Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

някой ако може да ми даде линкове,ако има сканирани от тези или пък ако някой ги има ако можце да ми ги изпрати

и както разнирам има непреведени,как им е истинското име че да ги потарся на англ

Е те тъй са, слънце.

Donovans

Amber Beach (1997) Кехлибарения бряг

Jade Island (1998) Нефритовия остров

Pearl Cove (1999)

Midnight in Ruby Bayou (2000)

Първите две на бг са тук и тук, а непреведените - тук и тук.

Приятно четене! 11590a29a77cc95a708db6222b30b3a0.gif7f8cc99c50b387f4a2ffffe7efb80e26.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

много ти благодаря,Гане.Почвам ги.

Иринче, когато искаш,само да ти кажа до средата на юни трябва да ги вземеш,щото след това излитам от софия

Жане, ми аз имам пари за една част от тях днес, може по-късно днес или утре да се видим да ги взема.

много ти благодаря,Гане.Почвам ги.

Иринче, когато искаш,само да ти кажа до средата на юни трябва да ги вземеш,щото след това излитам от софия

Моля те,като прочетеш за Арчър и Фейт да ни ги преразкажиш на две-на три,

ама много,много моля.

Че не е ясно кога и дали изобщо нашите издатели ще ги преведат.

Аз пък се прецаках да си забравя книжката която четях в колата на брат ми, затова сега чета "Замъкът на варварина" на Рут Ланган. Много е интересна за сега, от страшно много време не ябх чела нещо типично Шотландско :)

Аз приключих на Макнт Преди да те срещна. Наистина сладичко :)

А сега идва редна Уигс и нейното Вино... :P

Снощи по никое време дочетох "Тъмна любов" на Дж. Р. Уорд, направо я изядох с кориците... Страшно много ми хареса!!! :angry: Та значи... книжката се разказва за вампири/ те новите са все за тях/, но са представени по различен начин. За да имат сили им е необходимо да се хранят от вампир от противоположния пол, не се нуждаят от покана, за да влезнат в нечии дом, обичат чесън и могат да се дематериализират/ абе да се телепортират, че по лесно/Друго интересно е че не могат да превърнат човек във вампир или се раждаш такъв или не. До 25 години могат да се разхождат навън по светло и не им се налага да пият кръв, тога става промяната им. По различно е и на мен лично доста ми допадна това им представяне.

Книгата е пърна от поредицата за Братството на черния кинжал/ нямам търпение да пуснат и другите/. В нея главния е краля на вампирите и главатар на братството. Един от братята го моли да се погрижи за дъщеря му, която е получовек и всеки момент ще претърпи промяната, а си няма хал хабер какво я очаква. Нашия се дърпа, ама след като бащата е убит за него е въпрос на дълг да и помогне. Тук вече се сещате виждат се и това е... Друго какво да ви кажа без да разваля удоволствието от четенето... Останалите братя от братството са толкова сладкиии, всички до един ЛОШИ момчета... :cool: , кои от кои по готини...

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Автор

Снощи по никое време дочетох "Тъмна любов" на Дж. Р. Уорд, направо я изядох с кориците... Страшно много ми хареса!!! :angry: Та значи... книжката се разказва за вампири/ те новите са все за тях/, но са представени по различен начин. За да имат сили им е необходимо да се хранят от вампир от противоположния пол, не се нуждаят от покана, за да влезнат в нечии дом, обичат чесън и могат да се дематериализират/ абе да се телепортират, че по лесно/Друго интересно е че не могат да превърнат човек във вампир или се раждаш такъв или не. До 25 години могат да се разхождат навън по светло и не им се налага да пият кръв, тога става промяната им. По различно е и на мен лично доста ми допадна това им представяне.

