Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Христо Смирненски

Featured Replies

Детското страдание вчера и днес Есе Детското страдание е съществувало винаги и завинаги ще си остане. Всички майки би трябвало да се грижат за децата си, но не жинаги става така, както в приказките. Винаги е имало сирачета и дечица, които живеят сам самички по улиците и се молят за милостиня. Горките живеят в мизерия. А детското страдание е престъпление! Как изглежда детското страдание? Питате ли се? Всеки добродушен човек би съчувствал на едно, дори и малко страдащо дете. Не вярвам децата днес да не плачат. Те са толкова чусти и невинни. При всяко извършено от тях ''престъпление'', те се страхуват и сплитат загрижено ръчички, поради своето притеснение да не бъдат наказани, да не им се забрани да излизат вън с приятели или пък да не им вземат компютъра. ''Всяко дете си има свое задължение...'' - така казва майка ми и според нея то е да слуша родителите си и да учи. Ами какво остава за децата без родители? Какво правят те? Те сядат сами, мислейки си за утроро... А дали вярват децата в утрото? Дали мислят че с времето всичко ще се оправи? Никой не знае и никой не може да каже! Децата имат мечти много, но дали те ще се превърнат в реалност... Детството е важен период от живота на всеки един от нас. Спомените, които имаме от миговете с приятелите, игрите на гоненица, криеница и т.н.... Всяко дете има такива спомени, но дали или и лоши спомени, за които то дори не иска да се сеща, но те просто засенчват хубавите? Дойде време и ние да се замислим малко за това и да разсъждаваме над този така засягащ ни випрос - детското страдание вчера и днес! Детето – това мило създание... В живота му трябва да има само хубави мигове...

• Отговори 109
  • Прегледи 173,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здрасти на всички! ;) народе трябва ми една от тези теми за днеска : '''човекът в търсене на хармонията върху 'тихият пролетен дъжд', 'светло утро' и кръгозори надвесени на николай лилиев''' и '''безнадеждният свят на отхвърлените и онеправданите в цикъла зимни вечери''' плс мн ми трябваа! :sobbing::speak::P:help wanted:;)

• 1 месец по-късно...

Здрасти всички , трябва ми за сряда ЛИС на "Бедният свят на отхвърлените и неоправданите в цикъла Зимни вечери от Христо Смирненски" некои може ли да помогне плс ще сам му много много благодарен !!! ;)

Редактирано от ники80 (преглед на промените)

Здрасти всички , трябва ми за сряда ЛИС на "Бедният свят на отхвърлените и неоправданите в цикъла Зимни вечери от Христо Смирненски" некои може ли да помогне плс ще сам му много много благодарен !!! ;)

ето материалче

ето материалче

Нямат твоето заглавие, но са ти по темата, пореден мързеливко.

ето материалче

ето материалче

Нямат твоето заглавие, но са ти по темата, пореден мързеливко.

......

Некои може ли да ми намери есе "Всичко ли може да се купи с пари" защото го тарсих и не можах да намеря нищо :D

......

Некои може ли да ми намери есе "Всичко ли може да се купи с пари" защото го тарсих и не можах да намеря нищо :sobbing:

Публикувано изображение

Боже,тебе те мързи даже да прочетеш-какво ти е дал Венцислав

Пише се нЯкой,пред защото се слага запетайка,тЪрсих

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Боже,тебе те мързи даже да прочетеш-какво ти е дал Венцислав

Пише се нЯкой,пред защото се слага запетайка,тЪрсих

Публикувано изображение

еми да ти кажа не пиша всеки ден с BG фонетика така че .....

моля ви помогнете ми..трябва ми за утре да напиша теза : пречистването на човешката душа,чрез стихотворението "песен за човека" благодаря предварително :huh:Публикувано изображение

моля ви помогнете ми..трябва ми за утре да напиша теза : пречистването на човешката душа,чрез стихотворението "песен за човека" благодаря предварително :wors:Публикувано изображение

7-ма тема

еми да ти кажа не пиша всеки ден с BG фонетика така че .....

Публикувано изображение

Вие не пишете ли вече в тетрадки?

Да не си пишете домашните на компчето

:)

• 4 месеца по-късно...

Тук ще намериш каквото ти трябва

Вече ви мързи дори и да потърсите ;) ...мале, мале... то за това университетите ще са празни......

Публикувано изображение

Вие не пишете ли вече в тетрадки?

Да не си пишете домашните на компчето

;)

Това е, че въобще не си пишат домашните....ти пък и в тетрадка..то за тях е голямо усилие да влязат в час, пък домашните..айде да не съм груба...

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

има проблем нямам регистрация в pomagalo.com.има ли някъде другаде анализ на ''Стария музикант''

има проблем нямам регистрация в pomagalo.com.има ли някъде другаде анализ на ''Стария музикант''

Ами регистрирай се. Или искаш и това да ти го направи някой друг?
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

може ли да ми помогнете трябва да намеря есе на "зимни вечери" моля ви трябва ми спешно

• 4 седмици по-късно...

Трябва ми ЛИС на тема "Аз-говорителя в "Зимни вечери" и "Ролята на "малкия човек" в големия град". Можете ли да ми помогнете? Благодаря предварително. Публикувано изображение

Редактирано от carbon (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

здравейте хора!Трябва ми есе на тема ' Двубоят между човешкия егоизъм и мъдростта на природата' или по-просто казано 'Двубоят между човека и природата'.Ако може да е свързано със 'Приказка за стълбата' на СМирненски ще е супер,но може и да не е. МЕрси предварително. ;)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте на всички! Трябва ми анализ или Лис включващо в себе си произведенията: "Юноша","Цветарката","Старият музикант","Улична жена","Братчетата на Гаврош","Въглекопач","Жълтата гостенка" на Смирненски. И на мен ми звучи странно, но даскала каза: "Напишете разсъждение,анализ,лис или каквото и да е друго включващо в себе си тези произведения на Смирненски. и.. .."Образи и символи в поезията на Христо Смирненски" "Драмата на "малкия човек" в "Зимни вечери" Ще съм Ви ужасно благодарен ако ми помогнете :cool: Благодаря Ви предварително!

Редактирано от southboybg (преглед на промените)

.."Образи и символи в поезията на Христо Смирненски" "Драмата на "малкия човек" в "Зимни вечери" освен тези двете и тва където изброявам..ама незнам какво ще е онова

• 4 седмици по-късно...

Спешно ми трябва анализ на шести фрагмент от ЗИМНИ ВЕЧЕРИ !! :cool: Спешно ми трябва анализ на шести фрагмент от ЗИМНИ ВЕЧЕРИ !! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.