Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо гласувах за ГЕРБ?

80 гласували потребители

1. 1. Защо гласувах за ГЕРБ?

• Защото имат ясна визия за развитието на страната
      27%
      17
    • Защото ми харесва Бойко Борисов
      4%
      3
    • За да изхвърля от политиката "тройната коалиция"
      54%
      33
    • Заради клипа "Костов и брадвата"
      4%
      3
    • Защото са нова партия
      3%
      2
    • Друго
      4%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Моля в анкетата да отговарят само хора, които са гласували за тази партия!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Моля в анкетата да отговарят само хора, които са гласували за тази партия!

1. Защото имат ясна визия за развитието на страната

2. Защото ми харесва Бойко Борисов

3. За да изхвърля от политиката "тройната коалиция"

4. Заради клипа "Костов и брадвата"

5. Защото са нова партия

Защото не исках да съжалявам, както някои хора, че щял да дойде на власт я Костов, я Доган, я Волен.

Не бях гласувала 20 години.

Защото нямаше за кого.

Вчера гласувах за ГЕРБ - защото ми писна от комунизъм и турско робство,исках повече да не са на власт,а и защото вярвам в Бойко като лидер.

Честита победа!!!!

;)

гласувах за тях единствено поради две причини:

- за да спечелят пълно мнозинство и да не се налага да се коалират с рома Костов

- много се заканват да спрат организираната престъпност, да ги видя и тях как ще се оакат

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

гласувах за тях единствено поради две причини:

- за да спечелят пълно мнозинство и да не се налага да се коалират с рома Костов

- много се заканват да спрат организираната престъпност, да ги видя и тях как ще се оакат

Ама май ще се коалират по последни данни. П.С. Не е ром, а мавър.

Защото силно се надявам,и вярвам,че моят пълнолетен син има смисъл да остане да живее в България !

Ще се почувствам излъган,при коалиция на ГЕРБ,с когото и да било от останалите партии в новият Парламент !

Длъжни са да подкрепят ГЕРБ,без условия на този етап !

Защото ми харесва Бойко като личност, харесва ми програмата на ГЕРБ и също така за да се махне Триглавата ламя от правителството и да са в позицията на опозиция в следващото НС

Искам да припомня на пишещите в темата т. 2.13 от правилата на форума -

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Нарушаването на правилата на форума не е привилегия за никого !

Защото съм върл антикомунист, защото познавам хора във висшето ръководство на Б$П, и такива неща съм видял с очите си, че инфаркт ще получите...Защото дедо подпоручик дойде гол като пушка, за да си вземе връх Мусала, и защото не искам лош човешки мат`риал да ми сере на младините и да докарва я ДС, я подпоручик в изгнание на власт, я циганин псевдо-турчин (Доганов в Турция никой не го базаря за слива, нито един лидер и политик не го прие).Защото познавам хора във висшето ръководство на ПП ЛИДЕР, и знам за измамите с имотите и строежите изключително подробно, видях с очите си, и не исках да са и те.Защото ББ се владее, ни веднъж не се намуси, аз щях да избухна като горски пожар, нямаше да издържа при толкова махленски интриги...Защото Б$П постоянно нарушаваха Конституцията-нямаш право да протестираш, с чужди карти се гласуваше, защото точ*** и г**** на циганите, за да им използват мнозинството, защото не искам в родината ми да има региони, където не се говори официалния ни език, и отново е против Конституцията...Защото Б$П ни вкара в куп катастрофи, а "ромът" Костов е най-успешният ни политик до момента-когато Б$П докара до същинска Трета национална катастрофа страната през 1997, Костов я вдигна на крака, и я превърна от пост-паляшки комунизъм в капитализъм, отърва данъкоплатеца от практически фалирали предприятия, натрупали дългове много над тяхната себестойност, отделно той заплаши да преразгледаме подписани договори, ако не ни пускат безвизово в ЕС (още преди ЧЛЕНството ни)...Защото не искам манипулирани медии и природни шедьоври харизани на Милен Хотелчев от НД$В...Помислете малко-Движение ЗА права и свободи, Движение ЗА Симеон Втори...Колко случайно, не мислите ли? Защото не искам да се тупам в гърдите какъв българин съм, но само на бира и кебапчета, а да скатавам като насран, когато мога да изляза и да го докажа...Защото заради такива политици ме е срам, как почти окървавен няколко пъти вдигах гордо над главата си Световната купа, и не съм се блъскал зарад някакви си хизметкяри, а заради "Обичам родината, мразя държавата"...Защото мога да кажа, че съм си измил ръцете, и не нося пряка вина срещу триглавия змей (ако не съм взел мерки-виновен съм и аз, тъй като мълчанието е знак на съгласие).Костов прекрасно го каза, фактите говорят-те измъкнаха на два пъти БГ от катастрофа.Защото не искам ченгетата от РЗ$ да прокарат техни закони.Ние не решаваме в Турция какво да стане, и знам, че с Велико народно събрание туризмът ще се премахне.Гласувах, и защото на четвърт финала с кеф разгромих турския представител на световното, сякаш в него Доган виждах, и очите ми святкаха като на бога на гръмотевиците Thor в Скандинавската митология...Защото ми писна да слушам жалки ретарди как плюят по Костов, който е най-великият политик до момента...Защото знам, че всички крадат (с 1000-2000лв заплата кой не би крал милиони), но НЯКОИ хора оставиха резултати след себе си, и мога да кажа "Тоя краде, ама направи това и това за БГ, и си струваше".Защото всява респект и много хора уважават ББ, макар на 50г, а разни гейовци с жълто около устата се учат на наш гръб и гъз буквално, и пускат безочливи реклами, и ни изложиха пред света...Защото Великите българи, обединена под Паметника на Незнайния воин, не са си леели кръвта, за да управляват ГЕЯТ и БЕЯТ...Защото предшествениците на Б$П са окрали земи не за милиони, а за милиарди левове от моите предци...Защото не мога да поставя в технически нокаут всеки виновник, и устатко, който допринася да виждаме селски бекове всеки ден...Защото новини на турски не искам...Защото, нямаше друг правилен избор, всички до един се издъниха, а Сините нямаха шанс за мнозинство...А коалицията е добре, тъй като ще има контрол, и ГЕРБ ще трябва да се съобразяват, а не сами да си карат влака...Защото от всички злини, разумният избира най-малката, а страхливецът скатава и бяга от проблемите, и сам си вярва, че те не съществуват...Да продължавам ли?!