Книгата е пърна от поредицата за Братството на черния кинжал/ нямам търпение да пуснат и другите/. В нея главния е краля на вампирите и главатар на братството. Един от братята го моли да се погрижи за дъщеря му, която е получовек и всеки момент ще претърпи промяната, а си няма хал хабер какво я очаква. Нашия се дърпа, ама след като бащата е убит за него е въпрос на дълг да и помогне. Тук вече се сещате виждат се и това е... Друго какво да ви кажа без да разваля удоволствието от четенето... Останалите братя от братството са толкова сладкиии, всички до един ЛОШИ момчета... :cool: , кои от кои по готини...

/font]

Ех Ради, предната седмица я гледах и ми се досвидяха парите, ама този коментар ме кара да се замисля...доста! Я кажи любовната история как е? Претупана ли е за сметка на интригата и друго нещо, хумор, забавни сцени - има ли нещо такова? Мерси предварително.

Оу направо ме завладя, и аз искам да науча как е любовната история, бива ли или я няма?

И аз чета книжката , страхотна е.Невероятни пичове са всичките вампирчета и любовната историйка е мног сладка. Нямам търпение да излезе и втората книжка от поредицата. :rolleyes::yanim: :yanim:

Ох..... какво да ви кажа за любовната история... направо ми се прииска и на мен да си намеря някои вампирчо :rolleyes::yanim:

Толковаааааааааааааа са сладки.... Гледаш го мъжага два метра, рамене като канара, които го види и му прави път, всички се плашат от него, а той накрая душичка излезе... обичаха си се хората /така де вампирите :yanim:/ момичета вземайте я няма да сгрешити има всичко и любов/ и то каква/, и интрига, и обрати, и... ох-ох-ох направо ме е яд че я прочетох толкова бързо, ама не мирясах докато не и видя края и сега ще си блъскам главата в стената докато издадат и втората... Направо искам пак да я почна толкова ми хареса....

Добре, че понеделник излиза Норчето, ще ми е като балсам за болната душа....

• Автор

Ох..... какво да ви кажа за любовната история... направо ми се прииска и на мен да си намеря някои вампирчо :rolleyes::yanim:

Толковаааааааааааааа са сладки.... Гледаш го мъжага два метра, рамене като канара, които го види и му прави път, всички се плашат от него, а той накрая душичка излезе... обичаха си се хората /така де вампирите :yanim:/ момичета вземайте я няма да сгрешити има всичко и любов/ и то каква/, и интрига, и обрати, и... ох-ох-ох направо ме е яд че я прочетох толкова бързо, ама не мирясах докато не и видя края и сега ще си блъскам главата в стената докато издадат и втората... Направо искам пак да я почна толкова ми хареса....

Ради, зариби супер много, в понеделник отивам на пазар и ще си я взема, ако можеш да ми кажеш кога излиза втората книга, от тогава ще ги подкарам да ги чета, че само с една, ако ми хареса много няма да мирясъм!

Божке и аз направо лапнах, то бяха суперлативи то беше чудо, ама с "краля на вампирите и главатар на братството", "мъжага два метра" и "рамене като канара" тотално ме зариби. В понеделник ще ходя да диря и аз новата на Нора, и ще взема и тая, направо ме засърбяха ръчичките да я прочета, охххххх може да не устискам и още днес да рипна до мола да я взема.

А навпрочем те колко книги са и за кой е следващата, за тях ли? Че да си кажа честно пак 4-5 книги за една двойка дет се събира и разделя може да не преживея.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Божке и аз направо лапнах, то бяха суперлативи то беше чудо, ама с "краля на вампирите и главатар на братството", "мъжага два метра" и "рамене като канара" тотално ме зариби. В понеделник ще ходя да диря и аз новата на Нора, и ще взема и тая, направо ме засърбяха ръчичките да я прочета, охххххх може да не устискам и още днес да рипна до мола да я взема.

А навпрочем те колко книги са и за кой е следващата, за тях ли? Че да си кажа честно пак 4-5 книги за една двойка дет се събира и разделя може да не преживея.

Не, за наше щастие, тази поредица е с по двойка за книга. Следващата е за друг член на братството. До момента са 8 книгите, последната е от тази година. :rolleyes:

Видяло се е, че ще се купува книгата. Бях си изтеглила преди време откъса от първа глава и определено бях впечатлена, а след такива суперлативи...

