Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойко Борисов е новият премиер на България

Featured Replies

Едно пожелание към модераторите- да пуснат по-бързо тема "Б. Борисов е бившият премиер на България" :smash: !Не че другите преди него бяха цвете, ама толкова самовлюбен и самозабравил се тип не бях виждал скоро, че и начело на държава, баси....."АЗ,АЗ,АЗ,АЗ....." Как не го досрамя поне веднъж, тиква такава!

• Отговори 200
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Едно пожелание към модераторите- да пуснат по-бързо тема "Б. Борисов е бившият премиер на България" :smash: !Не че другите преди него бяха цвете, ама толкова самовлюбен и самозабравил се тип не бях виждал скоро, че и начело на държава, баси....."АЗ,АЗ,АЗ,АЗ....." Как не го досрамя поне веднъж, тиква такава!

е ами кво да каже.Партията ли?

тва стадните животни от соц времето не могат да преглътнат че някой се дели от

стадото и казва АЗ.

а предния, оня хамстер СмеШнишев-КрадниШев-ТЪПнишев едвам мъцаше малоумника.

Редактирано от fermera88 (преглед на промените)

е ами кво да каже.Партията ли?

тва стадните животни от соц времето не могат да преглътнат че някой се дели от

стадото и казва АЗ.

а предния, оня хамстер СмеШнишев-КрадниШев-ТЪПнишев едвам мъцаше малоумника.

Добре дошъл пак във форума, има вероятност пак да си кажем сбогом!

Едно пожелание към модераторите- да пуснат по-бързо тема "Б. Борисов е бившият премиер на България" :ph34r: !Не че другите преди него бяха цвете, ама толкова самовлюбен и самозабравил се тип не бях виждал скоро, че и начело на държава, баси....."АЗ,АЗ,АЗ,АЗ....." Как не го досрамя поне веднъж, тиква такава!

Е как да го досрами? С неовъоръжено око му личи, че коенфициента на интелигентност е отрицателен.

Такива хора срам не ги лови.

то само комунетата са с положителен коефициент на интелигентност.

може би щото имат петолъчки в тиквите, вместо мозък...

Добре дошъл пак във форума, има вероятност пак да си кажем сбогом!

брех дума да не каже човек протиж комунетата.

брех дума да не каже човек протиж комунетата.

Проблема не е в това кой оплюваш, а начина по който го правиш! Тук не се търпи подобен тон. Не можа ли една прилична ирония да вкараш в поста, вместо куп вулгаризми с правописни грешки?

Проблема не е в това кой оплюваш, а начина по който го правиш! Тук не се търпи подобен тон. Не можа ли една прилична ирония да вкараш в поста, вместо куп вулгаризми с правописни грешки?

ти не забелязваш ли думичката ТИКВА в поста който е преди моя.

тва към иронията ли спада или зависи от други работи...???

ти не забелязваш ли думичката ТИКВА в поста който е преди моя.

тва към иронията ли спада или зависи от други работи...???

Доктора е възрастен и сам може да си носи отговорност за действията. Пък и тиквата е вкусна печена със захар или варена в прясно мляко, за разлика от "малоумника".

Едно пожелание към модераторите- да пуснат по-бързо тема "Б. Борисов е бившият премиер на България" :) !Не че другите преди него бяха цвете, ама толкова самовлюбен и самозабравил се тип не бях виждал скоро, че и начело на държава, баси....."АЗ,АЗ,АЗ,АЗ....." Как не го досрамя поне веднъж, тиква такава!

Би ли посочил алтернатива? Гоце ли искаш премиер?

Доктора е възрастен и сам може да си носи отговорност за действията. Пък и тиквата е вкусна печена със захар или варена в прясно мляко, за разлика от "малоумника".

Направо ме разстреля с този епитет! А аз се смятах за млад :)!

