Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

на мен също ми хареса много,но трябва да го поизгладиш,мисля че като го прочетеш един два пъти подходящите думи ще дойдат от само себе си,например не можеш да кажеш барманът,по добре е кръчмарят,нали трябва да се съобразяваме и с епохата,ноооо е много хубаво,продължавай все така

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 461
  • Прегледи 44k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

Пете,браво,браво :clap: ,страхотно е станало :yanim: ,а дуела как си обяснила,с какви подробности да не би да тренираш фехтовка, :cool: радвам се,че има отново ентусиасти за продължаване на романа :) само ,дано не се обидиш но мисля,че по това време вече са имали листове и не са писали на пергамент :)

Пете,браво,браво :clap: ,страхотно е станало :yanim: ,а дуела как си обяснила,с какви подробности да не би да тренираш фехтовка, :champagne1: радвам се,че има отново ентусиасти за продължаване на романа :whist: само ,дано не се обидиш но мисля,че по това време вече са имали листове и не са писали на пергамент :ph34r:

Хаха това за фехтовката ме разби, не Маги не тренирам таквоз чудо.

Радвам се, че ти харесва, а относно пергамента, не си представяй папирус, просто имах предвид че списъкът е прекалено дълъг, и изглежда като пергаментов свитък, знам ли и аз как да го обясня, на този етап не ми идва по-подходяща дума :whist:

Хаха това за фехтовката ме разби, не Маги не тренирам таквоз чудо.

Радвам се, че ти харесва, а относно пергамента, не си представяй папирус, просто имах предвид че списъкът е прекалено дълъг, и изглежда като пергаментов свитък, знам ли и аз как да го обясня, на този етап не ми идва по-подходяща дума :champagne1:

ааа сега се усетих какво искаш да кажеш,може някой от момичетата да се сети за точната дума :whist:

Пете само мога да кажа : бурни -Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение . Както винаги си се справила страхотно. Много ми липсваха твоите сцени, и се радвам, че се завърна.

Описанието ти за фехтовката, видовете оръжия, позиции, бойни умения звучат наистина компетентно.

Стилът ти както винаги е безупречен с добър диалог и чувство за хумор. Чете се на един дъх и ти се иска да има още.

Доразвила си зараждащата се любов между Алекс и Елизабет, като същевременно си продължила с постоянното им дразнене един с друг.

Сцената с целувката е трепач.

И просто нямам никакви, ама никакви забележки. Нищо не ме подразни или отегчи.

Моля те, не се отказвай и пиши по-често.

Пете само мога да кажа : бурни -Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение . Както винаги си се справила страхотно. Много ми липсваха твоите сцени, и се радвам, че се завърна.

Описанието ти за фехтовката, видовете оръжия, позиции, бойни умения звучат наистина компетентно.

Стилът ти както винаги е безупречен с добър диалог и чувство за хумор. Чете се на един дъх и ти се иска да има още.

Доразвила си зараждащата се любов между Алекс и Елизабет, като същевременно си продължила с постоянното им дразнене един с друг.

Сцената с целувката е трепач.

И просто нямам никакви, ама никакви забележки. Нищо не ме подразни или отегчи.

Моля те, не се отказвай и пиши по-често.

Ами то след такъв изчерпателен и точен коментар, направо няма какво да добавя, подкрепям! Браво, Пете! :cool:

Поздравления,Пете :cool::yanim: Както винаги си го написала страхотно :cool:

Радвам се, че ви е харесала сцената момичета и ви благодаря за ласкавите отзиви! Много сте мили Публикувано изображение Самата сцена я мисля от много време, ама пустото време все не стигаше да си я напиша...

Чакам с нетърпение вашето продължение :)

• 1 месец по-късно...

Момичета с Тихи пуснахме две нови сцени, надяваме се да ви харесат и с интерес очакваме коментарите ви. Искам да помоля за нещо - сами ще прочетете че Алекс възнамерява да предложи на Елизабет, надявам се до края на седмицата да успея да напиша сцената, ако ли не молбата ми е следващия пишещ да пропусне тази част от сюжета в своята сцена, защото много държа аз да си я доразвия. Благодаря предварително :question:

:yanim::clap: много хубаво се е получило,и двете сцени са страхотни и въобще не си личи че различни хора са ги писали :clap::clap: Тихи много ми харесва как си описала сцената с даването на пръстена,според мен е много въздействаща,а разговора между Девлин и Алекс,за пръстена е страхотен Пете,така се смях,имаш невероятно чувсто за хумор

Тихи, наистина се е получило страхотно. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Много ми хареса, направо се вживях в емоциите на героите и ме засърбяха ръцете да пиша. Просто следващата сцена изникна в главата ми, но за съжаление е за Алекс и Бет и ще се въздържа. Не ми се иска да обърквам плановете на Петето, след като е почти готова.

