Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си предпазя компютъра?

Featured Replies

• Автор

сега като ми се резетна компа и ми излезе за NOD32 някаква "страни4ка" и не може да се затвори! на нея пи6е "NOD32 antivirus system warining:AMON-file system monitor" i dolu ima copy to quarantine; display warning window и разни такива,кво да го правя?:)

• Отговори 144
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

сега като ми се резетна компа и ми излезе за NOD32 някаква "страни4ка" и не може да се затвори! на нея пи6е "NOD32 antivirus system warining:AMON-file system monitor" i dolu ima copy to quarantine; display warning window и разни такива,кво да го правя?:)

<{POST_SNAPBACK}>

Открила е вирус най-вероятно. Кажи ми какви опций имаш и как се казва заразения файл.

• Автор

Деинсталирай го преди това.

<{POST_SNAPBACK}>

как се дейнсталира:beer:

Следвай стъпките:

Start Menu - Settings - Control Panel - Add/Remove programs - (Кликваш един път върху името на антивирусната) и Uninstall.

• Автор

не знам дали те разбрах добре ама пи6а квото 4ета:)

file:

c:/archivos de programa/archivos comunes/cerjcle/eldjunhc/pnfnanlb.exe

treat:

Win32/Agent.AY trojan

не знам дали те разбрах добре ама пи6а квото 4ета:)

file:

c:/archivos de programa/archivos comunes/cerjcle/eldjunhc/pnfnanlb.exe

treat:

Win32/Agent.AY trojan

<{POST_SNAPBACK}>

Това е троянски кон, който записва всички твой клавишни комбинаций написани в увеб страници. Има отдалечен контрол и тн. Можеш да дадеш на Delet спокойно, тъй като се намира в Archivos de programa. Ако нямаш такъв бутон дай отново да сканира NOD32.

• Автор

Това е троянски кон, който записва всички твой клавишни комбинаций написани в увеб страници. Има отдалечен контрол и тн. Можеш да дадеш на Delet спокойно, тъй като се намира в Archivos de programa. Ако нямаш такъв бутон дай отново да сканира NOD32.

<{POST_SNAPBACK}>

давам делете ама не се махаsad.gif а антивирус 2005 не го намирам там ,а го имам на десктопа,снтранно?

давам делете ама не се махаsad.gif а антивирус 2005 не го намирам там ,а го имам на десктопа,снтранно?

<{POST_SNAPBACK}>

1. Кликни на този адрес http://www.pandasoftware.com/products/acti...CACHEHINT=Guest

След като го отвориш кликваш на бутона Scan your PC.

2. Изчакай да свърши процедурата.

3. Деинсталира старата антивирусна по указания начин

Start Menu - Settings - Control Panel - Add/Remove programs - (Кликваш един път върху името на антивирусната) и Uninstall.

4. Инсталирай NOD32.

5. Сканирай с NOD32.

Утре дай инфо какво е станало след сканирането и дали е намерило нещо друго.

Това е за днес, ще те оставям. cool.gif

Успех!

Редактирано от bennito (преглед на промените)

• Автор

май инсталирах и winfixer2005,страхувам се ,4е в рс-то ми стана пълна ка6а :):):) не мога да се оправя

май инсталирах и winfixer2005,страхувам се ,4е в рс-то ми стана пълна ка6а :)  :)  :) не мога да се оправя

<{POST_SNAPBACK}>

Всичко каквото си инсталирала го махни както ти описах в горния пост. Имам предвид антивирусни. Рестартирай компютъра и си отвори адреса, който ти дадох и натисни бутона Scan your PC. След като свърши сканирането си инсталирай NOD32 и сканирай с него. (това последното можеш да го направиш и утре) Когато направиш всичко това ще кажеш какво е станало и дали е намерило някакви грешки отново.

Ето можеш и тука да кликнеш за още по лесно! http://www.pandasoftware.com/activescan/ac...can/ascan_1.asp

• Автор

това не иска да ми сканира дава ми няква гре6каsad.gifмай 6те си остана с прецакан компsad.gif

• Автор

Всичко каквото си инсталирала го махни както ти описах в горния пост. Имам предвид антивирусни. Рестартирай компютъра и си отвори адреса, който ти дадох и натисни бутона Scan your PC. След като свърши сканирането си инсталирай NOD32 и сканирай с него. (това последното можеш да го направиш и утре) Когато направиш всичко това ще кажеш какво е станало и дали е намерило някакви грешки отново.

Ето можеш и тука да кликнеш за още по лесно! http://www.pandasoftware.com/activescan/ac...can/ascan_1.asp

<{POST_SNAPBACK}>

търсенето с spy emergency приклу4и,то 6те ни трябва ли?

За момента не, можеш да го махнеш по-късно го сложи. Ако не можеш да сканираш с този сайт (макар, че не виждам някаква причина да не става) премахни и другите антивирусни . Рестартирай и сложи NOD32 отново, ако си го махнала и него. Рестартираш отново и сканираш.

Утре ще ти опиша със картинки как точно стават нещата, ако все още не ти е ясно :)

• Автор
За момента не, можеш да го махнеш по-късно го сложи. Ако не можеш да сканираш с този сайт (макар, че не виждам някаква причина да не става) премахни и другите антивирусни . Рестартирай и сложи NOD32 отново, ако си го махнала и него. Рестартираш отново и сканираш.

Утре ще ти опиша със картинки как точно стават нещата, ако все още не ти е ясно :)

<{POST_SNAPBACK}>

мерси много!!!утре 6те продължим с мъките тогава,сега го резетнах и 6те видя какво 6те стане!