Към Voxy- защо трябва да е някой, когото познаваме??? Един виден наш литературен герой много прогресивно беше заявил в съответната книга- "Всички са маскари". Така че за мен решението е някое/някои нови лица, а не някой от вече втръсналите се и по един или друг начин компрометирали се "политици".

Редактирано от dimadoctor (преглед на промените)

мдаа .Обаче малоумника и малоумните му съпартийци ни излязоха няколко милярда минус.Да не говорим другия малоумник Виденов.Помните нали...

та епитета малоумник е много меко определение за съветските крадци.

но явно някой тука много обича съветските крадци...

и не дава дума да се каже против тях хах

мдаа .Обаче малоумника и малоумните му съпартийци ни излязоха няколко милярда минус.Да не говорим другия малоумник Виденов.Помните нали...

та епитета малоумник е много меко определение за съветските крадци.

но явно някой тука много обича съветските крадци...

и не дава дума да се каже против тях хах

Момче, ти не си нищо друго освен провокатор, който е изпратен от крадеца да вика "дръжте крадеца". Нали точно тази част от бившата(настояща по бай Тошово време) върхушка, които крадоха, та нали именно те ни спретнаха "демокрацията" и проклетия преход към нея, направиха "преврата" и се писаха дисиденти или просто се пребоядисаха от червени в сини, а в последствие в какви ли не други цветове! Част от тях от тях останаха червени за да се имитира пред народа партийно разделение и ха-ха, конкуренция и правото на "по-добрия" да спечели народният вот(реално да закупи ромският такъв, което все по-малко ще се налага, понеже прякото манипулиране на изборните резултати, при "преброяването", става все по-голямо). Никой от управлявалите ни до момента включително ББ не е дошъл на власт, дори с идеята да работи за някой друг, освен себе си и своята клика, е Луканов реши да пренасочи всичките си усилия в личен интерес, забрави кликата си и знаете резултата. Няма свестен политик в България.Ако някой истински народен човек , такъв с идеали, който наистина е експерт и реши да стане политическа личност с приоритет да работи за своят народ(както и би трябвало те всичките да правят), той просто бива препятстван по всевъзможни начини, докато не се откаже или корумпира, защото заплахите или изкушенията в даден момент стават наистина огромни спрямо нормалният стандарт в страната.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Момче, ти не си нищо друго освен провокатор, който е изпратен от крадеца да вика "дръжте крадеца". Нали точно тази част от бившата(настояща по бай Тошово време) върхушка, които крадоха, та нали именно те ни спретнаха "демокрацията" и проклетия преход към нея, направиха "преврата" и се писаха дисиденти или просто се пребоядисаха от червени в сини, а в последствие в какви ли не други цветове! Част от тях от тях останаха червени за да се имитира пред народа партийно разделение и ха-ха, конкуренция и правото на "по-добрия" да спечели народният вот(реално да закупи ромският такъв, което все по-малко ще се налага, понеже прякото манипулиране на изборните резултати, при "преброяването", става все по-голямо). Никой от управлявалите ни до момента включително ББ не е дошъл на власт, дори с идеята да работи за някой друг, освен себе си и своята клика, е Луканов реши да пренасочи всичките си усилия в личен интерес, забрави кликата си и знаете резултата. Няма свестен политик в България.Ако някой истински народен човек , такъв с идеали, който наистина е експерт и реши да стане политическа личност с приоритет да работи за своят народ(както и би трябвало те всичките да правят), той просто бива препятстван по всевъзможни начини, докато не се откаже или корумпира, защото заплахите или изкушенията в даден момент стават наистина огромни спрямо нормалният стандарт в страната.

значи правилно съм нарекъл станишев малоумник.

аз не бих имал нищо против да ме наричат както и да е

след като партията ми е откраднала няколко милярда от българския народ.

даже няма да ми пука.

и веднага си спомням кампанията в калдата на НОВА ЗОРА ,бойко-костов и т.н.

значи правилно съм нарекъл станишев малоумник.

