Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си за това какво е общото между клюкарите и нещастниците...

Мисля си, че ако ти кажа общите неща, веднага ще се напудрят и ще скочат няколко човека да обясняват, че не е така.

Но накратко казано, връзката е причинно-следствена и вторите често пъти стават от първите, докато обратното не е от значение. Общото обаче и за двете категории е това, че вероятността да се засекат двата субекта на едно и също място в интернет (форум, чат, блог) е около 93,7% и няма конкретно определение и за двата вида.

Пример: Федора ни споделя къде е лепила листчета с имената ни. Това прави ли я клюкарка? И още оплаква се на колко много места по света липсват кенефи, за да се изпишка човек по малка нужда. Това прави ли я нещастница или просто е добре да си купи памперс другия път и да си пишка на воля?

пп. Федора моля да не ми се сърди, че я използвах в примерите, защото другия път ще дам други примери. 10073d9552e0ae8d776740af1b1c1a50.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

За едно околосветско пътешествие biggrin.gif

Мисля си, че ако ти кажа общите неща, веднага ще се напудрят и ще скочат няколко човека да обясняват, че не е така.

Но накратко казано, връзката е причинно-следствена и вторите често пъти стават от първите, докато обратното не е от значение. Общото обаче и за двете категории е това, че вероятността да се засекат двата субекта на едно и също място в интернет (форум, чат, блог) е около 93,7% и няма конкретно определение и за двата вида.

Пример: Федора ни споделя къде е лепила листчета с имената ни. Това прави ли я клюкарка? И още оплаква се на колко много места по света липсват кенефи, за да се изпишка човек по малка нужда. Това прави ли я нещастница или просто е добре да си купи памперс другия път и да си пишка на воля?

пп. Федора моля да не ми се сърди, че я използвах в примерите, защото другия път ще дам други примери. 10073d9552e0ae8d776740af1b1c1a50.gif

Само за едно не съм съгласен - на гореспоменатата особа според мен поставянето на катетър би облекчило доста положението.

Пампесите струват пари, а пък за еднократна употреба.

Един катетър и торба струват общо около 3 лв. а служат вярно около 3 седмици :)

Само за едно не съм съгласен - на гореспоменатата особа според мен поставянето на катетър би облекчило доста положението.

Пампесите струват пари, а пък за еднократна употреба.

Един катетър и торба струват общо около 3 лв. а служат вярно около 3 седмици :)

Ихууууууууууу...

Не се бях сетил.

Имаме сделка!

e450d190825915df29bbbc532b040d38.gif

Ау, за следващия път си слагам катетър biggrin.gif

Ау, за следващия път си слагам катетър biggrin.gif

Не лишавай доктора от възможността да ти го постави. e16e9f6dd9d2a5fdd4b3afe0c72b00e1.gif

пп. В Дания мое да се облекчаващ при колежката. За там не ти требе.

Мисля си....как една секунда и всичко се променя,мисля си как си мислиш че нещо е толкова далече в бъдещето,а то не е така....Мисля си,така ли трябва да е...мисля си...че никой незнае дали е правилно или не....

Не лишавай доктора от възможността да ти го постави. e16e9f6dd9d2a5fdd4b3afe0c72b00e1.gif

пп. В Дания мое да се облекчаващ при колежката. За там не ти требе.

Трябва да сложи тогава и на мъжа ми, щото той е проблемният в това отношение, дет се вика - пикльо неземен biggrin.gif

Мадона, мерси. :rolleyes:

За мезето на еmmi.

Отписах го вече... :rolleyes: То от хойкане кой да напише 2-3 реда тук...

Трябва да сложи тогава и на мъжа ми, щото той е проблемният в това отношение, дет се вика - пикльо неземен biggrin.gif

Мадона, мерси. :rolleyes:

Нямате проблеми :P

При мен няма мъжко -женско - всичко живо минава през ръцете ми.

Само да не станете като едно време, когато бачках още в Роман : една вечер идва един дядо, на 82 години, спрял да пикае, боли го.Води го бабичката му - и тя на 80 лазарника. Сложих аз катетъра на стареца, олекна му на човечеца, обяснявам им, че трябва след 3 седмици да се направи контролен преглед, най-добре да отидат във Враца , на уролог -да огледа простата на дядото, мехура му.... Изпратих ги аз, тъкмо сядам да изпуша една цигара и се чука - отварям - бабичката."Кажи баби - какво става ? " - питам аз. "Абе, да те питам язе , чедо, ама дедото да не чуе - я ми кажи - той с той чриво, дет му го тури у оная работа, ще може ли да върши работа ? " "Ще може, разбира се" - отговарям аз - "всичко ще си прави, само да си затъкне торбичката в гащите - и няма да има проблем да копае, да си носи нещата и т.н.".

"Не ба" - вика ми бабичката - "не за туй питам язе - за оная, другата работа питам - нощеска, в леглото - как ще ме оправи дядото с туй нещо ? "

Още си спомням как ми падна цигарата от устата ви казвам тогава......

Та - да не станете като тия двамата вие....

Хаха...

Аз ако доживея до 80 ще черпя здраво целия форум.

А ако има и коя да се интересува ще върша ли работа, обещавам да дам тук рецептата за моженето. 0186ae4c9f67b3ca37c3484a5dd1649f.gif

Хаха...

Аз ако доживея до 80 ще черпя здраво целия форум.

Ще ти го припомня!

Пък, ако питаш мене - дай Боже всекиму като тия двамата biggrin.gif

Ще ти го припомня!

Хохохо ама и ти си оптимистка като гледам biggrin.gif

Всички учителки казват, че съм емоционална - съгласна! Охх как ме заболя гърлото от викане, "лигавее" както един приятел не пропуска възможност да ме нарече

Мисля си,що ли съм седнал да мисля...

За това си мисля...сигурно от горещината ...

defd2b57de.jpg

Отписах го вече... :wow: То от хойкане кой да напише 2-3 реда тук...

пфффффффффф, ако искаш да знаеш първо го направих и снимах и чак тогава се изнесох :P

и сега тъкмо се внесох и вече ми се спи да го пиша - и утре е ден. Пък и въ чакам да си купите голяма кутия сладолед :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.