P.S Хайде да пишем малко по-задълбочено...

Защото съм върл антикомунист, защото познавам хора във висшето ръководство на Б$П, и такива неща съм видял с очите си, че инфаркт ще получите...Защото дедо подпоручик дойде гол като пушка, за да си вземе връх Мусала, и защото не искам лош човешки мат`риал да ми сере на младините и да докарва я ДС, я подпоручик в изгнание на власт, я циганин псевдо-турчин (Доганов в Турция никой не го базаря за слива, нито един лидер и политик не го прие).Защото познавам хора във висшето ръководство на ПП ЛИДЕР, и знам за измамите с имотите и строежите изключително подробно, видях с очите си, и не исках да са и те.Защото ББ се владее, ни веднъж не се намуси, аз щях да избухна като горски пожар, нямаше да издържа при толкова махленски интриги...Защото Б$П постоянно нарушаваха Конституцията-нямаш право да протестираш, с чужди карти се гласуваше, защото точ*** и г**** на циганите, за да им използват мнозинството, защото не искам в родината ми да има региони, където не се говори официалния ни език, и отново е против Конституцията...Защото Б$П ни вкара в куп катастрофи, а "ромът" Костов е най-успешният ни политик до момента-когато Б$П докара до същинска Трета национална катастрофа страната през 1997, Костов я вдигна на крака, и я превърна от пост-паляшки комунизъм в капитализъм, отърва данъкоплатеца от практически фалирали предприятия, натрупали дългове много над тяхната себестойност, отделно той заплаши да преразгледаме подписани договори, ако не ни пускат безвизово в ЕС (още преди ЧЛЕНството ни)...Защото не искам манипулирани медии и природни шедьоври харизани на Милен Хотелчев от НД$В...Помислете малко-Движение ЗА права и свободи, Движение ЗА Симеон Втори...Колко случайно, не мислите ли? Защото не искам да се тупам в гърдите какъв българин съм, но само на бира и кебапчета, а да скатавам като насран, когато мога да изляза и да го докажа...Защото заради такива политици ме е срам, как почти окървавен няколко пъти вдигах гордо над главата си Световната купа, и не съм се блъскал зарад някакви си хизметкяри, а заради "Обичам родината, мразя държавата"...Защото мога да кажа, че съм си измил ръцете, и не нося пряка вина срещу триглавия змей (ако не съм взел мерки-виновен съм и аз, тъй като мълчанието е знак на съгласие).Костов прекрасно го каза, фактите говорят-те измъкнаха на два пъти БГ от катастрофа.Защото не искам ченгетата от РЗ$ да прокарат техни закони.Ние не решаваме в Турция какво да стане, и знам, че с Велико народно събрание туризмът ще се премахне.Гласувах, и защото на четвърт финала с кеф разгромих турския представител на световното, сякаш в него Доган виждах, и очите ми святкаха като на бога на гръмотевиците Thor в Скандинавската митология...Защото ми писна да слушам жалки ретарди как плюят по Костов, който е най-великият политик до момента...Защото знам, че всички крадат (с 1000-2000лв заплата кой не би крал милиони), но НЯКОИ хора оставиха резултати след себе си, и мога да кажа "Тоя краде, ама направи това и това за БГ, и си струваше".Защото всява респект и много хора уважават ББ, макар на 50г, а разни гейовци с жълто около устата се учат на наш гръб и гъз буквално, и пускат безочливи реклами, и ни изложиха пред света...Защото Великите българи, обединена под Паметника на Незнайния воин, не са си леели кръвта, за да управляват ГЕЯТ и БЕЯТ...Защото предшествениците на Б$П са окрали земи не за милиони, а за милиарди левове от моите предци...Защото не мога да поставя в технически нокаут всеки виновник, и устатко, който допринася да виждаме селски бекове всеки ден...Защото новини на турски не искам...Защото, нямаше друг правилен избор, всички до един се издъниха, а Сините нямаха шанс за мнозинство...А коалицията е добре, тъй като ще има контрол, и ГЕРБ ще трябва да се съобразяват, а не сами да си карат влака...Защото от всички злини, разумният избира най-малката, а страхливецът скатава и бяга от проблемите, и сам си вярва, че те не съществуват...Да продължавам ли?!