аз не бих имал нищо против да ме наричат както и да е

след като партията ми е откраднала няколко милярда от българския народ.

даже няма да ми пука.

и веднага си спомням кампанията в калдата на НОВА ЗОРА ,бойко-костов и т.н.

Забележи че използувам термина клика а не партия! Не партията окраде България! Това са просто банда престъпници, които навремето успяха да се настанят във властта и от тогава не я изпускат. Най-малкото обаче са малоумници, след като са преуспели(от капиталистическа гледна точка, а в България "цари" именно див капитализъм, също както и в САЩ и някои други "демократични" страни), независимо от използуваните за това начини и средства.

Забележи че използувам термина клика а не партия! Не партията окраде България! Това са просто банда престъпници, които навремето успяха да се настанят във властта и от тогава не я изпускат. Най-малкото обаче са малоумници, след като са преуспели(от капиталистическа гледна точка, а в България "цари" именно див капитализъм, също както и в САЩ и някои други "демократични" страни), независимо от използуваните за това начини и средства.

ами те са преуспели в кражбите и са малоумници штото

всеки комунист мрази собствения си народ.

а в частност злополучния Станишев си е чист малоумник и некадърник.

типичен соц кадър- без един ден трудов став и те прави партията мин пред.(виденов номер 2)

самата соц партия слага слаб, неопитен , некадърен човек за мин пред за да може да се краде .

после партията дава държавата на крадците, а както е известно от българските

комунисти крадат повече само руските комунисти.

ами те са преуспели в кражбите и са малоумници штото

всеки комунист мрази собствения си народ.

а в частност злополучния Станишев си е чист малоумник и некадърник.

типичен соц кадър- без един ден трудов став и те прави партията мин пред.(виденов номер 2)

самата соц партия слага слаб, неопитен , некадърен човек за мин пред за да може да се краде .

после партията дава държавата на крадците, а както е известно от българските

комунисти крадат повече само руските комунисти.

Стига с тоя Станишев, всички след `89 са един дол дренки. Стига си ни лъгал, че някои от тях биха били добър избор за народа, а други не. Единственият правилен избор е, те всичките да тръгнат незабавно на вечното си пътешествие, всички политици учасвали във властта след преврата, а настоящите партии да се разтурят. Всичко трябва да тръгне отначало и сред новите лица в политиката не трябва да присъства дори един бивш, нито един, както и техни роднини, бивши и настоящи борчета, актьори и прочие бездарни некадърници и други мафиоти(забележи че не употребявам малоумници, а некадърници имам предвид не само и толкова нежеланието колкото и неспособността да допринесат благо за своя народ)! Ха, то дори една диктатура в момента, би била за народа по-добре от настоящото положение, макар че не и за богаташите, които се оядоха на нашия гръб.

А ти защо си решил, че защитавам "комунетата" (то отдавна вече цветовете и политическите идеологии се разводниха според мен)?

Това, че не толерирам ченге-мутра, който е започнал политическата си кариера като бодигард на Тодор Живков явно автоматично ме прави комунистка.

Борисов за мен е нищо повече от самовлюбен нещастник, с множество комплекси, които в момента си изкарва върху народа. Той е вашият министър-председател, всички тези, дето викаха "Бате Бойко ще ни оправи!" - аз не съм гласувала за него. И много добре ни оправя - млада съм и за съжаление не помня, досега някой толкова добре да ни е оправял.

Колкото до комунистическата власт, идеология и българското й потекло - презрението ми спрямо тях и хората, които са им подклаждали огъня през годините не може да се опише с думи. Родителите ми идват от семейства на демократи - сещате се по онези времена за каква репресия е било спрямо тези хора. Конфискувани имоти, отказ за образование....и разбира се, някой от драгите ни тъпи и лесно манипулативни сънародници, беше написал "Народни предатели" на портата.

