Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

То там мъже и жени освен за приятелство в интернет за друго не стават, баси...

Глупости.. не си познал :P ..или имаш още киселини от сливенското грозде и ракия biggrin.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Глупости.. не си познал :P ..или имаш още киселини от сливенското грозде и ракия biggrin.gif

Стига де...

Трябва ли всеки път да се обяснявам, че говоря на база тия, дето познавам?

А те не са малко.

Пък и винаги има 10-20-30 души, които правят изключение.

А относно ракията - прав си. От оня винпром само Сливенска перла и то 12-годишна. От всичко останало цепи глава яко, баси...

Мисля си, че дори и след дългата пауза с футболната ми кариера, след едно-месечни тренировки си връщам старата форма. А скоростта, която развивам при спринтиране е повече от висока..направо хвъркам покрай другите :blink:

Стига де...

Трябва ли всеки път да се обяснявам, че говоря на база тия, дето познавам?

А те не са малко.

Пък и винаги има 10-20-30 души, които правят изключение.

А относно ракията - прав си. От оня винпром само Сливенска перла и то 12-годишна. От всичко останало цепи глава яко, баси...

хахаха biggrin.gif .. за Сливенската перла си прав, но има и други също така хубави...

На една сватба пих 22 годишна ракия.. домашна... мммм .. Джони да върви да пасе кравите направо biggrin.gif

П.С Джони ходещия имам предвид и неговите братчеди с уж дългогодишна история и отлежаване ....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Мен с домашна не са ме черпили.

Всичко де що съм опитвал там е било от Винпрома.

Иначе сигурно хората си правят добра ракия, ама не дават. emoticon-0124-worried.png

Знаеш ли колко е хубаво да се пилееш...пилееш...стига да имаш пари...пари...

Дийн, къде е Селището, това какво е?Някакъв комплекс?

Така се нарича една вилна зона.. до нея се намира стара богата на археологически находки местност- затова и тя се казва Селището ( вилната зона ).. оттам тръгват доста от туситическите маршрути из сливенския балкан...

Мен с домашна не са ме черпили.

Всичко де що съм опитвал там е било от Винпрома.

Иначе сигурно хората си правят добра ракия, ама не дават. emoticon-0124-worried.png

Не си живял като мен там, затова не са ти дали ...

Иначе хората са много точни.. спечелиш ли ги, грешка нямат ... :blink: ( е винаги има и черни овце както навсякъде де )

П.С Забравих.. иначе са и доста големи тежкари и надувки.. понеже имат голяма и яка сенчеста икономика ....

Мисля си, че ако не си бях поръчала преди 2 седмици заешки дробчета в Плевен никой нямаше да разбере колко хубави , всъщност, са

Мисля си, че ако не си бях поръчала преди 2 седмици заешки дробчета в Плевен никой нямаше да разбере колко хубави , всъщност, са

Радвай се че отвори очите на толкова хора :speak:

Радвай се че отвори очите на толкова хора :speak:

Ама сега не мога да им затворя устата biggrin.gif

Ама сега не мога да им затворя устата biggrin.gif

Забелязвам че тези дробчета наистина се появяват непрекъснато....но чак сега разбирам от къде са тръгнали.... :speak: Добър избор!

Забелязвам че тези дробчета наистина се появяват непрекъснато....но чак сега разбирам от къде са тръгнали.... ;) Добър избор!

Ама верно бяха много вкусни..и тук никъде не ги намирам по магазините.. :speak:

При нас е хладничко :rolleyes:

Ти какво, дразниш ли ме? laugh.gif

Аз искам да се пъхна в един хладилник и там да стоя... просто не е истина колко пи е топло... пфф

Умря ли или ще умираш...

В интерес на истината-нито едно от двете biggrin.gif

Но не се идържа-жега ми, нета ми е бавен, компютъра е кошница... простооо... нЕам думи

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

В интерес на истината-нито едно от двете biggrin.gif

Но не се идържа-жега ми, нета ми е бавен, компютъра е кошница... простооо... нЕам думи

Ей,ей....Влади....успокой топката..времето ще се развали все някога,нета ще стане по бърз някога,компютъра някога няма да е кошница....виждаш ли,всичко се нарежда :rolleyes:

Ей,ей....Влади....успокой топката..времето ще се развали все някога,нета ще стане по бърз някога,компютъра някога няма да е кошница....виждаш ли,всичко се нарежда :rolleyes:

И все някога ще ме хванат нервите, ще махна кабела на интернета от нещото дето е за безжичен интернет и ще си го мушна пак в пс-то!

И без мръсни мисли, моля

И все някога ще ме хванат нервите, ще махна кабела на интернета от нещото дето е за безжичен интернет и ще си го мушна пак в пс-то!

И без мръсни мисли, моля

Хахаха....направи го сега biggrin.gif

Хахаха....направи го сега biggrin.gif

Да, да, знаеш ли колко гъзурчене ще ми отнеме това?

Тц... друг път biggrin.gif

Мисля си за хубавата песен,която слушах....

Давам едно ушо и аз да чуя.. баси ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.