Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешки в сайта

Featured Replies

сега пък аватара не ми се вижда ? ,

мненията ми бяха 130 сега 93 изписва ???

под аватара имам някаква лента с предупреждения ??? нямам никакъв спомен да съм се заяждал с някой за каквото и да било...

да не би нещо по погрешка да сте ме наказали а ???

чесна дума нямам никакъв спомен ...?

p.s. направих си труда да разгледам наказаните потребители за 2009г - никаде не видях моя ник ?!?

автара се го сложих сам .... пак .... другите проблеми остават ....

Редактирано от kike (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 15,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сигурно пишеш глупости и дори чата не иска да ги публикува, пък камо ли някой да ги чете.

• Щом твоите глупости излизат тук и всички са длъжни да ги четат, тогава моите също трябва да излизат там.

• До сега 2-3 пъти съм ползвал чата, но преди малко за първи път вместо репликите ми излиза "nopermission". Една реплика излезе нормално, после 2-3 "nopermission", после пак една излезе нормално и после

Публикувани изображения

Забелязах проблем с постването на Снимки в темата вашият десктоп,аватара не ми се вижда (изчезва) sad.giflaugh.gif

Редактирано от GAMENCHE (преглед на промените)

под аватара имам някаква лента с предупреждения ??? нямам никакъв спомен да съм се заяждал с някой за каквото и да било...

p.s. направих си труда да разгледам наказаните потребители за 2009г - никаде не видях моя ник ?!?

мненията и при мен са по-малко, а лентата за предупреждения е защото някога си пил наказван (или поне при мен е поради тази причина :) )

Лентата за предупреждения се появява на всеки като инфо за собствения му потребител, независимо дали е предупреждаван някога.

Edit: но полето с интересите наистина ме вбесява, т.к. съм спрял и подписите, а това поле много удължава каретата с отговорите...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Warn Level-а не е защото 'някога си бил предупреждаван' - всички го виждаме. А постове са изчезнали, защото сигурно е правена ресинхронизация на постовете и сега вече показва реалната ви бройка.

Да аз също забеляавам, че мненията като бройка са по-малко! Не ми е проблем, но казвам, ако е някакъв проблем да се оправи!

• Администратор

Да аз също забеляавам, че мненията като бройка са по-малко! Не ми е проблем, но казвам, ако е някакъв проблем да се оправи!

WarnLevel-а не е защото 'някога си бил предупреждаван' - всички го виждаме.А постове са изчезнали, защото сигурно е правена ресинхронизация напостовете и сега вече показва реалната ви бройка.

Опитвам се да отговоря на ЛС за вече 4ти път и не става.Все тази греша Array ми излиза.Опитах с ново ЛС, влязох в пощта си и от там се опитах в посочения ми линк-не става sad.gif

Поредния проблем с часовника.

Влизам в "Настройки", задавам коректно всичко както трябва и ми показва 23.06 - колкото е в момента.

Излизам от там, влизам в някой раздел и вече показва 00.06 часа.

Няколко пъти правих това упражнение и все едно и също се получава.

Едит: Като му зададох часова зона +2, при излизане от настройки във форума показваше 22.45. При влизане в някой раздел стана на 23.45 - колкото трябва.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

• Администратор

Опитвам се да отговоря на ЛС за вече 4ти път и не става.Все тази греша Array ми излиза.Опитах с ново ЛС, влязох в пощта си и от там се опитах в посочения ми линк-не става sad.gif

Ще те затрудни ли да пуснеш един-два скриншота (може и на ЛС). За момента само ти имаш такъв проблем и си нямаме идея на къде да копаем... с кал без пробелми си разменяме лични съобщения, пробвах да отговоря и на стари такива, от преди ъпгрейда - при мен всичко работи.

Не е нужно да си бил наказван или да си бил някога лично предупреждаван, за да ти е вдигнато нивото на предупреждение. Достатъчно е някога да си бил в нарушение, колегата да е изтрил или редактирал поста ти и просто да е отбелязал нарушението ти. Тази система в предната версия се ползваше само от модераторите и не беше видима за вас. Сега ще можете и сами да следите кога и как модераторите третират нарушенията ви. Скалата не върви само на горе, а може да бъде сваляна и надолу при промяна в поведението на потребителя.

Здравейте!

При разглеждане разделите на форума забелязах, че не винаги когато кликна на линка за последно мнение в дадена тема, ме праща там. В повечето случай ме препраща към първата страница на темата. Предполагам, че проблема не е само при мен, въпреки че не видях някой друг да го е споменал в темата.

