Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Предстои ми да сменям старата Nokia и се спрях на 5530 Xpress music. Дайте мнението ви за него , дъли е възможно ако апарата бъде закупен от Германия примерно или Италия след това да му се инсталира (сложи) БГ меню и по този начин ще отпадне ли гаранцията ???

post-137379-1249649383_thumb.jpg

• Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Предстои ми да сменям старата Nokia и се спрях на 5530 Xpress music. Дайте мнението ви за него , дъли е възможно ако апарата бъде закупен от Германия примерно или Италия след това да му се инсталира (сложи) БГ меню и по този начин ще отпадне ли гаранцията ???

Като цяло телефона е добър, зависи естествено колко ще платиш за него. Вече има доста модели с тъчскрийн. Камерата е малко слаба, главно при видеозапис. Няма 3G, но това е добре за живота на батерията. От друга страна дисплея е доста добър. Е, не можеш да очакваш да виждаш нещо при директна слънчева светлина :)Wifi, стандартен изход за слушалките, акселометър, тъчскрийн, голям диспелей... Може да му се сложи бг меню, а за гаранцията....почти със сигурност ще отпадне, но никой не може да ти каже дали е така. Все пак не го купуваш от България.

Мнението ми е, че е по-голямо дърво и от 5800 : )

Става със смяната на продуктовия код,но разбира се се губи гаранциятаПубликувано изображение Това е леко орязан вариант на 5800 :rolleyes:
  • 3 седмици по-късно...

Само негативни мниения ли ще кажете за тоя телефон? Аз лично му харесах цената и параметрите. Общо взето не е от най-високият клас, но пък си има доста от нещата, които обикновения потребител използва. Вие какво мислите?

Много е добра...iPhone ми харесва по-малко от нея...Има много яко Wi-Fi и GPS-а ми е напълнен с много екстри...Другото което е, че е много по-бърз и за разлика от другите Toch Screen е с инсталиран софтуер (напълно) а не да го теглиш от центъра или от домашната мрежа кат iPhone...

Много е добра...iPhone ми харесва по-малко от нея...Има много яко Wi-Fi и GPS-а ми е напълнен с много екстри...Другото което е, че е много по-бърз и за разлика от другите Toch Screen е с инсталиран софтуер (напълно) а не да го теглиш от центъра или от домашната мрежа кат iPhone...

Хм... като му гледах характеристиките не видях GPS. Има или?

Хм... като му гледах характеристиките не видях GPS. Има или?

Много си прав,няма GPS, също така няма 3G.

Абе хубаво е телефончето,взимай и това е :clap: ! Аз съм с 5800 и съм много доволен,а тоя е някво подобие от което съм сигорен,че ще останеш доволен :)

• 1 месец по-късно...

Някой сдоби ли се с такова телефонче, че да сподели впечатления?

• 2 седмици по-късно...

Моля ви!Кажете възможно ли е да тегля видео от някакви сайтове с моята нокиа 5530! Дайте някоя програма за теглене на видео.Използвам Wifi-то за достап до интернет.Предварително благодаря! :)

Кой браузер да избера за нокия 5530 ! и ако можете ми кажете саит за програми за Symbian60 v5 !

Аз първо бих пробвал това което ползвам на РС-то т.е. мобилният Firefox казва се Fennec.

Ето ти линк-Fennec

Редактирано от -TEN4O- (преглед на промените)

Аз първо бих пробвал това което ползвам на РС-то т.е. мобилният Firefox казва се Fennec.

Ето ти линк-Fennec

Като изключим, че е алфа е хубаво :rolleyes:

Най-добрият избор е Сафари (бързо, но не отваря всичко) или Опера (малко по-бавна, но много по функционална). Успех...

Някой май е препил вчера. Да погледнахте човека, в кой раздел си е писал темата - За GSM-ми. Я бягайте далече с тия сафарита и фенеци. За Симбиан да сте чували. Щото Нокия 5530 е със Симбиан. И там единствения свястен браузър в момента е Опера мини.

Моля ви ,помогнете ми !Незнам как да хакна нокиа5530 !

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Интересува ме как мога да си изтрия темите от телефона.Ако някой е запознат с това,моля да ми даде съвет,за което благодаря предварително!:)

Здравейте!

Интересува ме как мога да си изтрия темите от телефона.Ако някой е запознат с това,моля да ми даде съвет,за което благодаря предварително!:)

От Meneger Applications ги намираш по име и ги отстраняваш

Имам проблем с телефона. Инсталирах Fring и Nimbuzz, но и с двете програми не ми се отваря skype профила. Казва ми, че потребителя/паролата не съществуват. А другото, което искам да питам е : инсталирах един календар, но не ми хареса и до деинсталирах, но папката му остана на главното меню и не мога да я изтрия. Как мога да я махна?

Някой май е препил вчера. Да погледнахте човека, в кой раздел си е писал темата - За GSM-ми. Я бягайте далече с тия сафарита и фенеци. За Симбиан да сте чували. Щото Нокия 5530 е със Симбиан. И там единствения свястен браузър в момента е Опера мини.

А скоро излезе Beta 10 на Opera Mobile - върви страхотно на E51, а на 5530 предполагам ще е още по-добре заради по-големия дисплей. Все още няма поддръжка на Flash, но това зависи от Adobe.

http://www.opera.com/mobile/

От Днес (06.11.09) мога да се похваля и аз с това телефонче(Nokia 5530). Като Операта (10бета), наистина е страхотна. Имах 5800, и мога да кажа,че хората който не им трябва GPS и 3G, могат спокойно да вземат този телефон. Доста по-удобен е за носене, поради по-малкия размер. Изръсих се още няколко лева за Invisible Shield-а на Zagg, и мога да кажа, че ако не бях го взел, можеше и да е надраскан вече. След някоя друга седмица ще кажа дали са толкова добри, колкото казват :yanim:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Имам проблем с телефона. Инсталирах Fring и Nimbuzz, но и с двете програми не ми се отваря skype профила. Казва ми, че потребителя/паролата не съществуват.

За fring трябва да си направиш отделен акаунт и чак след това можеш да си влезеш в скайпа с твоя скайпски акаунт: )

Изръсих се още няколко лева за Invisible Shield-а на Zagg, и мога да кажа, че ако не бях го взел, можеше и да е надраскан вече. След някоя друга седмица ще кажа дали са толкова добри, колкото казват :)

и аз имам същия телефон от 2 дена и се чудя дали има смисъл от такъв щит. Ти откъде и за колко си го взе и наистина ли върши работа като по рекламите дето го дерят с ключ : )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.