Пете и твоето продължение ми хареса много, толкова е забавно. Аз обаче го забелязах едва след като прочетох откъса на Тихи, нещо ми се е изплъзнало.

Много се радвам, че се завърнахте и чакам с нетърпение продължението.

Благодаря ви, момичета, за добрите отзиви. Поласкана съм! :)

Да благодаря и на Петя, която ме нахъса да пишем паралелно сцените си, а също и за неоценимата й помощ, когато в някои моменти вдъхновението ме изоставяше. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Много мерси, Пете!

Благодаря ви, момичета, за добрите отзиви. Поласкана съм! :)

Да благодаря и на Петя, която ме нахъса да пишем паралелно сцените си, а също и за неоценимата й помощ, когато в някои моменти вдъхновението ме изоставяше. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Много мерси, Пете!

Както се казва, пак заповядай мила, за тебе винаги ;)

И аз се радвам, че се оставихме на писателския порив, мой ред е да ти благодаря за помоща, както и на Маги и Кристи за ласкавите отзиви :cool:

Както се казва, пак заповядай мила, за тебе винаги ;)

И аз се радвам, че се оставихме на писателския порив, мой ред е да ти благодаря за помоща, както и на Маги и Кристи за ласкавите отзиви :ph34r:

Винаги съм насреща за такива приятни занимания. ;)

Получило се е страхотно,момичета,както винаги :headphones: Докато четях сцените сякаш мисленно бях там почуствах всичко което става.Продължавайте все така :wors: Защото винаги се справяте страхотно :wors:

Лелеее, момичета, направо ме разбихте! :) Романа се превръща в толкова хубава книга, че със сигурност ще ми стане една от любимите. Като ви гледам, чак на мен ми се приисква да започна да пиша. Жалко, че съм много зле в това отношение. Благородно ви завиждам ;) Благодаря ви за труда и продължавайте все така да ни радвате! :wors:

Хах здравейте момичета доста работа сте свършили. Отдавна не бях влизала тук, но днес като влязох и като видях докъде сте стигнали неуспях да се въздържа. Дали авторите ще имат нещо против за малко включване от моя страна, а аз буквално не мога да се въздържа, защото сте попаднали на един мой любим момент. Та ще имате ли нещо против да напише няколко сцени, които да вмъкнете преди последния написан пост?

Хах здравейте момичета доста работа сте свършили.

Отдавна не бях влизала тук, но днес като влязох и като видях докъде сте стигнали неуспях да се въздържа.

Дали авторите ще имат нещо против за малко включване от моя страна, а аз буквално не мога да се въздържа, защото сте попаднали на един мой любим момент.

Та ще имате ли нещо против да напише няколко сцени, които да вмъкнете преди последния написан пост?

Лично от моя страна - нямаш ядове, само отново ще помоля да не бъде засягана тема, която касае предложението за брак на Александър към Бет, нарочно не съм я пуснала все още, защото искам да стане максимално подробна и изпипана.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Лично от моя страна - нямаш ядове, само отново ще помоля да не бъде засягана тема, която касае предложението за брак на Александър към Бет, нарочно не съм я пуснала все още, защото искам да стане максимално подробна и изпипана.

О неееее, в ничии решения няма да се бъркам искам малко по женски да вгорча живота на главния герой.

О неееее, в ничии решения няма да се бъркам искам малко по женски да вгорча живота на главния герой.

Както казах преди малко, аз нямам нищо против :cool: Дори ми стана адски любопитно какво си измислила. Виж какво ще кажат останалите и давай ;)

И аз горя от любопитство, така че ще чакам с интерес. :cool:

Ами, бихте ли ми казали само каква е процедурата. На кого трябва да го пратя след като го напиша. Тя едната част е готова, надявам се утре да довърша другата част(ако имам време, че е малко кът). Но от това, което съм написала става ясно за какво става въпрос и ако не ви харесва, нямам против да не се включва. На мен ми беше достатъчно забавно докато го пишех хахахаха...

Ами, бихте ли ми казали само каква е процедурата. На кого трябва да го пратя след като го напиша. Тя едната част е готова, надявам се утре да довърша другата част(ако имам време, че е малко кът). Но от това, което съм написала става ясно за какво става въпрос и ако не ви харесва, нямам против да не се включва. На мен ми беше достатъчно забавно докато го пишех хахахаха...

Пусни го в тази тема и ако като хронология се явява преди последната сцена, ще я вмъкнем преди тихината, пък и така ще можеш да видиш коментарите на момичетата :cool:

Хубаво, същинската част не е написана, ама по-добре отколкото, да не става.., пък и при нас в момента е малко борба за пред компютъра, та ето...

.......

Ще направя една разходка из магазините, но няма да ги скарвам, по-скоро ще е нещо забавно, така че изминалите месеци и прочие приготовления ще се вържат.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

не знам дали на Пухчо му харесва,ама на мене доста...очаквам с нетърпение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.