Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

мислая си, че успя да ме разсмееш :lol6:

Абе, май това беше целта...

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Не се ядосвай за това, миличка, защото на много места е така :lol6:

Бих искала да твърдя обратното, но уви! Права си, така е...

Просто ще съм много по-полезна, ако отсреща стои някой възпитан и интелигентен човек, а не някой комплексар!

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Как можах да си счупя клавиатурата...

...пък мойта се напълни със сусам... :lol6:

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

да си вдигна задника от нас, да си купя бири и да изляза да покарам колело някъде из природата

В Лещен цената 120 лв е за цялата глинената къщичка... но място има само за двама човека, в смисъл че е налице само една спалня. Демек по 60 лв на човек. Почти всичко било от глина, което ще рече че няма да се спи там, щото малкият Федорчо ще изпочупи всичко. biggrin.gif

В Лещен цената 120 лв е за цялата глинената къщичка... но място има само за двама човека, в смисъл че е налице само една спалня. Демек по 60 лв на човек. Почти всичко било от глина, което ще рече че няма да се спи там, щото малкият Федорчо ще изпочупи всичко. biggrin.gif

Горкия! Него на каишка пред вратата... :lol6:;):)

нищо не може да ме спре laugh.gif

само може да те амбицира biggrin.gif

Просто ще съм много по-полезна, ако отсреща стои някой възпитан и интелигентен човек, а не някой комплексар!

Това съм си го премисляла хиляди пъти.

Когато започнах да работя, бъкел не разбирах от това, което правех. С течение на времето, човек понаучава това, онова. И сега не твърдя, че знам или че бих взела правилното решение, но понякога и аз имам чувството, че не използват моя капацитет на максимум. Това не важи само за работата. Във всичко е така. Когато, човекът отсреща не знае, как да използва пълният ти капацитет, жалко само и единствено за него.

Затова ти казвам, не го мисли, че теб ще те заболи главицата. :lol6:

Горкия! Него на каишка пред вратата... :lol6:;):)

ohmy.gif Опасявам се, че тогава и без глинена къща ще останат biggrin.gif

ohmy.gif Опасявам се, че тогава и без глинена къща ще останат biggrin.gif

А не, ще чакаме да се върнете и да гледаме снимки (тя за 120 на вечер няма да е от глина...)

Федоритке, не ми си сърди, ама моето лично мнение от снимките дето ги разгледах на сайта е, че и тази къща е комерсиализирана. Вън автентична и глинена, вътре модерни неща. Не обичам аз така. Иди в самата Ковачевица. Може пък повече да ти хареса. kiss.gif

Или ако търсиш модерно и удобно, идете в Старосел в избата. За там си мечтая аз, ама и там са "добри" ценичките.

Ама аз ще ида все някога де biggrin.gif

А не, ще чакаме да се върнете и да гледаме снимки (тя за 120 на вечер няма да е от глина...)

Абе не знам от какво е, но видях на снимки колко джунджурийки има наслагани из стаите. Ще идем дотам, ама спане едва ли. Ще пусна снимки, живот и здраве.

Федоритке, не ми си сърди, ама моето лично мнение от снимките дето ги разгледах на сайта е, че и тази къща е комерсиализирана. Вън автентична и глинена, вътре модерни неща. Не обичам аз така. Иди в самата Ковачевица. Може пък повече да ти хареса. kiss.gif

Или ако търсиш модерно и удобно, идете в Старосел в избата. За там си мечтая аз, ама и там са "добри" ценичките.

Ама аз ще ида все някога де biggrin.gif

Защо да ти се сърдя? :lol6: Пере те съчмата и тебе biggrin.gif

Ще огледаме района, но модерно не търся, напротив. Тук малко се разминаваме с моя, ама да си гледа работата biggrin.gif

Иди в самата Ковачевица. Може пък повече да ти хареса.

В Ковачевица е страхотно... Ако ще ходите там, бих препоръчал механа - хотел "Бялата къща" - от личен опит знам,че е супер там..

Дайте да видя и аз тази къща :P

Ето снимки

В Ковачевица е страхотно... Ако ще ходите там, бих препоръчал механа - хотел "Бялата къща" - от личен опит знам,че е супер там..

Мерси, ще го имаме предвид. Сега ще пусна да я издиря и нея.

Намерих я. Хубав изглед и битова обстановка. Дано да я намерим.

Леле, как трещи навън. Да дърпам мрежовия кабел и да се возим с кончето. biggrin.gif

Не е лесно да си без клавиатура biggrin.gif

На виртуална ли караш? biggrin.gif Медал трябва да ти дадем biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.