Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

И ти ли, Бруте biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ама въобще не ви пука, че ме зарязвате тука да си пиша сама и това си е то :rolleyes:

Споко де, ще ти изпращам утешителни картички всеки ден... :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Споко де, ще ти изпращам утешителни картички всеки ден... :P

Сега вече съм утешена biggrin.gif

Мисля си и на теб да заръчам, да си топнеш дупето вместо мене biggrin.gif

Айде тогава, наслука и много приятни емоции там. :rolleyes:

Мисля си, Юлето като е почнала да черпи, редно ли е и ние да и честитим именния ден или нещо съм се объркала :rolleyes:
kiss.gif Как само ме разконспирира laugh.gifНа работа почти всички календари са с посочени именни дни, та нямаше как тази година да го забравя (което е обичайната ми пректика). Да не говорим, че колегите ми напомняха, а като пристигнах шефа шеговито ми каза, че ще ми отпусне още половин час да донапазарувам (не че замъкнатото от мен ще свърши, ама да се намира на приказка).
Сега вече съм утешена biggrin.gif

Мисля си и на теб да заръчам, да си топнеш дупето вместо мене biggrin.gif

Айде тогава, наслука и много приятни емоции там. :rolleyes:

Мерси. Забрави и хубаво време да ми пожелаеш, ама аз съм се разбрал с Минчо Празников, така че, няма проблем. laugh.gif

kiss.gif Как само ме разконспирира laugh.gifНа работа почти всички календари са с посочени именни дни, та нямаше как тази година да го забравя (което е обичайната ми пректика). Да не говорим, че колегите ми напомняха, а като пристигнах шефа шеговито ми каза, че ще ми отпусне още половин час да донапазарувам (не че замъкнатото от мен ще свърши, ама да се намира на приказка).

Мисля си, че тогава е редно следното...

268061.jpg

Честит Имен Ден !

Да ти е живо и здраво името и ти покрай него biggrin.gif

Между другото, аз си избрах средната картинка и мисля, че след малко може да ме търсите под бюрото biggrin.gif:rolleyes:

Мерси. Забрави и хубаво време да ми пожелаеш, ама аз съм се разбрал с Минчо Празников, така че, няма проблем. laugh.gif

Хаха, добре тогава и от мене...Слънцето все по петите ти да ходи, едно облаче да не видиш, капка дъжд да не капне и да знаеш, че вързах вятъра в обора biggrin.gif:P

И ти ли, Бруте biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ама въобще не ви пука, че ме зарязвате тука да си пиша сама и това си е то :rolleyes:

споко, аз се придвижвам по-близо до теб biggrin.gif

Мисля си колко и отива русо на мозъчето :P

P.S Честит Имен Ден на yvsot!

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Перфектно ама друг път...с 4 грешки...срамота. Още само една грешка и съм в кюпа, ама нали мина.И сега още веднъж пак на листовки...

Аз листовките ги минах с 5 грешки laugh.gif А най-интересното беше, че въпросите на които се колебаех ги бях решил вярно, а 3 в които бях сигурен, че са така - не бяха така biggrin.gif

Имам 5-ца на вчерашния изпит..дето някои не ми вярваха, че мога да оказвам първа помощ :P Можеше и 6-тица да е, ама на първия въпрос съм писал по половината условие, щото все бързам :speak:

Имам 5-ца на вчерашния изпит..дето някои не ми вярваха, че мога да оказвам първа помощ :P Можеше и 6-тица да е, ама на първия въпрос съм писал по половината условие, щото все бързам ;)

напротив - сигурна бях cool.gif

Къде, кога, какво ;)

Искам да знам !

ще съм от другата страна на Околчица biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

в единия сервиз казаха 160 без ДДС

в другия ми го направиха за 30лв

Много пусто тук ;)

тъкмо - повече място има ;)

как забравих сладоледа в количката :lock:

Перфектно ама друг път...с 4 грешки...срамота. Още само една грешка и съм в кюпа, ама нали мина.И сега още веднъж пак на листовки...

Максималистка :P

Браво :speak:

как забравих сладоледа в количката :speak:

Отпиши го!

Аз пък си направих хубаво кафенце, хвърлих всички тетрадки и сядам да пия тук с вас кафе!

Тез момчета защо ме зяпаха сякаш за пръв път виждат момиче? А аз прооосто си играх на баскетбол. Хм, защото бях сама ли? Ама много хора играят сами, това не е причина. Йес, йес, йес, играх на баске-е-ет.

Уау, не знаех, че момчетата харесват хапенето на устни...?! Хм, толкова са лесни някои... тцтцтц

Мисля си, че ми е мизерия, ама още малко дни останаха до времето, когато ще съм много на кеф :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.