• Автор

ами тва за сканирането сега даже и не ми отваря нз за6тоsad.gif

• Автор

ох,заболя ме главата ве4еsad.gif лягам си утре 6те продължа,6те истрия вси4ко ,и 6те оставя само нод32 и 6те по4вам отна4ало sad.gifблагодаря ви много!!!!

Един въпрос каде в Испания живееш?

Може пък да се окажеме съседи и да ти помогна с тези вируси,който ти тровят нервите!!!

не знаех каде точно да я сложа тази тема и я сложих тукичка(извинете ме предварително ако съм свъркала) sad.gif

от скоро имам рс и не съм много на ясно как да го предпазвам от  вирусите и тем подобни гадости sad.gif пролемът ми е и ,че от скоро съм в испания и няма и кой да ми помогнеsad.gif имам antivirus2005 i norton2005 и от скоро са ми са се прикачили някви вируси,които ме вбесяват! angry.gif.... та въпроса ми към вас е достатъчни ли са ми тези антивируса (и изоб6то хубави ли са) и ако не кои други да си сложа и от каде(6тото от испания ми е доста сложо на свалям каквото и да е) sad.gif и ако имате не6то под ръка на линкче 6те се радвам да ми го пратите :) благодаря ви предварително!!! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз сам от Мурсия ,ако си някаде в моя район.Може и да те понауча на нещо

Компютъра ти е достатъчно мощен...

Без да правя реклами можеш да се довериш на тази програмка...която комбинира (KASPERSKY + BITDEFENDER)...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12137

НО ПЪРВО ПРЕМАХНИ ЦЕЛИЯ ЗАЩИТЕН СОФТУЕР (НЕ САМО АНТИ-ВИРУСНИТЕ)

с помоща на това....

http://www.ursoftware.com/download/uruninst2006.exe

или това

http://download19.ashampoo.com/d/ashampoo_...suite110_sd.exe

ПОЗДРАВИ!!!

• Автор
Един въпрос каде в Испания живееш?

Може пък да се окажеме съседи и да ти помогна с тези вируси,който ти тровят нервите!!!

<{POST_SNAPBACK}>

ами живея в Riba-roja del turia това се намира близо до Валенсия :eek:

stef4e88, от това което прочетох до тук се оказа, че си инсталирала НОД-а. По отношение на Ad-aware, да точно това е което трябва да свалиш и да инсталираш (Ad-Aware SE Personal) от Lavasoft.com. По отношение на другата антивирусна програма - изтрий я!!! Не ми стана ясно да ли си обновила дефиницийте на НОДа-а? Ако не си ги това означава, че сега си със много стари дефиниции и определено имаш и други вируси в компютъра. Много е важно да инсталираш Ad-aware, да обновиш дефиницийте към 22.11.2005 г. и след това да сканираш компютъра. На ЛС ще ти пратя няколко огледални сървъра и ще ти обясня как да обновяваш дефиницийте си от тях. cool.gif

• Автор
stef4e88, от това което прочетох до тук се оказа, че си инсталирала НОД-а. По отношение на Ad-aware, да точно това е което трябва да свалиш и да инсталираш (Ad-Aware SE Personal) от Lavasoft.com. По отношение на другата антивирусна програма - изтрий я!!! Не ми стана ясно да ли си обновила дефиницийте на НОДа-а? Ако не си ги това означава, че сега си със много стари дефиниции и определено имаш и други вируси в компютъра. Много е важно да инсталираш , да обновиш дефиницийте към 22.11.2005 г. и след това да сканираш компютъра. На ЛС ще ти пратя няколко огледални сървъра и ще ти обясня как да обновяваш дефиницийте си от тях. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

почти нищо не разбрах:eek:ама май нещо пак съм объркалаsad.gifопитах се да си истрия антивирус 2005 ама пак ми се появи, инсталирах си и нод32 и spy emergency,та така сега какво да правя:wors:?да сваля и Ad-aware ли?

Само ще поясня нещо Стефче, когато правиш нещо, което някой ти е казал е хубаво да следваш стъпките до последно. Недей по средата, когато някой друг ти каже да сложиш това или онова защото е хубаво, да се втурнеш и да го инсталираш, защото отново ще се озовеш на същото положение, както снощи. Това е за твое добро, всички съвети, които ти дават хората тука са изпробвани върху самите тях си и който и да следваш няма да сгрешиш... поне за начало. Успех! :bye:

• Автор
Само ще поясня нещо Стефче, когато правиш нещо, което някой ти е казал е хубаво да следваш стъпките до последно. Недей по средата, когато някой друг ти каже да сложиш това или онова защото е хубаво, да се втурнеш и да го инсталираш, защото отново ще се озовеш на същото положение, както снощи. Това е за твое добро, всички съвети, които ти дават хората тука са изпробвани върху самите тях си и който и да следваш няма да сгрешиш... поне за начало. Успех! :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

мерси ;)дано се справя :)

Остава ти само да поиграеш на онче-бонче кой вариант да избереш и да го следваш неотлъчно ...и да вървиш по пътя на елиминацията докато не се реши проблема (макар повечето от предложените програмки да са се доказали по отношение на ефективността) УСПЕХ !!!

Щом си в ИСПАНИЯ бих ти поръчал фланелка на Roberto Carlos da Silva ,но след загубата от каталунците с 0:3 на собствен терен ще пропусна...:)

;)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.