Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за изборния ден и как оценявате резултатите?

Featured Replies

...

Мисля, че Симеон постъпи като един отговорен европейски политик.Лично той пое вината за резултатите.

А защо да не си подаде оставката?Да не би да чака нещо от политиката?Той постигна според мен това за което дойде..върна си имотите.Дреме му за България и мижавата му аморфна партийка.Постъпва много умно дори,оттегля се и си гледа животеца

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

• Отговори 355
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Стига бе, хора! То по вашата логика трябва да върнем всички синковци на политбюро и властта да се предава по наследство.

Ние нямаме политически фамилии, които наистина да са врели и кипели в реална (а не тоталитарна) политика. Причината е от твърде шарения политически модел на БЪлгария през годините. ТУк БКП-наследниците не ги включвам, въпреки че нямам нищо лично против тях. Може пък и да са кадърни хората. ЗАсега не са го доказали.

Да не би да имате нещо против Б.Бойко, че той също е БКП - наследник, но според ситуацията ту отказва да се деполитизира, ту посвещава нещо на убития от комунистите дядо.

Едно да искаш, друго е да имаш потенциала и капацитета да го направиш, трето е да го направиш, четвърто е да ти го оценят! Сега сме на етап 2! Да, ама НЕ...липсва капацитета...като им гледах днес във "24 часа" биографиите депутатите- "от кол и въже". Ще видим какви ще ги накъдри бат Бойко...хи хи хи cool.gif

Как се нарича такъв човек, който изпитва задоволство от провала на друг ?

Да не би да имате нещо против Б.Бойко, че той също е БКП - наследник, но според ситуацията ту отказва да се деполитизира, ту посвещава нещо на убития от комунистите дядо.

Ти вдяваш ли какво имам в предвид под БКП-наследник изобщо?!?! ГОворя за хора, чиито родители или прародители са били част от политическия елит на соц-България, а не за редови партийни членове. Демек за хора като Станишев, като ЖЕни Живкова, Людмила Филипова (която се изявявява като писателка). Сиреч говоря за партийни ФАМИЛИИ! Защото ако тръгнем по линията на партийните членове, то и Елена Костова е била такава. Даже май е била партиен секретар. ТОва обаче не прави децата й БКП-наследници.

Ти вдяваш ли какво имам в предвид под БКП-наследник изобщо?!?! ГОворя за хора, чиито родители или прародители са били част от политическия елит на соц-България, а не за редови партийни членове. Демек за хора като Станишев, като ЖЕни Живкова, Людмила Филипова (която се изявявява като писателка). Сиреч говоря за партийни ФАМИЛИИ! Защото ако тръгнем по линията на партийните членове, то и Елена Костова е била такава. Даже май е била партиен секретар. ТОва обаче не прави децата й БКП-наследници.

А какви - СДС - наследници може би ?...

А какви - СДС - наследници може би ?...

Значи това си е откровено заяждане. Мисля, че много добре вдяваш за какво иде реч, ама се правиш на улав.

МИ тогава сина на бай ПЕнчо - стругаря, който е бил партиец навремето БКП-наследник ли е? И трябва ли същия този син да е пришит към партията на баща си, само защото баща му бил неин член.

Какво мислите за изборния ден и как оценявате резултатите?

мисля, че трябва да пия една ракия

А аз мисля да спреш с офтопиците!

iovi

Значи това си е откровено заяждане. Мисля, че много добре вдяваш за какво иде реч, ама се правиш на улав.

МИ тогава сина на бай ПЕнчо - стругаря, който е бил партиец навремето БКП-наследник ли е? И трябва ли същия този син да е пришит към партията на баща си, само защото баща му бил неин член.

Естествено, че не , но това трябва да важи еднакво както за сина на бай Пенчо, така и за внука на бай Тошо, така и за сина на Станишев - старши и дъщерите на Иван Костов. Трябва да се гледа единствено кой става и кой не, а не кой на кого е син, внук и т.н.

Никой не е виновен че баща му е бил глупав - толкоз за сина на бай Пенчо,

но когато отеца или праотеца ти е бил народен изедник, морално е да седиш настрани от ръководството, като искаш да помогнеш добре си дошъл като редови член най-много можеш съвет да дадеш като се опитваш да изкупиш бащината(дядовата) вина. колкото до СДС не виждам каква е разликата с БСП и ДПС освен това че в ДПС има 3-4 мъдри ръководителя

Отново се уверявам, че наглостта и безочието на комунистите е безпределна! Не искам да влизам в излишни спорове, защото с комунисти не се спори - просто няма смисъл! Както се казваше в едно стихотворение на Христо Радевски, посветено на комунистическата партия „Аз знам, аз вярвам че си права, когато съгрешиш дори”... Препоръчвам ви да прочете тази статия и ако може, поне за кратко да замълчите и укротите злобата си, в което се съмнявам!

Отново се уверявам, че наглостта и безочието на комунистите е безпределна! Не искам да влизам в излишни спорове, защото с комунисти не се спори - просто няма смисъл! Както се казваше в едно стихотворение на Христо Радевски, посветено на комунистическата партия „Аз знам, аз вярвам че си права, когато съгрешиш дори”... Препоръчвам ви да прочете тази статия и ако може, поне за кратко да замълчите и укротите злобата си, в което се съмнявам!

видяхме ги сините как се накрадоха, щом си позволяват само за "джобни" да си държат по 180 000 евро у тях, че и злато, пистолети и т.н. един "велик" бивш последовател на Костов обран - http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/06/7511...adnati_180_hil/

и сега познайте колко има още по банките той, после познайте другите сини колко имат, че той по едно време даже се отцепи

видяхме ги сините как се накрадоха, щом си позволяват само за "джобни" да си държат по 180 000 евро у тях, че и злато, пистолети и т.н. един "велик" бивш последовател на Костов обран - http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/06/7511...adnati_180_hil/

и сега познайте колко има още по банките той, после познайте другите сини колко имат, че той по едно време даже се отцепи

И това какво общо има с резултатите от последните избори?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

И това какво общо има с резултатите отт последните избори?

