Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дай своя глас - спечели награда!

Всички знаем, че Censored е... 66 гласували потребители

1. 1. Защо е винаги негативно настроен тоя чвор?

• Защото е модератор.
      14%
      9
    • Защото вече е ВИП и иска да го забележат.
      18%
      11
    • Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55.
      14%
      9
    • А бе кво ме занимавате с него?
      29%
      18
    • Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси.
      22%
      14

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
Освен номинацийка, наградка нещо?

Мммммм...изкушаваш ме. Нарочно мислех да няма награда за тая категория, че ще стане веднага наплив, ама айде...от мен да мине.

lopedium.gif

Това ще е наградката. af30b1b49d706e2628b0c116f9aaf73f.gif

• Отговори 75
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Кога се обявява печелшивият?

Да не би за някой нагарадата да е кочаня?

• Автор
Кога се обявява печелшивият?

Да не би за някой нагарадата да е кочаня?

Само да си дойде бели99 и вдигаме завесите.

А за кочаня...то ще се чуе.

Ама ще изчакам beli99, че някак си отвътре не ми дава да приключим без нея.

И продължаваме нататък.

Трогната съм! Да ти кажа на ушенце аз се боря за двустаен в центъра на Варна...

• Автор
Трогната съм! Да ти кажа на ушенце аз се боря за двустаен в центъра на Варна...

Аз ще изчакам края на годината да паднат още цените и мисля да купувам някъде в тази дестинация...

Та в тая връзка се чудя дали ще хвана промоция от сорта на "Плати един - получаваш два".

пп. Щом си тук е време за наградите.

Взимам се в ръце...

ппп. За съжаление в този миг няма как да караме нататък, защото имаме две позиции с еднакъв брой гласове. Хм...

Аз ще изчакам края на годината да паднат още цените и мисля да купувам някъде в тази дестинация...

Та в тая връзка се чудя дали ще хвана промоция от сорта на "Плати един - получаваш два".

пп. Щом си тук е време за наградите.

Взимам се в ръце...

ппп. За съжаление в този миг няма как да караме нататък, защото имаме две позиции с еднакъв брой гласове. Хм...

Ето, вече има водеща позиция :huh:))))

aбре, аз ти гласувах, че си 1.55 висок, ама моят истински отговор го няма тук :huh:

п.п.какво сте се емнали толкова за некви награди, прави ме кеф обаче да я чета тая тема :huh:

• Автор

И дъ уинър ис...

Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси. [ 12 ] ** [26.09%]

Моля хората, гласували за този отговор да си кажат кои са, за да пристъпим към наградките.

Аз ще се приготвя за церемонията.

8cab09e1fe8ca833a65bc3bb716898e6.gif

пп. От тук насетне и да гласува някой, няма да се зачита.

Защо е винаги негативно настроен тоя чвор?

Защото е модератор. [ 6 ] [13.04%]

Защото вече е ВИП и иска да го забележат. [ 10 ] [21.74%]

Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55. [ 8 ] [17.39%]

А бе кво ме занимавате с него? [ 10 ] [21.74%]

Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси. [ 12 ] [26.09%]

Те това е.

пп. От тук насетне и да гласува някой, няма да се зачита.

Жалко! sad.gif Тъкмо мислех да приканя още няколко гласа...Губя... :huh: Заложихме на губещия кон... sad.gif ...Остава ми утехата, че ще има и друг път!!!!!

А тези,които са пуснали празен глас ще получат ли наградка?Празен,празен,ама все пак си е глас :)

• Автор

До тук видях трима души, гласували с последния отговор.

scorceni

dindi

thedemonhunter

Хайде и другите се обадете, иначе ако до 2-3 дни са само тримата, няма да има нужда от жребия кой пИчели, а само за разпределение. 09595f5f20c9a944eaf555e506ca8591.gif

Вече съм първа приятелка на dindi и scorceni да намажа от наградата!

biggrin.gif

:wors: Яяяяя никой да не се обажда къде е 3 към 1, къде е 12 към 1.

Пък ако бате Сашо даде лесните пари от другата тема, викам да делкаме.., все кяр ohmy.gif

Добър ход да се обяви награда biggrin.gif Всички като чуят "награда" или "безплатно" и се хвърлят веднага biggrin.gif

• Автор

А бе да ви кажа - кака се ожени. Демек който таковал - таковал.

Време е за равносметка.

dindi - Мислех наградата и да е ползване на фитнес уредите у дома безплатно и доживот. Ама аре нали съм пич...та затова ще получиш един ВИП...ама не абонамент, а обяд или вечеря. С нашето семейство, разбира се. В бизнес клуб Хедон или в италианския ресторант срещу София ленд (не му помня името). Като се разберем за ден и час, пращам лимузината с шофьора да те вземе от вас, апваме, пийваме квото ти душа иска и те връща колата до вас. В тези ресторанти ще ядеш всичко, за което се сетиш (там няма "няма"), ще ти сготвят каквото си пожелаеш и...

