Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешки в сайта

Featured Replies

До сега 2-3 пъти съм ползвал чата, но преди малко за първи път вместо репликите ми излиза "nopermission". Една реплика излезе нормално, после 2-3 "nopermission", после пак една излезе нормално и после няколко пъти пак "nopermission".

Тоест пиша нещо, поствам го, но вместо него се показва това.

Едит: също в профила, където пише "Предупреждения" като кликна тръгва да зарежда нов прозорец и си остава така. Пробвах да го изчакам доста дълго време, но никаква промяна.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сигурно пишеш глупости и дори чата не иска да ги публикува, пък камо ли някой да ги чете.

• Щом твоите глупости излизат тук и всички са длъжни да ги четат, тогава моите също трябва да излизат там.

• До сега 2-3 пъти съм ползвал чата, но преди малко за първи път вместо репликите ми излиза "nopermission". Една реплика излезе нормално, после 2-3 "nopermission", после пак една излезе нормално и после

Публикувани изображения

Сигурно пишеш глупости и дори чата не иска да ги публикува, пък камо ли някой да ги чете. :biggrin:

Щом твоите глупости излизат тук и всички са длъжни да ги четат, тогава моите също трябва да излизат там.

при избиране на MultiQuote

47346953888012bb591822f516a64508_120x90.jpg

както и това:

e35af171ccaef9810684152c61a5105c_120x90.jpg

добавено в последствие: ааа, е те са вече всичко е 6 - браво

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Бутоните при промяна на подписа не работят... И отделно какъв е тоя размер 100х400 за картинка в подписа?

Редактирано от deyan4 (преглед на промените)

При мене неработят бутоните за оформяне на текста - удебеляване, наклонен и т.н.!

• Администратор

Нито един от бутоните май не работи...

Така никой няма да ви обърне внимание, когато докладвате проблем е необходимо да казвате с какъв браузър сте, кой скин използвате кой от двата редактора (който можете да променяте от настройките в профила си) и т.н.

На обяснения: Не работи сайта не обръщаме внимание.

Така никой няма да ви обърне внимание, когато докладвате проблем е необходимо да казвате с какъв браузър сте, кой скин използвате кой от двата редактора (който можете да променяте от настройките в профила си) и т.н.

На обяснения: Не работи сайта не обръщаме внимание.

С Iceweasel съм, мисля че скина е тоя по подразбиране, тъй като не съм сменял нищо... Не знам за какъв редактор става дума...

С Iceweasel съм, мисля че скина е тоя по подразбиране, тъй като не съм сменял нищо... Не знам за какъв редактор става дума...

Я пробвай да влезеш през Internet Explorer

Здравейте!

При разглеждане разделите на форума забелязах, че не винаги когато кликна на линка за последно мнение в дадена тема, ме праща там. В повечето случай ме препраща към първата страница на темата. Предполагам, че проблема не е само при мен, въпреки че не видях някой друг да го е споменал в темата.

Освен горния проблем, който продължава да съществува, както с Firefox 3.5.2, така и с Internet Explorer 6.0, открих днес още едно бъгче. При добавяне на видеоклип чрез специалния бутон, линка се дублира.

• Администратор

Освен горния проблем, който продължава да съществува, както с Firefox 3.5.2, така и с Internet Explorer 6.0, открих днес още едно бъгче. При добавяне на видеоклип чрез специалния бутон, линка се дублира.

Дублирането на медия тага е оправено. Относно бутоните тествайте ги отново при мен работят с Firefox 3.5.2 и изчистете кеша на браузъра си.

Поздрави.

Дублирането на медия тага е оправено. Относно бутоните тествайте ги отново при мен работят с Firefox 3.5.2 и изчистете кеша на браузъра си.

Поздрави.

Мерси. Сега е ок. :)

• 2 седмици по-късно...

Тук ми се стори подходящо да питам. Преди можеше да архивираме личните си съобщение, сега като че ли не виждам подобна опция. Има ли такава?

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. Използвам темата Blue Orange на форума и съм с Mozilla Firefox 3.5.3. При писане на съобщение, било то бърз отговор или нормално или в чата, не мога да натискам бутоните с инструменти. Не мога да натисна за Italic, bold, емотиконки, хиперлинк, шрифт и т.н. Също така при натискане на бутона Enter ми прави нов абзац, обаче като постнасъобщението всичко ми сгъчкано? Що така? Супер гадно е... :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Профила е на kai_99

Мда... :)

За този проблем писах на Fifa, но не знаех, че е само с мен :yanim:

При бърз отговор с браузер Опера

винаги ми дава междуредие 2 (както се вижда )

ако дам на стандартен отговор вс си е ок

ползвам скин Dark Knight

Редактирано от saentist (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

При бърз отговор с браузер Опера 

винаги ми дава междуредие 2 (както се вижда )

ако дам на стандартен отговор вс си е ок 

ползвам скин  Dark Knight

Имам подобен проблем. А и май не зависи от скина, в момента съм с CleanCut.

Имам подобен проблем. А и май не зависи от скина, в момента съм с CleanCut.

И при мен е така.

И аз ползвам Опера. Скинът ми е IP.Board. 

• 1 месец по-късно...

друг проблем дето си е точно във форума, а не в браузърите...

полето, което е оградено с [cоde] [/cоde] e с шрифт който не различава нула от главно О (пък не мисля че някой прави разлика в различния цвят) (същото е малко L и 1)

1234567890
QWERTYUIOP
ЯВЕРТЪУИОП
asdfghjkl

не може ли да се сложи друг шрифт да се ползва за да се вижда кога е цифра кога буква?

0011 > "fixedsys" (обаче уцелих на проба щото го няма в менюто за шрифтове...)

OOll главно латинско ОО, малко латинско лл

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

На никого ли не правят впечатление тези "инвертирания на едномерни масиви" в "Избрано от блоговете" ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.