Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си предпазя компютъра?

Featured Replies

• Автор
Остава ти само да поиграеш на онче-бонче кой вариант да избереш и да го следваш неотлъчно ...и да вървиш по пътя на елиминацията докато не се реши проблема (макар повечето от предложените програмки да са се доказали по отношение на ефективността) УСПЕХ !!!

Щом си в ИСПАНИЯ бих ти поръчал фланелка на Roberto Carlos da Silva ,но след загубата от каталунците с 0:3 на собствен терен  пропусна...:)

;)

<{POST_SNAPBACK}>

ами вчера започнах с предложението на bennito и ще продължа( с инсталирането на НОД32 и сканирането) ако не стане ще пробвам нещо друго :)МЕРСИ на всички!!!

• Отговори 144
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

значи тръгнах по стъпките на bennito,обаче ония сайт за сканирането не ми се отваря,не знам защоsad.gifслед това истрих както ми беше казал антивирус2005(но го нямаше в контрол панел затова го истрих директно)(май не трябва така?) инсталирах си НОД32 и сега мисля че сканира:) така това ли беше:)?или има и нешто друго:) от вчера ми седи и spy emergency2005,тя ше ми трябва ли?БЛАГОДАРЯ на всички за проявеното търпение към мен:);)

Не че модерните антивирусни програми не хващат много голям периметър от гадинки, но все пак това не е тяхното предназначение...Така че моето мнение е да си я оставиш (дали с включена защита в реално време или не ще си решиш ти)...

Компютъра ти е достатъчно мощен...

Дали ще е точно Spy Emergency 2005 или друга е въпрос на личен избор...

Ето една класациика (една от многото):

http://www.adwarereport.com/mt/archives/00...ntent&utm_term=

Лека Вечер!!! :bye: :bye: :bye:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

значи тръгнах по стъпките на bennito,обаче ония сайт за сканирането не ми се отваря,не знам защоsad.gifслед това истрих както ми беше казал антивирус2005(но го нямаше в контрол панел затова го истрих директно)(май не трябва така?) инсталирах си НОД32 и сега мисля че сканира:) така това ли беше:)?или има и нешто друго:) от вчера ми седи и spy emergency2005,тя ше ми трябва ли?БЛАГОДАРЯ на всички за проявеното търпение към мен:);)

<{POST_SNAPBACK}>

Можеш да сканираш и с някой от тези:

http://housecall.trendmicro.com/

http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/loadctl...ycheck/scan.asp

http://www.pandasoftware.com/activescan/ac...can/ascan_1.asp

http://us.mcafee.com/root/mfs/default.asp

http://www.windowsecurity.com/trojanscan/

http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml

http://www.kaspersky.com/virusscanner

http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html

Условието да ги отваряш с Интернет експлорър.

dragozow Не искам да се заяждам ,но чети по-старите мнения и давай само новите линкове,защото някои от тези сме ги дали заедно с другите потребители...и така правим само S.P.A.M. или FLOOD и объркваме още повече момичето...А и тя каза че в момента че действа по-съветите на "bennito"

ПОЗДРАВИ!!!

• Автор
,22.11.2005г. в 22:59]Не искам да се заяждам ,но чети по-старите мнения и давай само новите ,защото някои от тези сме ги дали заедно с другите потребители...

ПОЗДРАВИ!!!

<{POST_SNAPBACK}>

ок,мерси много:) трябва ли още нещо да правя?:)едно въпросче(не съм сигурна ,че ми се е инсталирал НОД32) има само долу на десктопа(на лентаичката отдолу едно квадратче едната половина е синя другата е бяла и като кликна на него ми излиза НОД32 control center (предполагам,че някой от вас доста ми се смее колко съм зле)sad.gif и уж го истрих антивирус2005,ама май пак си седи!! ;) ужас!!

Редактирано от stef4e88 (преглед на промените)

Всеки е тръгнал отнякъде...!

А за NOD32 не мога да ти помогна ,защото съм работил 1 ден с нея...Издразни ме и я ликвидирах (не натрапвам мнение)...

Ето ги и коментарите по темата...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=12219&hl=NOD32

1.Изтегли си тази програмка:

http://www.ursoftware.com/download/uruninst2006.exe

2.Инсталирай я (ако имаш проблеми питай)

3.сложи серийния номер

Name: BETA

Serial: 932-23B7-BDD3-2845-47DE-1546-0B03-1519-3B18-4CCE-08FA-160B

4.Пусни функцията "AutoFix"

ПОЗДРАВИ!!! cool.gif

ок,мерси много;) трябва ли още нещо да правя?:)едно въпросче(не съм сигурна ,че ми се е инсталирал НОД32) има само долу на десктопа(на лентаичката отдолу едно квадратче едната половина е синя другата е бяла и като кликна на него ми излиза НОД32 control center (предполагам,че някой от вас доста ми се смее колко съм зле)sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това е антивирусната ти. На контрол центъра даваш бутона NOD32, а след това Local (Scan local disk).

• Автор

Точно това е антивирусната ти. На контрол центъра даваш бутона NOD32, а след това Local (Scan local disk).

<{POST_SNAPBACK}>

хихи успях сканирам:))ама си пуснах одеве и другата програма и двете сега сканират,има ли някъв проблем?после да ви пища ли кво е излезнало:)мерси многооооооооооо!!!!:)

хихи успях сканирам:))ама си пуснах одеве и другата програма и двете сега сканират,има ли някъв проблем?после да ви пища ли кво е излезнало:)мерси многооооооооооо!!!!:)

<{POST_SNAPBACK}>

Няма никакъв проблем, нека сканират. Само ще помоля някой ако може да помага с краковете и update на дефиницийте на антивирусната.

