Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Вили* , а пък тебе пък колко съм ти насъбрал , ако знаеш laugh.gif

аз съм си наложил запор върху тази игра , че не мога да стана от бюрото си заради нея laugh.gif

и то -ти си виновна за нея - дето ме зариби

Хохохоххохо ... хайде сега много ти се моля. То и аз клоня към запор, но още малко.

Има още неизучени възможности за комбинации.

Мисля си, че настъпва най-хубавото време в годината, де що захване човек все е наслада. :eek:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

май се усеща остра нужда от една тема "Писна ми" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

от пет години ползвам един и същ пин-код за всичките си карти.

И оня ден го забравих.

Тотално.

Безвъзвратно.

Бяла пелена.

Пълен мрак.

май се усеща остра нужда от една тема "Писна ми" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

от пет години ползвам един и същ пин-код за всичките си карти.

И оня ден го забравих.

Тотално.

Безвъзвратно.

Бяла пелена.

Пълен мрак.

Мда.

Ето на това му се вика "Алцхаймер" и последици от консумацията на месо с приони :baby:

Мда.

Ето на това му се вика "Алцхаймер" и последици от консумацията на месо с приони :baby:

мисля, че третирането с гинко-билоба е позакъсняло biggrin.gif

"Дамата с ренгеновите очи" е най-голямата простотия, която съм чела през целия си живот... за това съм сигурна... ако бях чела нещо подобно бих го запомнила...Ужас... как ще оцелея и един час да разсъждавам в/у това?! Ужас на квадрат... Малее ще пиша и есета и ЛИС-ове за туй... Не,не,не,не... не мога да оцелея... не може ли цяла година да опъваме локуми аз Христо Смирненски? Може и Ан Райс, ама никой нормален от министерството не би се съгласил да учим за вампири sad.gif

мисля си кой иска да си направим едно плажче на Албена на 8 август..... :baby:

"Дамата с ренгеновите очи" е най-голямата простотия, която съм чела през целия си живот... за това съм сигурна... ако бях чела нещо подобно бих го запомнила...Ужас... как ще оцелея и един час да разсъждавам в/у това?! Ужас на квадрат... Малее ще пиша и есета и ЛИС-ове за туй... Не,не,не,не... не мога да оцелея... не може ли цяла година да опъваме локуми аз Христо Смирненски? Може и Ан Райс, ама никой нормален от министерството не би се съгласил да учим за вампири sad.gif

намери си помощна литература /разбирай пищови :) /

Мисля си, че финландския е най-смотания език, който съществува на тая земя...

ohmy.gif

Моляяяя ?

Простотия ? Та там има от всичко бе - можеш да си развиваш локуми 5-6 часа без да млъкнеш.

Как ще е простотия, бе?

Простотия е! Изобщо не ми хареса! Всмисъл, може би идеята би могла да бъде интересна... по някакъв начин, но самият автор не го е написал като хората. Е, да, по доста интересен начин го е написал, но всичко става много бързо. Докато се усетиш вече е женена, за някакъв, за който нямаше почти никаква информация. Дори не беше подчертана достатъчно добре простотията за това, че си избира съпруг по костите(О.о), макар че няма мозък.

мдаааа, аз такова нещо не съм чела. Пък и не помня да съм учила.... Кво е това? Научна фантастика от доледниковия период ли?

Ами една жена е кривогледа, отива при един шантав доктор, който правел чудеса, той и оправя очите и й дава някаква "отвара", благодарение, на която очите й стават като ренген. Вижда костите на хората, както и техните мозъци. И след като й оправя очите вече всички я харесват.

Отива на някакво събиране на богаташи и забелязва, че някои имат страхотно телосложение (т.е. страхотни кости O.o), но всеки от тях е безмозъчен. Запознава се с някакъв Жан, който е със страхотни кости, но без капка мозък. Много го харесва, женят се и бля-бля-бля...

Иииискам нови колонкиииии :speak: Няма да е зле някой да отговори на темата ми възможно най-точно, защото "Като за 30 лева са идеални не е отговор"...

мдаааа, аз такова нещо не съм чела. Пък и не помня да съм учила.... Кво е това? Научна фантастика от доледниковия период ли?

О, боже..... :speak:

Светослав Минков ли не си чела ?

Баси.

Става дума за един персонаж, който и днес се среща много често -момиче, което се смята за грозно, но иска да се ожени за богат мъж и да стане "мутреса" .

Е, успява, но след като си капе някакви капки, започва да вижда в сърцата на хората и разбира че богатият и мъж всъщност е дребнав измамник и т.н и т.н....

Мисля, че съм червен, като рак :speak:

опече ли се?

мисля си кой иска да си направим едно плажче на Албена на 8 август..... :speak:

Що на 8 бе, душко?

аз пък гледам една враточвръзка и едни боксерки и си мисля за тях :speak:

Баси.

Става дума за един персонаж, който и днес се среща много често -момиче, което се смята за грозно, но иска да се ожени за богат мъж и да стане "мутреса" .

Е, успява, но след като си капе някакви капки, започва да вижда в сърцата на хората и разбира че богатият и мъж всъщност е дребнав измамник и т.н и т.н....

аз не съм учила българска литература - оня ден разбрах, че баба ти Илийца била истински човек biggrin.gif

Що на 8 бе, душко?

ми тогава мисля да отида до Варна да се изкъпя у моренцето................

но мога и на 9-ти

аз не съм учила българска литература - оня ден разбрах, че баба ти Илийца била истински човек biggrin.gif

Чудя се къде, на Черепишкия ли, в Искърското дефиле :speak:

ми тогава мисля да отида до Варна да се изкъпя у моренцето................

но мога и на 9-ти

Ще измислим нещо...

Чудя се къде, на Черепишкия ли, в Искърското дефиле :speak:

направо в къщата на женицата biggrin.gif

Ще измислим нещо...

супер!!!! :)

ще звънна и на Амбъритка-бръмбаритка :blink:

жалко, че минкова е на майната си

Баси.

Преди да се омъжи също е била богаташка...

Не разбира точно, че са измамници, по-скоро, че са тъпи. И все пак това не й пречи да се омъжи за него.

Всъщност, техните мозъци са на мястото си, само че са направени от някаква много тънка материя, по-тънка навярно и от паяжина, та затова не могат да се видят. Ах, дано и моят мозък е също тъй фин като на Жан!

Забележи интелигентността на младата дама...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.