Колкото до коефициента на интелигентност - като гледам масово на населението не е особено висок, така че не очаквам и от политиците ни нещо повече.

А ти защо си решил, че защитавам "комунетата" (то отдавна вече цветовете и политическите идеологии се разводниха според мен)?

Това, че не толерирам ченге-мутра, който е започнал политическата си кариера като бодигард на Тодор Живков явно автоматично ме прави комунистка.

Борисов за мен е нищо повече от самовлюбен нещастник, с множество комплекси, които в момента си изкарва върху народа. Той е вашият министър-председател, всички тези, дето викаха "Бате Бойко ще ни оправи!" - аз не съм гласувала за него. И много добре ни оправя - млада съм и за съжаление не помня, досега някой толкова добре да ни е оправял.

Колкото до комунистическата власт, идеология и българското й потекло - презрението ми спрямо тях и хората, които са им подклаждали огъня през годините не може да се опише с думи. Родителите ми идват от семейства на демократи - сещате се по онези времена за каква репресия е било спрямо тези хора. Конфискувани имоти, отказ за образование....и разбира се, някой от драгите ни тъпи и лесно манипулативни сънародници, беше написал "Народни предатели" на портата.

Колкото до коефициента на интелигентност - като гледам масово на населението не е особено висок, така че не очаквам и от политиците ни нещо повече.

ти си от тия за които важи поговорката- незнам как е ама не е така.

и от поста ти си личи че си точно от тази номенклатура....

нито една лоша дума за тях хах, освен словосъчетанието ... тези хора.

но затова пък не пестиш епитети за сънародниците ни - те са ТЪПИ и колегата siderum

няма да те накаже за това.тези думи можеше да ги употребиш относно тези от който си била ужким репресирана.смех!

е много сте прозрачни всички левичари.

осерете и окрадете държавата , загубите властта и после костов виновен,бойко виновен,

само един прост и елементарен човек може да нарече такъв перфектен и честен министър председател

като Борисов с такива думи.Сега не можете да крадете като преди- е тва ви е проблема.

поне си кажи от коя партия си ако не те е срам.

и естествено както беше отбелязано по-горе- комунистите са с най-висок коеф на интелигентност защото имат петолъчки на мястото ма мозъците си.

ти си от тия за които важи поговорката- незнам как е ама не е така.

и от поста ти си личи че си точно от тази номенклатура....

нито една лоша дума за тях хах, освен словосъчетанието ... тези хора.

но затова пък не пестиш епитети за сънародниците ни - те са ТЪПИ и колегата siderum

няма да те накаже за това.тези думи можеше да ги употребиш относно тези от който си била ужким репресирана.смех!

е много сте прозрачни всички левичари.

осерете и окрадете държавата , загубите властта и после костов виновен,бойко виновен,

само един прост и елементарен човек може да нарече такъв перфектен и честен министър председател

като Борисов с такива думи.Сега не можете да крадете като преди- е тва ви е проблема.

поне си кажи от коя партия си ако не те е срам.

и естестжено както беше отбелязано по-горе- комунистите са с най-висок коеф на интелигентност

:surfing:

Борисов, честен и перфектен? Къде бе?

Иначе семейството ми е плащало данъци и по времето и след времето на комунизма. Не сме ние, тези които крадем - ние сме тези, които вливаме пари в бездънната държавна хазна. Плащаме си данъци и такси, а в замяна получаваме среден пръст и репликата "Няма пари."

Нямам намерение да споря с теб, защото си личи, че си поредния посредствен промит мозък (същият си като комунистите - с партийните книжки и култ към личността) - на политик винаги се гледа с лека доза скептицизъм и недоверие, защото мотото едно казваме, друго правим е двигателя на предизборните кампании. И не само в България.

