Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

едно не ми е ясно: как ще погледнеш децата си в очите след като преди това си им прибрал парите за образование :angry:

Мисля си, че това е наистина гнусно :angry:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автор

На мен ми е време да се преборя с една трудна задача, а именно да направя един тур по центъра и да ида на кафенце :angry:

Мисля си, че това е наистина гнусно :angry:

дело за делба

майката прехвърля собствен имот на двете си дъщери с покупко-продажба, а не с дарение

после едната се развежда и съпругът си иска полагаемата му се по закон 1/4

нищо, че не е давал пари

друг е въпроса, че тези пари ги взема от децата си на практика

ама на кого му пука

дело за делба

майката прехвърля собствен имот на двете си дъщери с покупко-продажба, а не с дарение

нищо, че не е давал пари

ама на кого му пука

Продъбжавам да твърдя и да мисля, че в работата си, не трябва да вземаи нещата толково навътре. Твоите нерви и здраве, струват повече от малоумието на когото и да било.

Вземай пример от доктора. При него постоянно умират хора. :angry:

Продъбжавам да твърдя и да мисля, че в работата си, не трябва да вземаи нещата толково навътре. Твоите нерви и здраве, струват повече от малоумието на когото и да било.

Вземай пример от доктора. При него постоянно умират хора. :rolleyes:

нали не искаш да кажеш, че той им помага? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ако не го вземаш навътре не можеш да помогнеш. Питай Доктора

Айде, че пре сериозно стана, а на мен днес ми ври и кипи то кеф и съм в много шантава настроение. biggrin.gif

Ще почивам една седмица, ще имам важна гостенка в понеделник вечер, а довечера зачезва на вила. Да не говорим, че у нас, бомба е паднала biggrin.gif:rolleyes:

Айде, че пре сериозно стана, а на мен днес ми ври и кипи то кеф и съм в много шантава настроение. biggrin.gif

Ще почивам една седмица, ще имам важна гостенка в понеделник вечер, а довечера зачезва на вила. Да не говорим, че у нас, бомба е паднала biggrin.gif:rolleyes:

аз ще си го подобря. Довечера. С чаша вино biggrin.gif

За три месеца коланът ми се е стеснил с 5 дупки.Ей на това му викам стягане на колана biggrin.gifbiggrin.gif

злоядо прасе, ейййй, злоядооо biggrin.gif

Според Угоителната теория на Еволюцията и според Ками Дарвин досега да са ме застреляли. biggrin.gifbiggrin.gif:rolleyes:

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Според Угоителната теория на Еволюцията и според Ками Дарвин досега да са ме застреляли. biggrin.gifbiggrin.gif:rolleyes:

според мен ти трябва една добра жена да те отгледа biggrin.gif

Ела ми и ти на гости biggrin.gif

не става - чакам гости

дело за делба

нищо, че не е давал пари

ама на кого му пука

Е -как ще стане номерът, след като апартаментът е продаден вече ? ohmy.gif

питам, защото и аз съм на същият хал.

Търся де ,търся ..... biggrin.gifbiggrin.gif

чай, шъ пуснем една обява biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

злояд, но добър по душа търси своята угоителка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Девизът на отделението е "Нито един умрял на дежурство без лекарска помощ ! " :blink:

Бъдете сигурни , че ако Ви докарат при мен - никого няма да оставя да си мре без да му помогна laugh.gif

аз ще си го подобря. Довечера. С чаша вино biggrin.gif

и аз - сам ме оставя отново жена ми - и ще трябва да си удавя мъката :rolleyes:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Е -как ще стане номерът, след като апартаментът е продаден вече ? ohmy.gif

питам, защото и аз съм на същият хал.

майката го продава на двете си дъщери. А е трябвало да го дари и тогава бившия съпруг нямаше да може да иска дял от него.

Девизът на отделението е "Нито един умрял на дежурство без лекарска помощ ! " :blink:

Бъдете сигурни , че ако Ви докарат при мен - никого няма да оставя да си мре без да му помогна

знаех си, че мога да разчитам на теб biggrin.gif

майката го продава на двете си дъщери. А е трябвало да го дари и тогава бившия съпруг нямаше да може да иска дял от него.

Ако е бил "срещу гледане и издръжка" е още по-лесно да се развали сделката -достатъчно е съпругът да намери двама свидетели, че покойната е ходила сама да си купува хляб и мляко , както и че сама си е плащала сметките на имота :rolleyes:

А в момента трябва да докаже, че купувачите не са имали парите в момента на сделката. А продавачът (покойната) не е получил сумата de facto. Тоест - само по този начин сделката ще бъде нищожна (невалидна).

Това ви е единственият шанс, защото иначе я си представи всички сделки с имоти чрез покупко-продажда да се оспорват от наследниците ?

Ако не беше продала имота на дъщерите си, а на трето лице ( на теб например :blink:) - щеше ли да може да развали сделката и да си иска полагаемата част ?

Не мисля.

знаех си, че мога да разчитам на теб biggrin.gif

Винаги :P

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Леле, сълзи чак. Предлага ми да идеш до Телиш тогава. Разбрах, че язовирът не бил малък biggrin.gif

P.s.сега се сетих - може да се пледира за това, че покойната не е имала право да се разпорежда с целия имот и да сключва сделки с него.

На сделката има ли и негов подпис ?

Ако е бил "срещу гледане и издръжка" е още по-лесно да се развали сделката -достатъчно е съпругът да намери двама свидетели, че покойната е ходила сама да си купува хляб и мляко , както и че сама си е плащала сметките на имота :rolleyes:

А в момента трябва да докаже, че купувачите не са имали парите в момента на сделката. И купувачът не е получил сумата de facto.

Това ви е единственият шанс, защото иначе я си представи всички сделки с имоти чрез покупко-продажда да се оспорват от наследниците ?

Ако не беше продала имота на дъщерите си, а на теб, например - щеше да може да развали сделката и да си иска полагаемата част ?

Не мисля.

Винаги :blink:

изобщо не става въпрос за това

майката продава /чиста продажба без условия/ на двете си омъжени дъщери своя апартамент. Всяка има по 1/2 част, която автоматично става СИО. След половин година едната се развежда и съпруга и си иска неговата половинка от СИО-то. това е. На първа инстанция доказват, че сделката е фиктивна, но на втора печели съпруга и сега трябва да се направи оценка на тъпата гарсониера че да се наплати на бившия. Ай, тръгвам да я видя.

изобщо не става въпрос за това

майката продава /чиста продажба без условия/ на двете си омъжени дъщери своя апартамент. Всяка има по 1/2 част, която автоматично става СИО. След половин година едната се развежда и съпруга и си иска неговата половинка от СИО-то. това е. На първа инстанция доказват, че сделката е фиктивна, но на втора печели съпруга и сега трябва да се направи оценка на тъпата гарсониера че да се наплати на бившия. Ай, тръгвам да я видя.

ооооооо ohmy.gif

Е -те тогава няма мърдане

ИЗПИТЪТ БЕШЕ ЛЕСЕЕЕЕЕЕЕН!!!!

Трябва да питам Лизи как се справи. Галка също. Ама нейната лесна - в нащо даскало... аз трябваше да ходя на края на града...

"тросна ми се родителското тяло и напусна бомбоубежището ми, като не пропусна да трясне вратата след себе си"

"сграда, която може да сбъркаш с психодиспансера. Моето училище. Привет."

готина книжчица.. а в "Лудости в една американска гимназия" какви викове имааа... Тея скоро ще се избият...

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.