Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Писна ми от....

Featured Replies

Днес от тъпата Агенция по вписванията, която лично според мен изнудна фирмите с гадната такса от 35 лв. която се плаща всеки път, при отказ да ти приемат документите :eek:

• Отговори 208
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига си пищял тогава, че и на мен ми писна О.0

• От зайци смотани, аман

• Писна ми от страхливи и мързеливи боклуци, които не искат да направят нищо, за да подобрят положението в тая държава.

1. Писна ми от БТК 2. Писна ми от досадни момчета 3. Същото за досадните момичета 4. Писна ми от простотиите, на които ни учат 5. Писна ми от караниците 6. Писна ми от правилата... най-вече от правилата! Иначе всичко си е ОК...

Писна ми от незадоволените жени около мен!

Писна ми от мрънканици и ми писна от постоянното спиране на тока!

Мен пък ми писна от жегите, които ме тормозят вечер, от простотията, която ме заобикаля, от глупостите, с които ме занимават и кууп такива нещица. /дребни, ама вредни/

1. Писна ми от БТК

;)

Писна ми от незадоволените жени около мен!

Публикувано изображение

Ами плащаме за 6 мегабита, получаваме 1. Преподписват си сами договора. Води се, че през април сме го преподписали, а това не е така. Искаме да прекратим договора (т.е. да не сме вече на БТК), а те ни казват "Възможно е, но до един месец трябва да платите цялата сума, която би трябвало да платите до април 2010". Т.е ще плащаме без да ползваме за 8 месеца. И това защото не искаме да се занимаваме с тях.

Ами плащаме за 6 мегабита, получаваме 1. Преподписват си сами договора. Води се, че през април сме го преподписали, а това не е така. Искаме да прекратим договора (т.е. да не сме вече на БТК), а те ни казват "Възможно е, но до един месец трябва да платите цялата сума, която би трябвало да платите до април 2010". Т.е ще плащаме без да ползваме за 8 месеца. И това защото не искаме да се занимаваме с тях.

Миличко, никой не може и няма право да преподписва вместо теб. Всичко зависи от това кога сте подписали договора и какви са били условията, т.е. дали при изтичането му се подновява автоматично месец за месец или за година. Ако сте искали прекратяване, е трябвало да идете месец по-рабно, както са ви казали. Всичко това си го пише. Никой никого не насилва ад подпише каквото и да било,в това число и БТК. Просто четете какво подписвате :speak:

Ааа ти хубаво ми обясняваш, ама аз казвам каквото знам. И все пак за останалото продължавам да им се ядосвам...

Писна ми от селяния и чалга...

Писна ми най-вече от играта дребна. Писна ми да се крия и дебна.

Писна ми да ми крадът клипове от vbox7, които лично съм си играл да ги правя! :speak:

Писна ми най-вече от играта дребна. Писна ми да се крия и дебна.

И да вярвам, че ще дойде моя час, когато своя удар ще направя и аз

Писна ми да ни лъжат тъпи политици

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.