Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

За мен също.

А сега си представи, че имаш твои пари като количество по 10.Или по 20 даже...и си ги дала на някой...с някаква цел - работна или лична е без значение. И вече една година ти викат "а бе утре щи ги дам...другата седмица ще ти се издължа..." или ти се крият и не вдигат телефона.

Ти ще поискаш да ги застреляш или в знак на добра воля ще ги потърсиш да им дадеш още толкова пари, че да им помогнеш в трудностите?!?!

Те тва ми е питането...

:) моят кръстник ме мотае вече два месеца за едни 150 лева по този начин biggrin.gif

Знам -количеството е много малко спрямо сумата, за която говориш ти, но при положение, че ми трябват , а няма от къде да ги взема - съм на същия хал .

А си бях обещал преди време да не му давам и лев "назаем", защото на няклко пъти прежалвах подобни суми.

А в твоя случай - ще намеря някой, който срещу комисионна 10 % от цялата сума ще ти върне остатъка от парите.

Все ще си получиш нещо нали

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

звучиш като мама...

аха...

оххх от утре започва здраво уччене по математика...

то майките по един и същи начин звучим biggrin.gif - резултат на ежедневни упорити тренировки biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

:lol6: моят кръстник ме мотае вече два месеца за едни 150 лева по този начин biggrin.gif

Знам -количеството е много малко спрямо сумата, за която говориш ти, но при положение, че ми трябват , а няма от къде да ги взема - съм на същия хал .

А си бях обещал преди време да не му давам и лев "назаем", защото на няклко пъти прежалвах подобни суми.

А в твоя случай - ще намеря някой, който срещу комисионна 10 % от цялата сума ще ти върне остатъка от парите.

Все ще си получиш нещо нали

За мен количеството е без значение, защото когато човек има 2 лева в джоба и 100-те лева са си направо цифра.

Така, че не за количеството иде реч, а за простотията и за липсата на човешка етика, за това че се забравят толкова бързо добрините, за това, че в тая криза всичко живо се е овълчило и за 10 кинта са готови да продадат майка си, баща си, че и жената си, баси.

Иначе за изхода си прав, но ако не си ползвал такива услуги да ти кажа, че процента, който искат варира между 20 и 40, според зависи.

мисля си какво си причиних преди малко

292w9xh.jpg

Сподели бре, не бъди егоист.

В изповедалнята се намираш.

• Автор

Аз не бих казала, че мисля в момента :lol6: Отмарям след дългата разходка, похапвайки кисело мляко с вафли Елия :)

Уоаа... 5,63 на теста... на преразказа няма да имам по-малко от 20 точки, соооооу... купооон!!!...

Опа.. не е голяма работа... по математика оценката се утроява... :lol6:

Звучи тя biggrin.gif

Пък ти днес си отдъхни и утре засядай, че по математика, не може да разтягате локуми biggrin.gif

охх да.... а по БЕЛ нещо ако не го знаеш по- можеш да научкваш ама по математикаа ... има толкова много числа, които може да са отговор...

За мен количеството е без значение, защото когато човек има 2 лева в джоба и 100-те лева са си направо цифра.

Така, че не за количеството иде реч, а за простотията и за липсата на човешка етика, за това че се забравят толкова бързо добрините, за това, че в тая криза всичко живо се е овълчило и за 10 кинта са готови да продадат майка си, баща си, че и жената си, баси.

Иначе за изхода си прав, но ако не си ползвал такива услуги да ти кажа, че процента, който искат варира между 20 и 40, според зависи.

Между 20 и 40 ? ohmy.gif

Баси - тогава има смисъл само при големи суми да се използва този вариант.....

А иначе от собствен опит знам, че точно тия, дето се мотаят със връщането на заеми или някаква услуга -след това най-реват срещу тебе, ако им откажеш нещо .

И то не е от днес или вчера. :lol6:

Уоаа... 5,63 на теста... на преразказа няма да имам по-малко от 20 точки, соооооу... купооон!!!...

Браво, браво - ти си ни умничко бе biggrin.gif

Че имам отвратителна мускулна треска!

Maлеее.. как може да съм толкова зле... гледам едно и също от половин час и не осъзнавам какво виждам.