Здравейте!

При разглеждане разделите на форума забелязах, че не винаги когато кликна на линка за последно мнение в дадена тема, ме праща там. В повечето случай ме препраща към първата страница на темата. Предполагам, че проблема не е само при мен, въпреки че не видях някой друг да го е споменал в темата.

При мен го няма този проблем.

Здравейте!

Проблема не е само при теб,и при мене се случва...не винаги,но често.

Не е нужно да си бил наказван или да си бил някога лично предупреждаван, за да ти е вдигнато нивото на предупреждение. Достатъчно е някога да си бил в нарушение, колегата да е изтрил или редактирал поста ти и просто да е отбелязал нарушението ти. Тази система в предната версия се ползваше само от модераторите и не беше видима за вас. Сега ще можете и сами да следите кога и как модераторите третират нарушенията ви. Скалата не върви само на горе, а може да бъде сваляна и надолу при промяна в поведението на потребителя.

там е работата че че не съм - (проверих), просто ми е супер чудно какво е станало че съм наказан... :baby::baby:

там е работата че че не съм - (проверих), просто ми е супер чудно какво е станало че съм наказан... :lol6::)

В warn level-а ви пише какво е било провиненението и кой е наложил наказанието/предупреждението.

Обръщайте се директно към него.

Повече постове от този сорт няма да се толерират из темите.

Имате си ЛС-та - разбирайте се чрез тях, а не спамете по темите !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Имам един въпрос преди да се смени дизайна на форума имах някъде към 450 мнения(без да броя празни приказки и забава), днес публикувах един пост и забеляза, че пише че имам 399 мнения! Как става тоя номер-тези 50 поста които се губят къде са, не че са от значение, но просто питам невярвам да са изтрити!

В профила ми пише:

Най-активен: Празни приказки и забава (294 мнения)

726-294=432 ??? което пак не е вярно преди имах 450 сега имам 400, а според форума имам 432?

Може ли да ми обясните къде е проблема? Или сте нулирали брояча в някой раздел като празни приказки и забава

Сега забелязах и че в "Информация за контакти" няма поле вече за Skype, а само за AIM и името от скайпа стои там. Неможе ли поне по някакъв начин да се отбележи, че това е Скайп контакт?

• Администратор

Сега забелязах и че в "Информация за контакти" няма поле вече за Skype, а само за AIM и името от скайпа стои там. Неможе ли поне по някакъв начин да се отбележи, че това е Скайп контакт?

Привет,

Преместете го от там в новото поле за Skype.

Привет,

Преместете го от там в новото поле за Skype.

А написаното в полето AIM има ли начин да го премахнем? Явно, че е остатък от стария форум и там е стояло скайп името. Сега в "настройки" -> "профил" не намирам поле AIM, а иначе излиза в "Информация за контакти".

74366351.png

24148563.png

При мен също има проблем с броя на постовете.

Прочетох за ресинхронизацията на постовете, но тя не можа да обясни липсата на толкова голяма част от тях.

Преди промените, имах над 1100 поста. Сега са 558, ако се гледа в дадена тема, или 564, ако се гледа в профила (да, има разлика в бройката).

Вярно е, че съм изтривал някои постове, но не мисля, че съм премахнал около половината от тях.

Когато си прегледам постовете през "Мнения", забелязвам, че те не се обновяват (винаги като последно мнение стои едно от 26.07.2009г.).

Когато ги прегледам с "Виж мненията", виждам, че последното е от 06.12.2008г. Всички други мнения преди тази дата ги няма (или не ги показва).

Не държа на изписваната бройка, но държа да имам всички постове в профила си, защото ми се налага да търся информация в тях.

Дано да има някакъв начин за възстановяването им.

Самото показване на постовете с "Виж мненията" е различно. Показва се отрязък от 10-тина думи (както е и при резултатите от търсачката), което е крайно неудобно за намиране на каквото и да било.

Добре ще е, ако се помисли за някакъв по-удобен начин за показването им.

• Администратор

А написаното в полето AIM има ли начин да го премахнем? Явно, че е остатък от стария форум и там е стояло скайп името. Сега в "настройки" -> "профил" не намирам поле AIM, а иначе излиза в "Информация за контакти".

74366351.png

24148563.png

Здравейте, вече трябва да виждате в профила си полето AIM и да можете да премахвате съдържанието му.

Поздрави.

Здравейте, вече трябва да виждате в профила си полето AIM и да можете да премахвате съдържанието му.

Поздрави.

Благодаря :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.