Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Чудя се дали с оня СПЕЦИАЛНИЯ по-горе може да се говори все още

Могат да говорят хората, които са пред мен.

Другите ще чакат да ми донесат телефоните от стаята.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Тогава ще продължа да се чудя за нещо друго...например защо никой глобален не иска да пипа в раздел "Спорт",нищо че пуснах 8 доклада ебаси

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

А аз що си мисля,че и глобалните би трябвало да ги получават?Или това е само за някой раздели?

мисля си, че вече си изпих съботното кафе и мога да се махна от форума и да направя нещо малко по-приятно навън

мисля си, че вече си изпих съботното кафе и мога да се махна от форума и да направя нещо малко по-приятно навън

"Иванке" що нарушаваш чуждото спокойствие?

На v2.0 ще му викам "Иванка"...

Мисля си че ми липсва топлото одеалце през зимата, мрачните и неприветливи следобеди, чорапите, замъгления прозорец, треската около Коледа....

Мисля си, че ми писна от всичко лятно, ненавиждам жегите и определено не разбирам кое му е хубавото в това да се пържиш на пясък с хавлийка...

За сех.

Мисля си отново как ми парят очите, както и за обратите в живота - колелото на тъгата и радостта, неправдата и справедливостта. Мисля си как всичко ще започне да идва на място година след година и е започнало лека-полека. Мисля си за онези, които досега са ползвали незаслужени облаги в живота в 1 или друг аспект - изсипано по 1 или друг начин и как леко-полеко колелото спира и се завърта в обратна посока бавно, но сигурно, увеличавайки оборота. В ход е. Мисля си колко е велико - хармонията, баланса, природата, Бог, силата. Красота. Целия цикъл е красив и заслужен. Мисля си колко ми е спокойно. Мисля си как Бог е с мен и аз съм с него - винаги съм вървяла и ще вървя до него и с него - онова, което вярвам - красотата, мира, хармонията, висшата любов, истината, морала... Мисля си как няма случайни неща и понякога едно "случайно" запознанство се оказва прекалено "случайно", за да е такова. Прекалено.

Мисля си как колкото и хаостично да ни се вижда всичко си има ред и време. Най-вече за онези, които може би са го заслужили или подобно. Мисля си за възможностите, които могат и понякога се откриват всеки ден и как 1 решение може да промени насоката, живота и възприятията, да разклати или затвърди вяра, да убие или възроди.

Мисля си, че снощи не съм спала... толкова беше топло, осъмнах на терасата biggrin.gif

А аз си мисля че снощи също не съм спала, но от гръмотевичната буря която беше, пищящи аларми, проливен дъжд...и ме е яд че ми се провали плажа днес

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.