Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

"Верижни катастрофи на 240 автомобила в Германия" ohmy.gif

Тия карат като луди с или без дъжд, 130-140 км за повечето от тях са като скорост на ранена костенурка

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

За какво си мислите в момента ?

за глупости общо взето

Мисля си, че още 50 мин останаха О.0

три седмици, докато ме нямаше - нито един починал пациент.

върнах се - днес ми е второ дежурство - втори покойник.

Мисля си за пронизителния писък от днес

Както и за капризната си приятелка, с която обиколихме цяяяла Варна...

Човек който не носи часовник, е истински щастливец... :speak:

три седмици, докато ме нямаше - нито един починал пациент.

върнах се - днес ми е второ дежурство - втори покойник.

Мисля си, че примера е доста добър за доказване на това, колко добър доктор си laugh.gif

Мисля си, че примера е доста добър за доказване на това, колко добър доктор си laugh.gif

Мда, той следва мотото "Нека не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ" biggrin.gif

Мисля си - той спомена, че и на плажа, където е дежурял, не е имало покойници, което ме кара да се чудя къде са отишли, баси?!?!

Мисля си, че тия от prikachi пак се моткат. :speak: Това моето се вика "да имаш сървър, а да ползваш друг"

Мисля си, че тия от prikachi пак се моткат. :) Това моето се вика "да имаш сървър, а да ползваш друг"
Че какъв е проблема, плащаш ли повече? Щото аз асоциацията дето правя не е никак лоша - "имаш мъж, а ползваш друг" biggrin.gif Тъй де, няма да захабяваш нещо дето си е твое.
Че какъв е проблема, плащаш ли повече? Щото аз асоциацията дето правя не е никак лоша - "имаш мъж, а ползваш друг" biggrin.gif Тъй де, няма да захабяваш нещо дето си е твое.

Това ми хареса biggrin.gif

Сега се сетих за случката днес в магазина и се смеем с бащата. Нареждаме се на опашката на една от касите, а пред нас една лелка с пола, отгоре с ластик. На малкия явно му доскуча да виси и като я дръпна тая ми пола и като се показаха ония ми ти прелести :) Извиних се на жената, всички се смяха, жената също. Няма и две минути, аз се зазяпах нещо и пакостникът пак същото :speak: Жената се изниза набързо... но жалко, че следващата бе с дънки, та дотук свърши разкарването на опашката. biggrin.gif

(този номер за първи път го прави)

Добро утро на всички :P

Мисля да хвърля колелото в багажника, малката - на седелката и да забегнем към Кайлъка, докато още не е започнала жегата ...

Как ви се струва като идея ?

Мисля си за една тренировка...отивам даже. cool.gif

Интересно: аз съм електрическа китара(хахаха, китариста как се ядоса, че той е барабани biggrin.gif), 57% луда(само ;( ) и 46% злобна(хахаха, I am an angeeeel!!! biggrin.gif )

В Кайлъка е супер, мога да ви кажа - хладно, подухва ветрец, малката покара колело, на мен ми излезе пришка на крака от ходене.....

Видяхме попови лъжички, жаби с опашки, рибки, водни змии.Въобще - разходка и половина :)

А сега чета от снощи няколко поста :

Ще ми попаднеш и ти в ръцете, ще попаднеш...... :)

Мда, той следва мотото "Нека не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ" biggrin.gif

kiss.gif този девиз съм го написал с червени букви над врата на противошокова зала :)

Мисля си - той спомена, че и на плажа, където е дежурял, не е имало покойници, което ме кара да се чудя къде са отишли, баси?!?!

и аз това се чудех, човече - и аз това се чудех.....

Щото аз асоциацията дето правя не е никак лоша - "имаш мъж, а ползваш друг" biggrin.gif Тъй де, няма да захабяваш нещо дето си е твое.

Не питай старило, ами патило.... :) тъй ли ?

установих, че предната шушумига, дето ме обслужваше в ДСК, била голяма хиена, съдейки по днешното коректно и внимателно отношение, което получих...

почнах и аз да си мисля за очите на Галето biggrin.gif

почнах и аз да си мисля за очите на Галето biggrin.gif

:) че вече ще стане опасТно :)

оле, оставете ги очите

:) сега ми показа снимка в телефона си от преди две години, където ям банан :) е, това вече е върхът на сладоледа :)

с други думи - nашата потребителка си има ухажор, който скришном две години се любува на гледката как тя яде банан :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.