Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нов монитор

Featured Replies

Препоръчайте ми монитор - 1920×1080, 23 или 24 инча. Ще се ползва за гледане на филми и игране на игри от време на време. Да има VGA, DVI и HD порт.Макс 400лв.

P.S. Има ли разлика между HD и HDMI?

Привет!

....каква ти е видео картата ?

Относно монитор : Acer H233HAbmid Малко над 400 лв. е , но си заслужава парите !

HDMI , HD :ass:

Успех с избора !

• Автор
Привет!

....каква ти е видео картата ?

Относно монитор : Acer H233HAbmid Малко над 400 лв. е , но си заслужава парите !

HDMI , HD :ass:

Успех с избора !

5500 FX Ама скоро ще купувам ново PC. Не съм казал, че ще играя игрита на 1080. Вкъщи няма добър телевизор и затова ще вземам такъв монитор.

5500 FX Ама скоро ще купувам ново PC. Не съм казал, че ще играя игрита на 1080. Вкъщи няма добър телевизор и затова ще вземам такъв монитор.

Към каква конфигурация си се ориентирал ?

Аз лично първо бих взел компа , пък после монитор ;)

... пак Успех !

• Автор

MB: Gigabyte MA790X-UD4-185лв.

CPU: Phenom II X4 940 Quad Core Black Edition-330лв.

VGA: Gainward GeForce 9800GTX+ 195лв.

RAM: 2x2GB DDR2 1066MHz Corsair TWIN2X4096-8500C5D, DHX, XMS2-150лв.

HDD: 500GB Seagate, SATA2, 7200rpm, 16MB-100лв.

PSU: Fortron Bluestorm II 500W-120лв.

CASE: CM Elite 331-60лв.

http://iskampc.com/23-acer-h233h-black-lcd-monitor.html -ей го тук малко под 400лв. :)

Относно конфигурацията: за FullHD 9800GTX+/GTS250 идва малко слаба. Ориентирай се към GTX260 Core 216 или леко по-слабата 4870 1GB. Също разкарай тоя гаден Bluestorm и си вземи истинско захранване като това или това. Паметта пък е скъпа за възможностите които предлага. По-добре A-DATA 1066+ която е с 45лв. по-евтина. Харда го смени с WD Blue/Black Edition или Samsung F1 series. Имам забележки и към кутията - леко е тесничка, ама айде стига, че много се отклонихме от темата.

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09052747

ето това е много добро няма HDMI ама то не ти и трябва DVI си върши същата работа а ако имаш HDMI на самата карта и искаш затова да има и монитора забрави пълна глупост е това защото HDMI се води като тв аут и ще трябва всеки път като пускаш компа да го превключваш ръчно а DVI изхода е основен монитор боцкаш му един реходник и имаш HDMI + 7.1 sound ако картата ти го пъддържа разбирасе търси карта с дуал двай 24 пин да е те са такива

2270 също е много добър но е с светодиодно осветление което на мен лично не ми допадазащото яркоста му е намалена

ейсър не взимай горчиво ще съжаляваш ако случайно здипли...няма чаркове за гаранционната им подръжка cool.gif

пс: захранването на конфигурацията е перфектно не го сменяй,аз съм с по малкия му брат фортрон 400pnf/400w, консумацията на твоя комп ще е най много 350-370 вата не повече,500 вата са напълно достатъчни и за клок по нататък

а харда наистина го смени пълен батал е този

поздрави

Редактирано от PETRAKOV (преглед на промените)

Имам няколко забележки по компютъра, но за момента ще гласувам за ACER-а, щото не съм фен на самсунг и познавам повече недоволни, отколкото доволни клиенти на марката...

Забележките:

Ориентирай се към ДДР3 (процесора 945), паметите с по-ниски тайминги (С4, не С5 ако си с ДДР2 и С7, а не С9 ако си с ДДР3), харда го смени с WD 640 black, видеото, колкото и да си фен на енвидия 4850 би бил моя избор, а ако наистина държиш на енвидия GTS250.

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Подкрепям колегите за Acer-a - добър е, но предлагам и един алтернативен - LG W2361V-PF на цена 389 лв.

Относно компютъра подкрепям изцяло Lyudmil ! Според мен в момента е неоправдано инвестирането на пари в ДДР3 памет, в конфигурация, различна от i7. cool.gif

Приятно пазаруване !

в този нисък клас монитори самсунг са най-добри откъм качество, а по цена не мисля че са особено по-скъпи.. с оглед и на конфугурацията, която плануваш

.. и стига препоръчвате на хората компютри от техномаркет /затъпяване../

Аз съм със монитор BENQ вече 4 година и още работи.

BenQ_G2220HDA.jpg

Ако Acer си правят мониторите както Лаптопите по добре не си взимай страшни боклуци са според мен де.Ако искаж само монитор по добре самсунг.

Имам 2-ма секвартиранти (от общо 4-ма) с лаптопи, и двата са ACER, проблема е само, че не може да клокне видеото, иначе лаптопа е екстра...

Единя се ползва за сичко, другия само за офис приложения...Ако не щете Ейсър - на ви ViewSonic...

Никой не може да се сравни с HD серията на BENQ, които са с панели на AU OPTRONICS, поне повечето от тях... Виж някоя разновидност от сериите 2200HD или 2400HD, и няма да съжаляваш, чувствително изпреварват всички други.Някои модели на ACER са именно с такива панели, не виждам какво е това реване, да не е ACER.Самсунгите са ужасни боклуци, да си повърнеш червата, като видиш картините...Те имат само една хубава серия- Р серията, бай Стефан е с такъв (S-PVA), и не е особено скъпа.Но забрави за друг свестен монитор за тия пари, не може маймуни с трици да ловим, или дори без триците...Не може 19" монитор да струва 800 лв, а тук да искаме за 400 лв 24".Язък за големината, щом като розовото и червеното ще ги бъркаш с пембяно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.