има, има. има значение заради това, че ББ трябва да се светне, че с тия коалиция не трябва да се прави. а ти защо триеш трета тема, в която споменавам това? нали си мод, не трябва да си партийноангажиран, камо ли костовист

има, има. има значение заради това, че ББ трябва да се светне, че с тия коалиция не трябва да се прави. а ти защо триеш трета тема, в която споменавам това? нали си мод, не трябва да си партийноангажиран, камо ли костовист

Май е Костовист, я му виж аватара...

Как се нарича такъв човек, който изпитва задоволство от провала на друг ?

Ами същото както се наричат другите преди него присмели се и злорадствали на провала на БСП.. да не говоря за злобарите кефили се че ДПС няма да влезе във властта cool.gif

Това май включва и теб ако не се лъжа :speak:

Изключително вярна, между другото. Тоя път евалата на Карбовски...

За Карбовски мога да ти разкажа някои неща..и ще ти се проясни картинката ............. живееш в някаква заблуда за него.. и то ужасна ..

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Отново се уверявам, че наглостта и безочието на комунистите е безпределна! Не искам да влизам в излишни спорове, защото с комунисти не се спори - просто няма смисъл! Както се казваше в едно стихотворение на Христо Радевски, посветено на комунистическата партия „Аз знам, аз вярвам че си права, когато съгрешиш дори"... Препоръчвам ви да прочете тази статия и ако може, поне за кратко да замълчите и укротите злобата си, в което се съмнявам!

Напълно си прав ! И няма абсолютно никакъв смисъл да се спори с "бетонни глави" ! Има една поговорка: Вижда сламката в окото на другия, а не вижда гредата в своето . Те така. Оттук насетне е напълно нормално да се разбере, че дори и " великите" ръководители на "непогрешимата партия" грешат. И напълно нормално дори и заслепените поддръжници най-накрая да разберат, че светът не започва и не завършва с БСП.

В написаното има най-малко две лъжи - нито съм трил ваша тема, нито съм костовист или друг -ист!

В написаното има най-малко две лъжи - нито съм трил ваша тема, нито съм костовист или друг -ист!

не моя, а тема в която споменавам горната новина.

не моя, а тема в която споменавам горната новина.

Приятел, редактирах ти един пост поради тъп офтопик. Този ти пост също няма нищо общо с темата, ако си забравил каква е, виж заглавието и. Освен това има едно правило 2.19, припомни си го и не дръж сметка на модераторите за действията им. Аз също не зная за коя тема бълнуваш, но ако е имало такава, тя е изтрита със сигурност по някаква причина, свързана с нарушение на правилата. И след като някой от нас е модератор, не трябва да взима отношение в темата ли? Важното е да се модерира безпристрастно, а иначе мога да си симпатизирам на когото си искам! И ако разгледаш темата внимателно, ще видиш, че това е така - в нея има участия на всички привърженици!

P.S. Кратка справка с кошчето показва, че в него имаш два поста - единият е в тема, която stanley56 е изтрил поради неспазване на правило 2.1.

Второто ти мнение е "къде, бре охльо? ". Ако смяташ, че то е стойностно, ще ти го върна в темата, където е било!

[/quote/] точно така бивш, Костов нали за туй го изгони, ама г-н Станишев защо не го даде на прокуратурата докато бе на власт, да не би чорбаджията му да му забрани, Ей много ви е страх от г-н Доган като ратаи се въртяхте около него cool.gif

Ами същото както се наричат другите преди него присмели се и злорадствали на провала на БСП.. да не говоря за злобарите кефили се че ДПС няма да влезе във властта cool.gif

Това май включва и теб ако не се лъжа :shake_puter:

За Карбовски мога да ти разкажа някои неща..и ще ти се проясни картинката ............. живееш в някаква заблуда за него.. и то ужасна ..

Да. Явно включва и мен, защото ще съм по-доволен, ако ДПС не влезе в правителството.

За шест месеца трябва да докажем на Брюксел, че от нас зависи да се възстанови доверието и да върнем парите от европейските фондове в България.

Това заяви Бойко Борисов след срещата си с главния прокурор Борис Велчев и ръководството на прокуратурата, предаде БТА.

Започваме със сроковете...

Едно време и Сакскобурготски така започна.

На въпрос на журналисти дали ще поиска имунитета на лидера на ДПС Ахмед Доган, главният прокурор Борис Велчев заяви, че за да стане това, трябва да има достатъчно данни.

Очаквон въпрос и естествено, очакван отговор.

Да видим сега, Яне ще извади ли данните или само ще подскача като декоративен петел:)

На срещата присъства и председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който ще заеме поста вътрешен министър - новина обявена на място от Бойко Борисов.

Е поне Премиера, финансиста и полицая се ясни. Чакаме останалите.

Още ме яде мене въпроса с Министерството на правосъдието.

цитати от ДирБг

Започваме със сроковете...

Едно време и Сакскобурготски така започна.

Хи хи хи....аз вече съм включил хронометъра! cool.gif

Да видим сега, Яне ще извади ли данните или само ще подскача като декоративен петел:)

Ти как мислиш....нали вече си ближе кокалчето.... cool.gif

Много се радвам, че има хора, които изкъсо ще следят всяка една стъпка на бъдещите министри.

Така се намалява възможността, за извършване на злоупотреби от страна на правителството.

Благодаря ви !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.