала все пак го даваха сигурно преди повече от 10 години, в интрото на сериала казваха, че е по едноименния роман на Делиа Фиальо, ама това може да си е от нашия дублаж, ама все пак тя си е писателка...май :blink: Както и да е...Мисля че имаше още една нейна книга издадена у нас, и пак сериала го даваха по Нова телевизия, някой сеща ли се за заглавие :eek:

Моля,за извинение спомените ми са добри,но....що се отнася до "Касандра",това е сценарий,който после е адаптиран.Той така е и издаден-Кинороман.Днес бях у мама и проверих.

Аз съм я чела два пъти(отдавна беше и имам бегли спомени),но си спомням,че ми беше харесала.

Боже,само аз ли чета на български? Ами подхванала съм поредицата на Нора Робъртс "Кралството на мечтите".Дръпнах ги от Читанката и там са четири,.......

"CORDINA'S ROYAL FAMILY" ли имаш пред вид? Те са четири книжки, и всичките са хубави!

"CORDINA'S ROYAL FAMILY" ли имаш пред вид? Те са четири книжки, и всичките са хубави!

Аха.Ще сборя и тая за принцеса Габриела,че при първи опит ми се опъна.

Аха.Ще сборя и тая за принцеса Габриела,че при първи опит ми се опъна.

Книгата за Габриела е най-скучна.Много е някак лежерна.Предпочитам по-динамични отношения.

Най-харесвам за Александър и за Камила.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.