Не, за наше щастие, тази поредица е с по двойка за книга. Следващата е за друг член на братството. До момента са 8 книгите, последната е от тази година. :rolleyes:

Видяло се е, че ще се купува книгата. Бях си изтеглила преди време откъса от първа глава и определено бях впечатлена, а след такива суперлативи...

Ох ти направо ми сгря сърцето, че ще е за всяка книга отделна двойка. Ох 8 бройки, мале супер.

И на мен сърцето ми се сгря като разбрах, това ще рече преди няколко седмици. Но не бях сигурна дали не избързвам, че и без това се затрупвам от книги. Но е явно, че добре съм се ориентирала. :rolleyes:

Аз прочетох снощи Нефритовия остров, сега иде ред или на нещо на Макнот или на Вярност на Сътклиф, че тоя близнак ми е интересно как ще го сдъвчат :yanim:

Ох чета "Тъмна любов" и какво да кажа, уникат, уникат. Страхотна книжка. Ако трябва да съм честна ми харесва много повече от "Здрач". Просто не мога да я оставя, сега съм на компа за да си окося фермата и пак сядам да я чета. Божке страхотна е, а следващата която ще е за този божествен сладур Рейдж едва ще я дочакам. Засега с Рот и Бет е прелестна историята. Препоръчвам я горещооооо

"Арлекинчета" на килограм и ги забравям на мига.Голям кеф,абсолютно разтоварване.Повече време отделям да избера какво да дръпна,щото вече 2 месеца чета само на компютъра

Прочетох и Уитно, моя любов :nono:

Сега разбирам защо толкова я обичате тази книжка :)

Утре ще видим кое ще е следващото :)

Токущо прочетох трилогията на Нора Робъртс"Знакът на седемте".Страхотна трилогия,препоръчвам я на всички.

И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане :wors:

А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож".

От две нощи не съм спала,защото през деня сме по разходки и остават нощите за четене.

Ако любовните сцени бяха малко по-описателни съвсем щеше да ми хареса,но и така е страшно увлекателно написана.

Досега прочетох първите две,остават още две.

Оказва се че съм фен на фентъзито/то аз си го подозирах,още от както ми харесаха "Кристален пламък" на Джейн Ан Кренц и "Синеокия варварин" на Линдзи,да не говоря за "Надарения" на Джой;)/

Та ако се сетите нещо такова,моля да споделите.

И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане :wors:

А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож".

От две нощи не съм спала,защото през деня сме по разходки и остават нощите за четене.

Ако любовните сцени бяха малко по-описателни съвсем щеше да ми хареса,но и така е страшно увлекателно написана.

Досега прочетох първите две,остават още две.

Оказва се че съм фен на фентъзито/то аз си го подозирах,още от както ми харесаха "Кристален пламък" на Джейн Ан Кренц и "Синеокия варварин" на Линдзи,да не говоря за "Надарения" на Джой;)/

Та ако се сетите нещо такова,моля да споделите.

Аз съм на финиша на "Тъмна любов", и съм предоволна, и смятам точно след нея да почна "Звезден огън" на Джейн Ан Кренц. Книжката е първата от трилогия, а втората е Кристален пламък. Идея си нямам каква е връзката между книжките. Нашия е пилот на междугалактически кораби, груб и първичен, а главната е нежна и деликатна, и търси духовно съвършенство. Като гледам до тук допирна точка с "Кристелен пламък" май няма, ама ще видим.

Стига ги коментирахте тия нови вампирски поредици, че толкова нямам нито пари и нито нерви да излизат една по една, че съм готова да ревна.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Стига ги коментирахте тия нови вампирски поредици, че толкова нямам нито пари и нито нерви да излизат една по една, че съм готова да ревна.

Мдаааааааааааа,много познато положение.

На моменти съм на ръба на нервната криза от яд.

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.