Браво, браво - ти си ни умничко бе biggrin.gif

Хехе мерси biggrin.gif

А в момента си мисля за тъпи ошашавени майки :lol6:

Дететнцето -на годинка и половина -оставено да си играе с обезвлажнител за кожени изделия (изваден от кутия с обувки) .Съответно детето го налапало и дъвкало - нали се сещате, че това вътре е отровно ? И пише на пликчето :)

Водят го с бащата при мен и вика "Трябва да го промиете ". Хубаво им викам и им забъркваме сместа и им даваме да го пие само детето - за да не го мъча със сондата.....

Тия му дават, ама мрънкат -представяте ли си ?!!! Чувам майката как вика на бащата тихичко "Тия много ги мързи -и една промивка не искат да направят ! "

Ейййй - само как се ядосах.

Сложих детето в промивна зала и отнесе маркуча. Майката почва да вика - " ама то го боли", "ама аз не знаех ...... "

:angry:

Тиквеници - ти има обясняваш като на хора, че това ако се направи е п-добро за детето, те те гледат на кръв и викат "че те мързи".

Е, каквото искаха -получиха си го.

Мисля, че ще е добре да има такива промивки и за черепни кутии на порастнали родители.

А...и да е задължителна да минава всеки над 15 години два пъти годишно.

моля ? ohmy.gif

какво е станало бе човек ? :)

Криза, братче...настъпи мъртвия период и до към средата на август съм почивка :lol6:

Криза, братче...настъпи мъртвия период и до към средата на август съм почивка :angry:
Е, поне има и добра страна - лятна ваканция. Верно, че неплатената отпуска е кофти, но поне нямаш сметки за ток и парно и куп други зимни глезотии.

Е, каквото искаха -получиха си го.
То в крайна сметка детето си го е получило. Кофтито е, че ако са добри и загрижени родители ще ги е заболяло много повече отколкото ако не са. Ама човек не вярва докато не види и не пипне. Едва ли щяха да те обвиняват в небрежност или мързел, ако знаеха.
То в крайна сметка детето си го е получило. Кофтито е, че ако са добри и загрижени родители ще ги е заболяло много повече отколкото ако не са. Ама човек не вярва докато не види и не пипне. Едва ли щяха да те обвиняват в небрежност или мързел, ако знаеха.

Абеее - какво да ти разправям.

Ти им казваш "Процедурата е болезнена, детето ще плаче, дайте да не го мъчим" Те те гледа на кръв и си мислят, че ги лъжеш.

Ей от това ме хвана яд.

Защо , мамка му, не вярват, като им се казва нещо ?

Aragorn -мисли позитивно бе човече -есента идва има няма след три месеца -пак ще си на работа :angry:

Че имам отвратителна мускулна треска!

Това да не е от 15 минутния секс cool.gif

Е, поне има и добра страна - лятна ваканция. Верно, че неплатената отпуска е кофти, но поне нямаш сметки за ток и парно и куп други зимни глезотии.

Да, бе..аз мисля кола да купувам, на море, насам-натам да ходя, а това, което съм спестил доникъде няма да стигне..поне още месец бачкане ми требаше.

Aragorn -мисли позитивно бе човече -есента идва има няма след три месеца -пак ще си на работа :speak:

Знам, Док. Но тия 1-2-3 месеца работа щяха да ми дойдат добре откъм пари. Искаше ми се само 2 седмици да ми е почивката. Както и да е..ще го преживея, а пари се намират :angry:

Това да не е от 15 минутния секс cool.gif

Не, от сутрешния крос! Довечера пак (ще бягам)!

Искаше ми се само 2 седмици да ми е почивката. Както и да е..ще го преживея, а пари се намират :angry:

Питам се кога успяхте да ошетате училищата, и проектите за училищните библиотеки?

Питам се кога успяхте да ошетате училищата, и проектите за училищните библиотеки?

Ние сме бързаци.. biggrin.gif Много книга се продаде, ей.. :angry:

biggrin.gif Много книга се продаде, ей.. :angry:

Значи народа е разбрал, че трябва да чете, да се образова!

Питам се дали ви се струват скъпи книгите?

Значи народа е разбрал, че трябва да чете, да се образова!

Питам се дали ви се струват скъпи книгите?

Зависи за кои книги става дума...някои са дори евтини, а някои наистина са скъпи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.