Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

От какво?

Аз пък се чудя как да махна ръжда от хавлиена кърпа?

ръжда от памук - забрави. е, пробвай, де, ама не смятам, че ще се получи.

а аз трябва да чистя едни парченца (почти трошички) шоколад, който е паднал от масата и от жегата се е нахакал яко в мокета headbang.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

ohmy.gif термометърът на терасата показва почти 39градуса на сянка, а аз досега щъках и по слънцето. Имам чувство, че се стопих...

3-ма с топлинен удар досега за днес.

Продължавай да се разхождаш на слънце.Продължавай.

А аз досега си упражнявах руския - между дъбниците катастрофа с украинско семейство - пострадало е детенцето им - на 7 годинки - било без колан на задната седалка.Та досега ги разпитвах на руски.

Ей, да са живи и здрави даскалите ни едно време, дето ни го набиваха в главите - иначе няма как да се оправи човек ;)

а аз трябва да чистя едни парченца (почти трошички) шоколад, който е паднал от масата и от жегата се е нахакал яко в мокета headbang.gif

Вениш за цветно! Има еднократни дози за 1.40лв.

3-ма с топлинен удар досега за днес.

Продължавай да се разхождаш на слънце.Продължавай.

ще ти се да ти падна в ръчичките, ще ти се ;)

Колко са скучни тези последни часове на петъчния работен ден... Вече откачам, не ме свърта!

Колко са скучни тези последни часове на петъчния работен ден... Вече откачам, не ме свърта!

Тръгвай biggrin.gif

Мисля си, че днес не ми е ден за работа - цял ден вали един хубав дъжд с гръмотевици :)

Ахх...как обичам такова време! Изтипосала съм се на терасата, завита с одеало и се наслаждавам на дъжда, преди да е дошъл жежкия август и да стигнат тепературите до 30 градуса sad.gif

Мисля си, че днес не ми е ден за работа - цял ден вали един хубав дъжд с гръмотевици :P

Ахх...как обичам такова време! Изтипосала съм се на терасата, завита с одеало и се наслаждавам на дъжда, преди да е дошъл жежкия август и да стигнат тепературите до 30 градуса sad.gif

В момента термометърът отвън показва 38 градуса.

Ела да се завиеш с одеалото си при нас crazy.gif

Мисля си, че днес не ми е ден за работа - цял ден вали един хубав дъжд с гръмотевици :P

Всеки път, като ям бял Бос, се сещам за теб sad.gif

Mисля си ,че вън е адска жега ..мисля да си пусна един студен душ...и мисля тази вечер да ида да се повеселя някъде...петък е все пак-време за разпускане. cool.gif:P

За един леден коктейл от мента и спрайт, с мноооого лед, ама и да има кой да ми го поднесе biggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си, че днес се прибрах в 16 ч., успях да сговя даже и за утре, сега отивам за душ, а после ще се излежавам пред тв цяла вечер. Утре мисля да търся спасение в гората с АТВ-то biggrin.gif

Всеки път, като ям бял Бос, се сещам за теб sad.gif

Дай малко бял Бос насам, че тука няма sad.gif

Иначе аз и без белия бос се сещам за теб :)

А сега си мисля, че вече този пороен дъжд, дето цял ден вали не ми харесва. Искам да ида го магазина да купя хляб и цигари, ама като гледам как вали.... :)

Федора, Шефче, златната ми рибка умря... :)

Федора, Шефче, златната ми рибка умря... :)

Ееее, миличка...болничка е била или просо и е дошло времето. sad.gif

Мисля си, недей...ще си вземеш други...

Малкия ме навива за тарантула...Проблема е, че намерихме само в София и не ги пращат с куриер.Вчера звънях на момчето, което ги развъжда и обеща да ни донесе като тръгне на почивка във Варна...ще направим някаква среща на магистралата...

Малкия ме навива за тарантула...Проблема е, че намерихме само в София и не ги пращат с куриер.Вчера звънях на момчето, което ги развъжда и обеща да ни донесе като тръгне на почивка във Варна...ще направим някаква среща на магистралата...

Мисля си, че аз тук в София мога да ти купя всякаква гадина, каквато пожелаеш, ама транспортирането хич не знам как може да стане. Ама, ти от къде си бе, диваненце :) Аз що не знам ;)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Транспорта му е майката...Ако момчето спази обещанието ще разкарам рибите...

Мисля си, че след малко трябва да излизам, че пак ще закъснея! :)

Чакам Нейно Височество да ме одобри за приятел... :)

Да се обадя ли или да не се обаждам

Хвърли ли ези, тура?

Мисля си, че сега като видях къде е с.Босна на картаа се прехапах устните от яд. Миналата година съм минала от там по маршрута си към морето...Мисля си, че и Емми изпуснах тогава и Белли...Явно пак ще трябва да се ходи в тая посока, някоГИ biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.