Никой (поне от както аз се посмня, демек малко след началото на 90'те) не е идвал на власт с идеята да работи за народа. Не. Всеки работи за себе си - дори не частно и за партията си. Води се там някакво партийно разделение, веят се някакви цветове, но тези неща отдавна не съществуват. Политиката е малко като кеч мачовете - пред камерите се мразят до мозъка на костите си, но зад тях - си стискват ръцете и си правят сделките с нашите пари.

Това не е демокрация, нито социалистически строй - чист фашизъм си е. Една малка сган решава съдбата на цял един народ. И тъпото е, че вече и ние толкова сме свикнали да мислим само за себе си, че сме забравили как да мислим като народ.

А едно общество, което храни егото на полу-образовано самовлюбено ченге, определено не пледира за особено висока интелигентност.

Иначе тъпи хора има навсякъде - на всеки квадратен метър, както казваше Теди Москов. Глупостта няма националност.

Нека само да ти кажа, че ми е изключително забавно да гледам как един крайно промит мозък, без елементарни езикови познания по български език, нарича мен ограничена и елементарна :surfing:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Иначе семейството ми е плащало данъци и по времето и след времето на комунизма. Не сме ние, тези които крадем - ние сме тези, които вливаме пари в бездънната държавна хазна. Плащаме си данъци и такси, а в замяна получаваме среден пръст и репликата "Няма пари."

Нямам намерение да споря с теб, защото си личи, че си поредния посредствен промит мозък (същият си като комунистите - с партийните книжки и култ към личността) - на политик винаги се гледа с лека доза скептицизъм и недоверие, защото мотото едно казваме, друго правим е двигателя на предизборните кампании. И не само в България.

А едно общество, което храни егото на полу-образовано самовлюбено ченге, определено не пледира за особено висока интелигентност.

Иначе тъпи хора има навсякъде - на всеки квадратен метър, както казваше Теди Москов. Глупостта няма националност.

Нека само да ти кажа, че ми е изключително забавно да гледам как един крайно промит мозък, без елементарни езикови познания по български език, нарича мен ограничена и елементарна :surfing:

Спокойно моето момиче, американците са все още по-зле от нас, на тях пък директно им назначават актьори за президенти, които не са нищо направили самостоятелно, понеже според истинската си професия играят като кукла на конци, дирижирана от военнопромишленият комплекс, който знаем от кои е притежаван, частният както знаем Федерален резерв и тъй нататък...Белята е, че преврата в БГ се извърши именно по тяхна заповед(предадена чрез и подпомагана от турските им партньори от МИТ, подадена към предварително корумпирани наши властници, същите които са ни политици сега и бяха успяли да се внедрят във властта тогава, но да се твърди че всички политици по времето преди `89 са били боклуци - ами не е вярно, това се отнася само за тези от настоящата разноцветна клика, които тогава бяха доста по-малко(но достатъчно за съжаление за да съборят строя), и които доста се поразшириха по времето на прехода.

Спокойно моето момиче, американците са все още по-зле от нас, на тях пък директно им назначават актьори за президенти, които не са нищо направили самостоятелно, понеже според истинската си професия играят като кукла на конци, дирижирана от военнопромишленият комплекс, който знаем от кои е притежаван, частният както знаем Федерален резерв и тъй нататък...Белята е, че преврата в БГ се извърши именно по тяхна заповед(предадена чрез и подпомагана от турските им партньори от МИТ, подадена към предварително корумпирани наши властници, същите които са ни политици сега и бяха успяли да се внедрят във властта тогава, но да се твърди че всички политици по времето преди `89 са били боклуци - ами не е вярно, това се отнася само за тези от настоящата разноцветна клика, които тогава бяха доста по-малко(но достатъчно за съжаление за да съборят строя), и които доста се поразшириха по времето на прехода.

А то там нещата са вече толкова ясни и прозрачни - честно казано, не ме интересува особено. И те повечето са се зомбирали пред телевизора.

Не ме успокоява това, че има по-зле от нас.

Не съм песимист, нито проявявам някакъв нихилизъм тук - просто не виждам добър завършек на този мандат...а за светло бъдеще не съм се и замисляла.

