Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

хайде отново на пангара

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Мисля си за нещо за освежаване.... може и бира :whist: ..... и за това колко жалки напъни на подобни същества има в темите от раздел политика laugh.gif

Но явно са отнесли плувката ... браво Док, не си загубил размах biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Мисля си като мина утре покрай Плевен, да се обадя на дофтора!

Ти гледай само да не се обадиш :whist:

Но явно са отнесли плувката ... браво Док, не си загубил размах biggrin.gif

тебе да подхващам ли ? biggrin.gif

Мисля си, че и trosho трябва да получи табелка :whist:biggrin.gif

Май ще има да почака и той , колкото се обади и мнавайки през 5-тия километър нали ;)

тебе да подхващам ли ? biggrin.gif

Мен няма за какво , аз съм ангелче, нали знаеш............. :whist:

Само ме плюят разни комплексари, или както му викахте там че забравих :ph34r:biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Само ме плюят разни комплексари, или както му викахте там че забравих :angel19:biggrin.gif

Пак добре, че не ти искат и пари за банята biggrin.gif

Сетих се, че имах една съученичка, която седеше на първия чин и непрекъснато бе подложена на хвърчащите капки слюнка от госпожата по география (ама тя беше наистина като лама - такова обилно производство). Веднъж въпросната госпожица не издържа и рече "Благодаря Ви за банята, госпожо" laugh.gif

Пак добре, че не ти искат и пари за банята biggrin.gif

Сетих се, че имах една съученичка, която седеше на първия чин и непрекъснато бе подложена на хвърчащите капки слюнка от госпожата по география (ама тя беше наистина като лама - такова обилно производство). Веднъж въпросната госпожица не издържа и рече "Благодаря Ви за банята, госпожо" laugh.gif

Хаха, най-много да получат нещо друго вместо пари :angel19:

Мисля че съученичката ти е била наистина много търпелива laugh.gif

Не спах в Шумен. Наложи се да продължа за Варна. Не беше предвидено. Стига мрънка де, има кога да те почерпя. :angel19:

И на доктора не обещавам. Така или иначе минавам по околовръстното... не отговарям ако заседна някъде там. хахаха

Мисля си, че нямам клима в служебната!!

Не спах в Шумен. Наложи се да продължа за Варна. Не беше предвидено. Стига мрънка де, има кога да те почерпя. :lol6:

И на доктора не обещавам. Така или иначе минавам по околовръстното... не отговарям ако заседна някъде там. хахаха

Мисля си, че нямам клима в служебната!!

Аха , ясно де, знам че си спал във Варна.. няма какво да се оправдаваш сега biggrin.gif:angel19:

Кой се оправдава?! Полудя ли пак? хихи

Хей, не съм се виждал с който си мислиш. :ph34r:

А аз си мисля, че и тази седмица ще съм във Варна.

Редактирано от BARKLI (преглед на промените)

Хей, не съм се виждал с който си мислиш. :wub:

Хахаха, явно не ме разбра , и сам биеш някъде дето ме няма :ph34r:

Предполагах че и за друго си бил във Варна biggrin.gif ...

Хей, не съм се виждал с който си мислиш. ;)

:ph34r::wub:

Поправимо

:ph34r::wub:

Поправимо

Бибипка без да я натискат ;) ...

Мисля си как днес докато карах по паветата, с малкия пръст на лявата ръка реших да си почистя дясната носна кухина, в която имаше сталактити, сталакмити и леки сталактони, на места преминаващи в карстови образования. И тъй като тези разширения на уиндоуса се почистват трудно, доста дълбочинно проникване трябваше да осъществя, за изтръгване от корен на гореописаните израстъци. Внимателно започнах проникването на фона на песента "Високи, сини планини, реки и златни равнини, небе, по-нежно от коприна – това е моята родина."

Да ама не.

Просто не предвидих дупката, която преминах с около 80 км., но вследствие друсването пръста ми проникна толкова дълбоко, че си одрасках мозъка, баси.

Сега си мисля дали прилива на свежи усещания в тялото ми се дължи на течението между носа и задника ми, защото като съм седнал не става течение.

Егаси начи...

Хммммммммммм..........

:lol6::lol6:

Поправимо

ако бях на негово място - никога нямаше да направя тази грешка :)

Мисля си как днес докато карах по паветата, с малкия пръст на лявата ръка реших да си почистя дясната носна кухина, в която имаше сталактити, сталакмити и леки сталактони, на места преминаващи в карстови образования. И тъй като тези разширения на уиндоуса се почистват трудно, доста дълбочинно проникване трябваше да осъществя, за изтръгване от корен на гореописаните израстъци. Внимателно започнах проникването на фона на песента "Високи, сини планини, реки и златни равнини, небе, по-нежно от коприна – това е моята родина."

Да ама не.

Просто не предвидих дупката, която преминах с около 80 км., но вследствие друсването пръста ми проникна толкова дълбоко, че си одрасках мозъка, баси.

Сега си мисля дали прилива на свежи усещания в тялото ми се дължи на течението между носа и задника ми, защото като съм седнал не става течение.

Егаси начи...

еххх...

защо ли не е била по-дълбока тази дупка :baby:

То грешката вече е направена, докторе. :baby:

Мисля си, че много хора ме "обичат", но ги е страх да ми го кажат.

Ти гледай утре да не се обадиш да пием по кафе - и ще видиш аз как ще те заобичам :)

За това,което предстои след по-малко от два месеца.

Мисля си колко "цветни " форумници се появиха...както е тръгнало,скоро ще се отличават само "обикновенните" biggrin.gif

Мисля си, че всички "форумници" са обикновени и разликата в цвета не е от значение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.