Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си, че тази отгоре пак я изкарахме извън релси laugh.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Мисля си, че мойта плаха, скромна, притеснителна, тиха, мила и нежна душица иска да се скара само с един човек от форума... :)

Мисля си, че мойта плаха, скромна, притеснителна, тиха, мила и нежна душица иска да се скара само с един човек от форума... :)

"Убий глупака с мълчание", Бели!

Както е казал Ключевски, „Много по-лесно е да станеш умен, отколкото да престанеш да си глупак.“! ;)

"Убий глупака с мълчание", Бели!

Както е казал Ключевски, „Много по-лесно е да станеш умен, отколкото да престанеш да си глупак.“! :yanim:

Мисля че е по-добре да се мълчи понякога, отколкото да се изказват уж мъдри мисли...... особено ако не си ги осъзнал....

"Убий глупака с мълчание",

брех, че трудно нещо е да мълчиш, не е като да говориш...

п.п. Сед, тоз гимнастик в подписа ти ще си го пусна утре сутрин и ще правя като него...

Мисля че е по-добре да се мълчи понякога, отколкото да се изказват уж мъдри мисли...... особено ако не си ги осъзнал....

Прав си...

Понякога мълчанието е по-добър отговор от който и е друг, гласно изразен - особено, ако срещу теб е някой, който е с предразсъдъци и комплекси...

Прав си...

Понякога мълчанието е по-добър отговор от който и е друг, гласно изразен - особено, ако срещу теб е някой, който е с предразсъдъци и комплекси...

Прав съм... но ти не си права... първо погледни в себе си.. преди да съдиш другите.... ако го можеш реално разбира се....

Мисля си, че като видях в подписа на Madonna "Loreena McKennitt - Dickens' Dublin", се сетих, че това беше песента, която ме запозна със сомуан спешъл :yanim:

Мето, почина ли си? Видя ли красотите на морето?

брех, че трудно нещо е да мълчиш, не е като да говориш...

п.п. Сед, тоз гимнастик в подписа ти ще си го пусна утре сутрин и ще правя като него...

Трудно е наистина, но понякога ти спестява доста простотии :yanim: чужди простотии...

А за движенията на гимнастика-спайдърмен ти препоръчвам да използваш като фон тази песен http://vbox7.com/play:b4d961ee :)

Мето, почина ли си? Видя ли красотите на морето?

Дали си починах..абе, не ме оставиха да почивам много, ама със сигурност изгорях laugh.gif Червен съм, като рак :yanim:

laugh.gif Червен съм, като рак :yanim:

тоз момент засне ли го? Зимата да се сещаш!

тоз момент засне ли го? Зимата да се сещаш!

Мм, мисля, че не..малко снимки имам направени от сегашното море.Всъщност май са 2..на едната не съм добре, а другата не съм я видял още biggrin.gif Като се замисля..мисля, че има още 2-3, ама най-вероятно няма въобще да ги видя, щото мисля, че и те не станаха хубави и направо ще се затрият..ама, нищо, де..то не е късно да се иде още веднъж на море и да се изгори пак laugh.gif

Мисля си за тъпите хлапета които се гонеха толкова яростно и как не ме видяха и едното се хвърли на предния ми капак...и ако не спирах на "Стоп" и ако и то не бе закъсняло 1 сек. ......сега щях да пиша това в полицията.Мамка му,нито рефлекси нищо не може да те спаси от три хлапета които се гонят в тъмното край колите sad.gif

Мисля си кви са тапанари тия от кейбълтел, за да спрат излъчването на ТВ1000.

Ако ги запсувам, просто ще бъда баннат от всички форуми на всички земни кълбета, баси.

71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif

мисля си, че както нямах никакво намерение да излизам така чак сега се прибрах....................

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.