P.S Хайде да пишем малко по-задълбочено...

Да прав си, че по социалистическо време кооперирането в ТКЗС е било малко шибано, но едно нещо не мога да разбера. Защо наричате БСП комунисти? То, че първо в България комунизъм е нямало, а второ кой в днешно време Ви говори за комунизъм? Да нe би Сатишев да е взел на предците ти земята, че сега плюете. Бъдете поне малко реалисти. Бойко е кмет на София и за няколко години неможе с един боклук да се справи, а вие искате държавата да оправи. КАК? Като набута рапърски олигофрени като онзи горе ли да ни оправя държавата? Като Костов пак дойде на власт и "ще пусне спрените реактори на АЕЦ-а"? А всъщност Бойко какъв е бил? Пожарникар, охранител на Тато, секретар на МВР и хоп в парламента.

Редактирано от marto008 (преглед на промените)

Към Fixt001 - след всичко изброено и възхваляване на Костов само едно не разбрах - защо сте гласували за Герб, а не за Синята коалиция ?

....а "ромът" Костов е най-успешният ни политик до момента-когато Б$П докара до същинска Трета национална катастрофа страната през 1997, Костов я вдигна на крака, и я превърна от пост-паляшки комунизъм в капитализъм, отърва данъкоплатеца от практически фалирали предприятия, натрупали дългове много над тяхната себестойност, отделно той заплаши да преразгледаме подписани договори, ако не ни пускат безвизово в ЕС (още преди ЧЛЕНството ни).......Костов прекрасно го каза, фактите говорят-те измъкнаха на два пъти БГ от катастрофа.......но НЯКОИ хора оставиха резултати след себе си, и мога да кажа "Тоя краде, ама направи това и това за БГ, и си струваше".......

Напълно подкрепям. Не разбирам защо някои хора се опитват да кажат на черното - бяло.

Към Fixt001 - след всичко изброено и възхваляване на Костов само едно не разбрах - защо сте гласували за Герб, а не за Синята коалиция ?

Ами той човекът си го е написал, но няма кой да чете :

Защото, нямаше друг правилен избор, всички до един се издъниха, а Сините нямаха шанс за мнозинство

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Напълно подкрепям. Не разбирам защо някои хора се опитват да кажат на черното - бяло.

Ами той човекът си го е написал, но няма кой да чете :

Ама пак нещо не разбирам, нали и Герб и СДС и ДСБ - все едно, пък гласуваме ту за едните, ту за другите ..., то по-има логика да пуснеш в този случай за синята коалиция, че току виж останали под чертата...

Предлагам да се изтрият всички политически теми, защото политиката само разделя хората и насажда омраза, а това е нещо несъвместимо с основната цел на Интернет - да обединява и сближава.

Теми тук не се трият, само защото на някои хора им липсва елементарно възпитание и способност да водят нормална дискусия. С това няма да решим проблемите, а ще избягаме от тях!

И ви моля отново, придържайте се към темата!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.