Благодаря!

Редактирано от bennito (преглед на промените)

• Автор

сканирането на НОД32 мисля,че приклиучи ;)сега какво?

B-boy[styLe] мерси, Стефче сега това, което се иска от теб е да обновиш дефиницийте на антивирусната. С една дума, колкото са по нови толкова повече вируси ще хваща антивирусната.

За целта ще трябва да направиш следното кликваш на иконката долу, която се чидеше дали това е антивирусната, след което кликваш на Update, след това отново на Update, а след това Update Now. Ако ти иска някаква парола напиши някоя от тези две

Username:AV-2896052

Password:hwrvermtig

Username:AV-2957279

Password:w5bvihvens

Ако не става казвай да оправиме нещата.

• Автор
B-boy[styLe] мерси, Стефче сега това, което се иска от теб е да обновиш дефиницийте на антивирусната. С една дума, колкото са по нови толкова повече вируси ще хваща антивирусната.

За целта ще трябва да направиш следното кликваш на иконката долу, която се чидеше дали това е антивирусната, след което кликваш на Update, след това отново на Update, а след това Update Now. Ако ти иска някаква парола напиши някоя от тези две

Username:AV-2896052

Password:hwrvermtig

Username:AV-2957279

Password:w5bvihvens

Ако не става казвай да оправиме нещата.

<{POST_SNAPBACK}>

ок,мерси многооо:)а сканирането продължава ли си?пак ми се появи nod32 antivirus sistem warning и не иска да се махне

ок,мерси многооо:)а сканирането продължава ли си?пак ми се появи nod32 antivirus sistem warning и не иска да се махне

<{POST_SNAPBACK}>

Както и първия път ти обясних, антивирусната най-вероятно е открила някакъв вирус. Най-вероятно е вчерашния, за който вече говорих. Искам да ни опишеш отново къде се намира вируса и как се казва. Както и какви опиций ти дава антивирусната за да го премахне.

• Автор

Както и първия път ти обясних, антивирусната най-вероятно е открила някакъв вирус. Най-вероятно е вчерашния, за който вече говорих. Искам да ни опишеш отново къде се намира вируса и как се казва. Както и какви опиций ти дава антивирусната за да го премахне.

<{POST_SNAPBACK}>

така има:

file:

c:/archivos de programa/archivos comunes/gmt/egieengine.dll

treat:

win32/adware.Gator application

comment:

The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Archivos de programa\Spy Emergency 2005\SpyEmergency.exe.

Редактирано от stef4e88 (преглед на промените)

dragozow Не искам да се заяждам ,но чети по-старите мнения и давай само новите линкове,защото някои от тези сме ги дали заедно с другите потребители...и така правим само S.P.A.M. или FLOOD и объркваме още повече момичето...А и тя каза че в момента че действа по-съветите на "bennito"

ПОЗДРАВИ!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Линковете ги имам като комплект във текстов файл,затова ги постнах всичките.Щом помага един така да бъде,няма да се меся.

Няма такова нещо момче, всички помагаме с каквото можем. Въпросът беше девойчето да избере само една антивирусна и да започне да работи с нея. Сега е момента да помагате за отстраняването на вируса, тъй като вече е намерен.

Моето предложение е, че можеш спокойно да го изтриеш. В случая става въпрос отново за библиотека, която няма да навреди пряко на Windows-а.

Но изчакай и другите мнения!

Нямах това предвид...казах че много хора са дали варианти и тя си е решила да ползва този на "bennito" на този етап като най-удачен...Ако не помогне ще избере друг и така...(по начина на елиминацията)Никой не ти е забранил да се месиш...напротив повече глави мислят по-добре от една :)!Аз лично вече ще давам съвет когато ме попитат нещо като например за серийния номер за NOD32 преди малко...ПОЗДРАВИ!!!

За да не се появяват гадинките отново и отново, направи следното:

1.Изключи System Restore - кликваш с десен бутон върху My Computer - Properties -System Restore и слагаш отметка на Turn off System Restore

2.Спираш интернета

3.Рестартираш и когато уиндоса тръгне да ти зарежда, натискаш F8, докато не ти се появи черен екран с разни надписи, от които трябва да избереш Safe mode

4.Стартираш антивирусната и сканираш като чистиш (триеш) всичко, което ти намери.

5.Рестарт

1.Изключи System Restore - кликваш с десен бутон върху My Computer - Properties -System Restore и слагаш отметка на Turn off  System Restore

2.Спираш интернета

3.Рестартираш и когато уиндоса тръгне да ти зарежда, натискаш F8, докато не ти се появи черен екран с разни надписи, от които трябва да избереш Safe mode

4.Стартираш антивирусната и сканираш като чистиш (триеш) всичко, което ти намери.

5.Рестарт

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен с теб :)

• Автор

а аз сега какво да правя:)все още ми сканират програмите а това за което ви писах не иска да се махне,чакам предложенията ви:)

• Автор

1.Изключи System Restore - кликваш с десен бутон върху My Computer - Properties -System Restore и слагаш отметка на Turn off  System Restore

2.Спираш интернета

5.Рестарт

<{POST_SNAPBACK}>

ох,малко стращничко и сложно ми се вижда за мен :)

ох,малко стращничко и сложно ми се вижда за мен :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ако Windows-а ти е на Испански нормално. Ако искаш направи първото, което ти описах. Но в случая това предложение е по-добро от моето.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.