Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъж си купи плазмен телевизор с жълти стотинки

Featured Replies

Този утрепа рибата не само в морето,но и в световният океан.

dir.bg

Столичанин си купи плазмен телевизор, като заплати 1 899 лева в монети от по 1, 2 и 5 стотинки.

Боби Петров от кв. Драгалевци и неговите колеги, приятели и роднини събрали монетите само за една година, предаде БНТ. Освен със стойността си от 1 960 лева, стотинките респектираха и с тежестта си - цели 250 кг. Преди да поемат към магазина, монетите на Боби Петров бяха пред къщата му - събрани грижливо - къде в кофи и легени, къде в пликчета от по 10 лева.

"Добре, че стигнах до 2 000 лева, аз мислех да стигна и до 3 000", коментира Боби Петров. Радка Гогова - баба на Боби Петров сподели, че само 5 лева му е дала. На Боби не му се случва за първи път да си купи по-скъпа стока със стотинки. "Аз съм носил и за по-малко, но не ми дадоха. За 300-400 лв. исках една уредба, но не ми я дадоха", казва той. Сега обаче успя да си купи плазмен телевизор.

С помощта на няколко приятели от строителната фирма, където работи, и титаничните им усилия, монетите на Боби се озоваха в колата, а после в магазин за техника. След като си избра мечтаната плазма, блестящите монети поеха към извънредно отворена за случая каса.

Касиерки разкриха, че миналата година в магазина купили пералня с 1 200 броя монети от по 50 стотинки, но такова чудо не били виждали. В броенето се включиха 6 касиери, което им отне целия следобед. За следващата си покупка Боби Петров вече е скътал над 300 лева от монети по 10, 20 и 50 ст., засега обаче не е решил какво да купи и най-вече къде.

ха.

Това е идея - трябва да счупя касичката на детето да видя вътре колко стотинки са се събрали, и почвам да трупам ;)

А сега посмейте да ми кажете, че човек не може да спести пари от закуски :)

Подозирам, че този магазин скоро време няма да има недостиг на стотинки ;)

П.П: Преди няколко години имаше такъв случай (не помня къде) - преподавателката ми по пари и банки ни го разказа. на един господин му начислили някакво парно за 300лв. и му казали, че трябва да го плати - няма как. Та нашия човек отива с няколко чувала с по 1 и 2 стотинки - общо - 300 лв. biggrin.gif

А сега посмейте да ми кажете, че човек не може да спести пари от закуски :)

Подозирам, че този магазин скоро време няма да има недостиг на стотинки ;)

П.П: Преди няколко години имаше такъв случай (не помня къде) - преподавателката ми по пари и банки ни го разказа. на един господин му начислили някакво парно за 300лв. и му казали, че трябва да го плати - няма как. Та нашия човек отива с няколко чувала с по 1 и 2 стотинки - общо - 300 лв. biggrin.gif

аа бруталеен :)

..."Аз съм носил и за по-малко, но не ми дадоха. За 300-400 лв. исках една уредба, но не ми я дадоха", казва той...

Интересно ми е как са мотивирали отказа си - монетата от 5 ст, да речем, е абсолютно законно платежно средство и никой и при никакъв повод няма основание да откаже приемането й., освен ако не отговаря на изискванията на БНБ. Отнася и до всички останали монети, разбира се.

Спомням си как веднъж си купих чипс от два и нещо с жълти стотинки и продавачката ме изгледа така, че повече не бих го направил. Толкова неприятно й стана.

Хахаахаха biggrin.gif Наистина ли има хора с такова желязно търпение? biggrin.gif Лично аз съм с много "Отворени ръце" и харча каквото имам, не бих могла да спестя толкова много и то на стотинки, какво имам си намирам място да го изхарча biggrin.gif

Леле, как ли са го гледали продавачите biggrin.gif Това е истинско мъчение biggrin.gif

Лично аз съм с много "Отворени ръце" и харча каквото имам, не бих могла да спестя толкова много и то на стотинки, какво имам си намирам място да го изхарча biggrin.gif

е то това е ваша "лична женска" черта ;)

и аз не съм алчен, не мога ли да си купя нещо което искам с парите, за мен са непотребно джелезо и обикновени ратишки. За къде да трупам, на оня свят ли ще ги взимам? cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.