Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си, наздраве и да ти е сладко...

Аз пък за рибката знам :)

Мисля си, че ще отворя една тема за интересни и малкоизвестни факти за рибите, в която ще пишеш основно ти.

В крайна сметка форума е за да научаваме интересни нови неща.

пп. Водката Белуга е у н и к а л н а.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

пп. Водката Белуга е у н и к а л н а.

Мисля си къде мога да я опитам?

Мисля си ,че "Черна котка ,бял котарак "е един от любимите ми филми.....

итой ама и "Зона Замфирова"...

Майтап да вляза в "Метро" или "Пикадили" и да искам от уникалната водка...

Мисля че беше някъде около 200-250 лева

Мисля си, че наближава седмицата, в която ще зарежа цивилизацията и ще хукна по планините. Баси кефа, мисля си аз... :)

Мислех си за много повече...

Мне, влез в "Бай Гроздан" biggrin.gif

Можеш да си я поръчаш и по интернет, в ресторант "Москва" в София или да се примолиш на Цензурата да ти остави две капки на дъното в шишето и да ти я прати по куриер. biggrin.gif

Имало и Черна белуга, която била още по-скъпа, 50 мл 50 лв, егати водката, отщя ми се laugh.gif

Чичкото каза, че варира между 70 - 85 лв. Петте лева отгоре са от мене :)

Мисля си къде мога да я опитам?

Имах впредвид купуване...Мерси за поканата...Следващия път като седна в бар ще погледна менюто...(ама как да съм в час като пия само бира)...

Хммм.... за пръв път тест да познае за мен... интересно.

Аз пък се чудя как някои хора ходим по 10 и повече пъти у дракалаците край строежа да гоним топки и нищо не ни се лепва, пък дурги до де стъпят в тревата и са ги налазили кърлежите... Явно гадините се надушват от разстояние laugh.gif

Ние ходим у гората! laugh.gif

Сега вече си мисля освен за белуга, чига, моруна и за това, че пак ми се приспа и като една видна пенсионекра да си взема душ, да се пльосна и да заспя ;)

Имах впредвид купуване...Мерси за поканата...Следващия път като седна в бар ще погледна менюто...(ама как да съм в час като пия само бира)...

В София я взех от Елемаг, но би трябвало да я има във всеки магазин за марков алкохол.

Хм...

Федора, дай 10 човека да си вземем 50 грама и поне ще натопим устни да я опитаме тая черната белуга.

Баси...

Мисля си, пу пу...да не вземе да тръгне чавек на работа с рокля. :) По законите на оня Мърфи, дето е приятел на Емми, на спирката задължително ще ти се залепи някой идиот. Ще отнесеш два три клаксона. В автобуса друг кретен ще се набута да седне до тебе. Пред блок 8 на СУ, на пейките задължително ще са се събрали 6-7 здрави младежи. А за капак, на етажа в работата ти ще са докарали няколко броя стажанти от ВИАЗ. biggrin.gif

Баси...

Мисля си, пу пу...да не вземе да тръгне чавек на работа с рокля. :) По законите на оня Мърфи, дето е приятел на Емми, на спирката задължително ще ти се залепи някой идиот. Ще отнесеш два три клаксона. В автобуса друг кретен ще се набута да седне до тебе. Пред блок 8 на СУ, на пейките задължително ще са се събрали 6-7 здрави младежи. А за капак, на етажа в работата ти ще са докарали няколко броя стажанти от ВИАЗ. biggrin.gif

Баси...

о, спокойно. знам за какво говориш. аз онзи ден си нямах работа, та дойдох с едно сукманче на работа, над коляното, че и кръстът ми се виждаше...няма да продължавам какво се случи ;)

П.П.Aма това не е за оплакване бе, като остареем, знаеш ли как ще си спомняме тези моменти laugh.gif

П.П.Aма това не е за оплакване бе, като остареем, знаеш ли как ще си спомняме тези моменти laugh.gif

Аз вече съм остаряла бе, на къде повече biggrin.gif

Направо си е за оплакване, ако питаш мене...Не се лъская аз от кретенични подмятания по улицата biggrin.gif

Мисля си тия двете отгоре ми как ще изглеждат на по 82 години, баси...

Гледал ли си филма "Мумията" се чудя...ако не си, гледай го.

Много ясна представа ще добиеш :)

Мисля си, че снощи яяяяко се прецаках

Същата работа

Не е същата работа. Трябва да отидеш в някоя гора да разбереш каква е разликата... :)

Мисля си тия двете отгоре ми как ще изглеждат на по 82 години, баси...

И аз се чудя, ама повече се чудя дали ще доживеем до такава възраст и още повече дали искам...

Аз вече съм остаряла бе, на къде повече biggrin.gif

Направо си е за оплакване, ако питаш мене...Не се лъская аз от кретенични подмятания по улицата biggrin.gif

аз нямах предвид "ласкателствата" на тия по улиците ;) на тях и аз не им обръщам внимание, ама от колеги и познати примерно :)

аз нямах предвид "ласкателствата" на тия по улиците :P на тях и аз не им обръщам внимание, ама от колеги и познати примерно :)

И това не важи...Дрехите се носят по необходимост и служат за да ти е удобно в тях, а не за да те зяпат и коментират ;)

Не се лъская аз от кретенични подмятания по улицата biggrin.gif

Ох, туй да са ви проблемите... kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.