А бе целия куверт.

scorceni - получава една нощ в "Казабланка". Който не знае - това е един клуб в "Хиподрума", но не е свързан с коне. Ще има удоволствието няколко часа да прекара в компанията на 2-3 кобили (по негов избор), но нито ще ги оседлава, нито ще прескача препятствия с тях.

В краен случай (пак щот съм пич), може (ако Динди пожелае) да се включиш към нашия скромен социалистически обяд/вечеря, но не си мисли, че ще ползваш и двата подаръка (знам, че това си помисли, баси...хитрец).

thedemonhunter - ти пич ще получиш от батко си едно вип-абонаментче, та да видиш дали са харни благинките. Много се чудих дали наградата (първи вариант) на колегата ти scorceni да не дойде при теб, но има време и за това, пък и тук има много пуритани, дето ще изрипат веднага, че си малък. А и си ни малко далече за другите видове занимания на и около маса, затова дано си доволен от ВИП абонамента.

Наградата за цялостен принос получава (естествено) beli99. Ще изчакаме до ноември да се сринат още цените на имотите във Варна и с Мадона като тръгнем да си купуваме за нас един апартамент, ще хванем промоцията "Плати един - получи два".

С останалите награди ще продължа довечера, като се прибера и ги обсъдим на семейния съвет.

Гореописаните вече са изведени в канцеларията, имат подпис и печати и затова са факт. Само пояснявам, че останаха поощрителните.

И не на последно място - благодаря на всички, които дадоха гласа си и схванаха тъпата несериозност на простата анкета.

Ох просълзявам се, като говоря такива неща, затова ще продължа после... d35e9460bdda3f96325ace03a935195c.gif

:) Спечелих! Спечелих!

Щом е безплатна кльопачката бройте ме biggrin.gif

Като сте свободни с Ками, свиркайте.

Като тръгнете ноември задължително ми пускате едно ЛС, аз ви чертая нов маршрут (скромна отбивка от магистралата), щото ще ви приготвя скромна почерпка и щото ще ви покажа много нескромно едно късче от нас!

п.п. Динди, честито! После да кажеш струвало ли си е, че лях сълзи за туй, че не спечелих! :):computer8::)

thedemonhunter - ти пич ще получиш от батко си едно вип-абонаментче, та да видиш дали са харни благинките. Много се чудих дали наградата (първи вариант) на колегата ти scorceni да не дойде при теб, но има време и за това, пък и тук има много пуритани, дето ще изрипат веднага, че си малък. А и си ни малко далече за другите видове занимания на и около маса, затова дано си доволен от ВИП абонамента.

Надявах се на някое по-сантиментално подаръче, горното например си беше муцка, ама карай. Пак, че си се сетил - важна е идеята (: А иначе, ако не беше тази тема, не знам кога щях да се чактисам за тоя абонамент ohmy.gif И все пак, нямаше нужда. :speak:

Бай дъ уей, нали се говореше за номинация "Най-тъпа изцепка" :)

• Автор
Надявах се на някое по-сантиментално подаръче, горното например си беше муцка, ама карай. Пак, че си се сетил - важна е идеята (: А иначе, ако не беше тази тема, не знам кога щях да се чактисам за тоя абонамент ohmy.gif И все пак, нямаше нужда. ;)

Споко. И за сантиментите ше доде време като минавам покрай Бяла - често ми се случва.

Пич си и затова го заслужаваш. Държа да го знаеш това.

А иначе гласуването - гласа на човек е като пръднята - ако няма кой да го/я чуе/помирише, ей така си отива в небитието безвъзвратно.

Доста хора не разбраха същината на темата и безмислието на анкетата. Лошо става, когато се вземем насериозно и не допускаме да се самоиронизираме и да се смеем на собствените си недостатъци. Така например дадени хора си помислиха, че темата е за да ми се обръща внимание. На това мога да кажа само едно - ха ха.

Наградата "Най-тъп и безмислен коментар в темата" ще си поделят двама души - BARKLI и един потребител/ка, чийто коментар виждам, че е изтрит. Някой ако помни ника нека сподели. Онзи ден темата беше затворена за около час (неизвестно от кого) и явно тогава е имало профилактика.

А самата награда...хайде първо да уточним втория номиниран и после ще минем на наградата.

Едит: за протокола държа да отбележа активизирането в последните три дни на колеги, гласуващи с четвъртия отговор, въпреки обявения край на гласуването. e4b2687e8328083f437c93a93c975ca5.gif

Ураааааааааааааааа спечелил съм ,ураааааааааа.С кобилките ,с кобилките ........сега как ще заспя .мам*а му biggrin.gifbiggrin.gif.Благодаря на щедрия основател на анкетата която му помогна да научи истината за себе си :)biggrin.gif

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.