Просто се оглеждам наоколо и не виждам нищо, за което да се хвана. Съжалявам.

Нека си обичат хората Борисов. На него, гарантирам ви, не му пука за вас.

П.П: Не съм твърдяла никъде, че всички политици преди 89'та са боклуци. Аз съм родена 89'та и казах, че добър политик не съм видяла. Говорех за тези след 89'та, не преди. В края на крайщата върху тях имам някакви реални наблюдения.

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

А то там нещата са вече толкова ясни и прозрачни - честно казано, не ме интересува особено. И те повечето са се зомбирали пред телевизора.

Не ме успокоява това, че има по-зле от нас.

Не съм песимист, нито проявявам някакъв нихилизъм тук - просто не виждам добър завършек на този мандат...а за светло бъдеще не съм се и замисляла.

Просто се оглеждам наоколо и не виждам нищо, за което да се хвана. Съжалявам.

За природата. Уреди си ако успееш местенце в най-отдалечения и затънтен остров, или в някоя забутана хималайска хижа и забрави за тъпото човечество което шепа свръхбогати влачат към неговия край. Имам предвид край на свободата, щото вървим на там да ни направят роби в истинският смисъл на тази дума, но за разлика от робсвото от преди векове, когато робът е можел да избяга от господаря си в днешният гробален свят и с RFID-чипа, (който haidukpicaso, няма нищо против да си постави), това ще е изключително трудно, да не кажа невъзможно. Та ако искаш максимално дълго време да прекараш извън настъпващата мизерия, още сега или в маскимално близко бъдеще избягай и още преди да си стигнала изхвърли всички белези на цивилизацията по които можеш да бъдеш проследена, най-добре измини последните 100км. до мястото на мечтите си пеша или на кон, ако е остров на лодка с гребла или стара моторна лодка.

Този песимизъм естествено не е мой и не е за тази тема, но може да хвърли човек в размисъл. Алтернативата е световна *еволюция и повсеместно к*ане на милиадери и мултимилиардери!

П.П: Не съм твърдяла никъде, че всички политици преди 89'та са боклуци. Аз съм родена 89'та и казах, че добър политик не съм видяла. Говорех за тези след 89'та, не преди. В края на крайщата върху тях имам някакви реални наблюдения.

Упс, това е към фермера, моя грешка!

госпожо, да рабирам ли че за вичко са виновни американците.

типично комунарска пропаганда.

и кога пък за нещо ще са виновни съветските комунета.

айде събудете се бе.

и стига се крихте зад разни теориики на конспирацията

смешна си госпожо.типично съветско (не)мислене

Никой (поне от както аз се посмня, демек малко след началото на 90'те) не е идвал на власт с идеята да работи за народа. Не. Всеки работи за себе си - дори не частно и за партията си. Води се там някакво партийно разделение, веят се някакви цветове, но тези неща отдавна не съществуват. Политиката е малко като кеч мачовете - пред камерите се мразят до мозъка на костите си, но зад тях - си стискват ръцете и си правят сделките с нашите пари.

Това не е демокрация, нито социалистически строй - чист фашизъм си е. Една малка сган решава съдбата на цял един народ. И тъпото е, че вече и ние толкова сме свикнали да мислим само за себе си, че сме забравили как да мислим като народ.

то май промития мозък си ти.

при условие че си набор 89 кво знаеш ти за прехода или за социализма.

май семейството здраво те е зомбирало на тема анти-капитализъм.

и ето за това мразите борисов- защото е честен и перфектен.

ами ти мойто момиче си на 20 години.кво разбираш от тез работи като не си живялапо това време.

при тебе всичко са само теории.

и не чухме от коя партия си.

от постовете ти оставам с впечатление че бойко е репресирал семейството ти.

ами наплюй малко и комунигите дето са те репресирали.не само бойко .еее ама срам към семейството нямаш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.