Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Абе как може този тюфлек да спечели бе ? ohmy.gif

Баси -та тя дори и не пееше добре.

Тъкмо сядам да хапна и ми приседна залъка, като прочетох .......

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Абе как може този тюфлек да спечели бе ? ohmy.gif

Баси -та тя дори и не пееше добре.

Може, може. Даже не се зарадва истински :huh:

Я недей да мрънкаш,че и при вас ако е като варненското Спешно :) по добре да си умра,преди да се разболея.

Два пъти днес по за четири часа и ако това е спешно,какво ли е,ако не е.Не искам да знам.

какво пък си недоволна пък и ти ?

шефът на отделението там ми е приятел - не мисля, че нещо там се прави не както трябва

Може, може. Даже не се зарадва истински :huh:

Та Русина имаше къде-къде повече сценично поведение и данни от Магдалена. :angry:

Та Русина имаше къде-къде повече сценично поведение и данни от Магдалена. :huh:

Мен ако питаш, то даже Ели Раданова беше по-добра cool.gif

какво пък си недоволна пък и ти ?

шефът на отделението там ми е приятел - не мисля, че нещо там се прави както трябва

Това е точното,колкото и да е грозно.

:huh::)

Амиии...Невротичния доктор от дневната смяна,само за скрита камера си беше,а сестрата,която блъскаше врата...Нямам думи.

Това е точното,колкото и да е грозно.

:):angry:

Амиии...Невротичния доктор от дневната смяна,само за скрита камера си беше,а сестрата,която блъскаше врата...Нямам думи.

Нормално - и тук е същото ......

Аз какво ви разправям по цял ден за "Спешните отделения" в окръжните болници в цялата страна ? С ниски заплати, немотивиран персонал и най-вече недостиг на лекари - просто никой нормален , здравомислещ лекар не иска да работи в Спешно отделение за 500 лева заплата......

Не оправена законова рамка - няма яснота кой е длъжен да обслужва спешно болните и най-вече "какво е спешност" - това понятие не е формулирано в нито един закон.

Няма медицински стандарт по специалността .

Няма и обяснения на пациентите какво всъщност да очакват в едно такова отделение.

Нормално е разочарованието ти , но бъди сигурна, че ако беше наистина с пряка опасност за живота - нямаше да е така - всеки се мобилизира и правим най-доброто на което сме способни за пациентите си. Никого не сме оставили да си отиде от този свят без помощ :huh:

при мен и санитарите даже блъскат по вратите и обиждат пациентите......

не само сестрите.

и нито мога да уволня някого нито нещо друго - и те го знаят много добре.

Даже и за санитари няма молби за започване на работа.

Аз пък си мисля за това:

Заради обиди към други потребители и непрестанни офтопици - жоро щангата няма да го виждате за 5 дни.

...много малка отпуска е това според мен - лято е, все пак - даайте по месец, два :huh:

п.п: днеска съм в злобно настроение...

Мисля след малко да придърпам Censored в леглото и да му покажа/разкажа една приказка за лека нощ :huh:

Нормално - и тук е същото ......

Аз какво ви разправям по цял ден за "Спешните отделения" в окръжните болници в цялата страна ? С ниски заплати, немотивиран персонал и най-вече недостиг на лекари - просто никой нормален , здравомислещ лекар не иска да работи в Спешно отделение за 500 лева заплата......

Не оправена законова рамка - няма яснота кой е длъжен да обслужва спешно болните и най-вече "какво е спешност" - това понятие не е формулирано в нито един закон.

Няма медицински стандарт по специалността .

Няма и обяснения на пациентите какво всъщност да очакват в едно такова отделение.

Нормално е разочарованието ти , но бъди сигурна, че ако беше наистина с пряка опасност за живота - нямаше да е така - всеки се мобилизира и правим най-доброто на което сме способни за пациентите си. Никого не сме оставили да си отиде от този свят без помощ :huh:

при мен и санитарите даже блъскат по вратите и обиждат пациентите......

не само сестрите.

и нито мога да уволня някого нито нещо друго - и те го знаят много добре.

Даже и за санитари няма молби за започване на работа.

Без коментар. sad.gif

Мисля си, че без да се усетя съм си ударила някъде глезена на левия крак и сега се е подул sad.gif

Левият ми глезен, изглежда два пъти по-голям от десния...втори ден.

Ако утре, най-много другиден не е спаднал, май ще звъня на лекарите....

Пфу...голяма съм фурия - на вас случва ли ви се, да си намирате драскотини и леки синини и да не знаете от къде са :rolleyes:

Мисля си що е "поемно лице" и има ли почва у нас.... :)

Оправих се :P

Какво е поемно лице ли ? Ами -това най-общо казано е гражданин, който присъства при обиски и разпознавания. Но не е задължително да се явяват в съда - това е разликата му от експерта, който задължително се явява в съда.

Ако искаш повече информация - чл. 129 от НПК ще те осветли по въпроса ;)

Пфу...голяма съм фурия - на вас случва ли ви се, да си намирате драскотини и леки синини и да не знаете от къде са :rolleyes:

Да - заради това се преглеждам най-внимателно всяка вечер :)

А ти още утре върви да си снимаш глезена.

Сега - студен компрес (кърпа, натопена в студена вода) и кракът -на високо. Като си легнеш - една възглавница долу, и слагаш крака върху нея.

Без коментар. sad.gif

Не каза защо си ходила ....

Оправих се :rolleyes:

Какво е поемно лице ли ? Ами -това най-общо казано е гражданин, който присъства при обиски и разпознавания. Но не е задължително да се явяват в съда - това е разликата му от експерта, който задължително се явява в съда.

Ако искаш повече информация - чл. 129 от НПК ще те осветли по въпроса :)

И това ли ти влиза в задълженията ohmy.gif

И това ли ти влиза в задълженията ohmy.gif

И това, и още много други глупости.

На Амбър и е лесно да се оплаква от отношението на колегите от Варна, ама ...... какво да се направи - който се е хванал на хорото -ще трябва да го играе до край.

Брей как ме е яд за Music Idol.

Я да взема да отида да зашия малкото келеменце, дето са го намушкали с нож в гърба - поне да ми олекне от загубата на Преслава.

Ама без упойка :rolleyes:

И това, и още много други глупости.

На Амбър и е лесно да се оплаква от отношението на колегите от Варна, ама ...... какво да се направи - който се е хванал на хорото -ще трябва да го играе до край.

Брей как ме е яд за Music Idol.

Я да взема да отида да зашия малкото келеменце, дето са го намушкали с нож в гърба - поне да ми олекне от загубата на Преслава.

Ама без упойка :)

Без упойка....брутален си :P !Хе..и аз бях за Преслава...ама сега кво..кого да шия... :rolleyes:

светът отново е подозрително красив........... :)

светът отново е подозрително красив........... :)

Не се хващай на тази въдица... :P

Не се хващай на тази въдица... :)

не е чиста тая работа... :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.