Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

И аз не искам толкова топло.Знаеш ли к'во означава и климатика да не праи пари ... И че сме в един подлез и топлината се задържа ... ужасно еееее sad.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Мисля си да не забравя утре да наблюдавам слънчевото затъмнението (във Варна ще е от 12:44 до 15:12часа) biggrin.gif

За това, че трети ден подред тъпата ми шефка виси в тъпия ни офис и има опасност да получа някой инфаркт...Откачамммм :rolleyes:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Още един подобен ден и ще ме ровите.......

Туй, малкото джераме няма умора бе - аз едва кретам с вдиците и раничката на рамо, а тя пере пред мен с колелото.Навръщане даже и завойчета си правеше около мене, докато вървях по алеята ohmy.gif

Ужас някакъв е ви казвам.

Обиколихме малкия язовир, качихме и на стената на големия - и там поне 1/3 от обиколкоката му обиколихме, след това по алеите - покрай рекичката из долната част на кайлъка ходихме и хвърляхме въдиците.....

p.s. риба не хванахме, но такава жестока разходка си направихме, че скоро няма и да си помисля да стъпвам в Кайлъка

Докторе, имам предложение :)

Мисля си, айде да се сменим biggrin.gif

Ти вместо да предлагаш заменки - вземи та се заеми с възпроизводството си :angry: така и сама ще имаш кой да ти прави кръгчета и да ти се хили от колелото, докато ти едва пъплиш пеша

Мисля си как това лято няма да оцелея.Сутринта в 09:30 беше 41 градуса,сега е почти 46.....едвам дишамsad.gif

Мисля си, пишман станах, че те попитах :)

абе само режеш от снощи :angry:

и още мога crazy.gif нали занеш, че винаги можеш да разчиташ на мен ? wub.gif

мисля си че хич не мога да се оправя с тоя фейсбук.....ама и не ми пука де biggrin.gif

Да не мислиш, че аз мога biggrin.gif

А иначе си мисля,че страшно много ми се доспа изведнъж

Мисля,че е време да изляза да си разходя хубавото дупе..

Човек да не отиде в гората... еееестесвено, че да постоя за два часа там и да се поразходя малко в тревичките и ще ми се лепне някой кърлеж... или два.... :yanim:

Човек да не отиде в гората... еееестесвено, че да постоя за два часа там и да се поразходя малко в тревичките и ще ми се лепне някой кърлеж... или два.... ;)

може и три :huh:

аз си дремнах горе-долу добре за час :)

Не е смешно.. трагично е... явно имам прееекалеееено сладка кръв... хммм

Хах, ега ти лекциите... по три часа... тея хора да не броят звездите... вярно, че е за това лагерът, ама чак пък толкоз.. още повече, че е ден... дори и в планината...

Аз пък се чудя как някои хора ходим по 10 и повече пъти у дракалаците край строежа да гоним топки и нищо не ни се лепва, пък дурги до де стъпят в тревата и са ги налазили кърлежите... Явно гадините се надушват от разстояние laugh.gif

Мисля си, че след малко ще опитам една от най-скъпите водки на света - Белуга. Beluga_Logo_Gold.gif

До сега четох за нея кое как е и ми стана адски интересно защо е почти два пъти по-скъпа от 12-годишно уиски.

1beluga.jpg

Елитна водка произведена от висококачествен спирт "Люкс" и кристално чиста артезианска вода от Сибир. Заводът е разположен в Сибир, където на 200 км. наоколо няма други предприятия, затова Водка Белуга е абсолютно чист екологичен продукт. На всеки етап от отработката се извършва строг контрол на качеството - множество стадии на пречиставане и филтрация. Водка "БЕЛУГА" е напитка, която има невероятно мек и приятен вкус, с уникален дизайн на бутилката. Сложността на приготвяне водят до производството на ограничени количества."БЕЛУГА" е символ на превъзходно качество за ценителите на водка по цял свят.

Превъзходното качество на Beluga се гарантира от нейната уникална рецепта – изключително висококачествен алкохол, дестилиран от покълнали зърна, и кристално чиста, изворна вода. Водката се произвежда и бутилира от Мариинский ликероводочный завод. Beluga има деликатен вкус, едва доловим аромат, 40% алкохолно съдържание и изискан дизайн. Френското стъкло подчертава нейната прозрачност. Всяка бутилка е ръчно декорирана с изображение на величествената риба белуга (бяла есетра). Както всеки луксозен продукт, водка Beluga се произвежда в лимитирана серия. На ден от дестилерията излизат само 900 бутилки, с което се гарантира изключителен и постоянен вкус на продукта. Задължителният технологичен цикъл на тази благородна водка е три месеца. Водка Beluga е отличена с многобройни златни медали и Grand Prix

Процеса на производството на всяка една бутилка от тази водка трае три месеца.

Рибката на бутилката е гравирана и релефна.

Ако вкуса и е толкова добър, колкото суперлатиив прочетох си мисля, че ще е супер.

пп. Попаднах и на други интересни неща, а именно, че хайвера на рибата Белуга е също един от най-скъпите в света. Така е защото рибката го хвърля само три пъти през живота си между 7-мата и 15-тата година.

Мисля си за едно сладко д.... което трябва да се весне, но се прави на ината нещо :)

Миасля и за риболова на докторите.. явно не ги бива, или в Кайлъка няма риба biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.