Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Internet Explorer

Featured Replies

Днес ми се случи нещо с кирилизатора за пръв път и не знам от какво е. Работи си нормално навсякъде, а само в IExplorer излиза нещо безмислено, когато пиша писмо например. Това ви го пиша първо c Notepad. А ето същото писмо в IExplorer. 4=5A <8 A5 A;CG8 =5I> A :8@8;870B>@0 70 ?@J2 ?JB 8 =5 7=<0 :0:2> 5. 01>B8 A8 =>@<0;=> =02AO:J45, 0 A0<> 2 IExporer 87;870 =5I> 157A<8A;5=>, :>30B> ?8H0 ?8A<> =0?@8<5@. ">20 28 3> ?8H0 ?J@2> =0 Notepad. Има те ли някаква идея как да го поправя? п. с. Преинсталирах кирилизатора, но ефекта е същия. Благодаря ви предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 88
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не можеш - тава съобщение предупреждава че си заредил динамично генерирана страница и като я рефрешнеш данните в нея може да са други (силно го преразказвам щото идиотите от М$ са го обяснили по най з

• Явно не разбираш от шега. А под нейна форма е най-лесно приемливо да се казват неприятни факти. Самоизтъкването никога не е било добродетел. Посещавал съм и посещавам подобни форуми като цитираните но

• Описаните над 45 минути за инсталация са неприемливо голям период от време, за по-малко време се инсталират операционни системи - Windows XP или пък Windows Vista, пък дори и на по-слаб по параметри к

А защо си слагал кирилизатор въобще?!? Windows-а си има перфектна кирилизация и ако я беше ползвал нямаше да имаш кашата, която сърбаш в момента.

Днес ми се случи нещо с кирилизатора за пръв път и не знам от какво е.

Работи си нормално навсякъде, а само в IExplorer излиза нещо безмислено,

когато пиша писмо например. Това ви го пиша първо c Notepad.

А ето същото писмо в IExplorer.

4=5A <8 A5 A;CG8 =5I> A :8@8;870B>@0 70 ?@J2 ?JB 8 =5 7=<0 :0:2> 5.

01>B8 A8 =>@<0;=> =02AO:J45, 0 A0<> 2 IExporer 87;870 =5I> 157A<8A;5=>,

:>30B> ?8H0 ?8A<> =0?@8<5@. ">20 28 3> ?8H0 ?J@2> =0 Notepad.

Има те ли някаква идея как да го поправя?

п. с. Преинсталирах кирилизатора, но ефекта е същия.

Благодаря ви предварително.

1. Деинсталираш google-toolbar ! :)

2. Рестартираш

3. Теглиш си последната версия на google toolbar

4. Инсталираш я

5. рестартираш

6. Воала... трябва све да е наред...

P.S:

Ако не е наред значи си един от многото любители на Флекс Тайп !!! ;)

• 2 седмици по-късно...

И аз имам същият проблем. Когато пиша в дадени програми, кирилицата си работи, а когато започна да пиша във форуми или в сайтове, не става, излизат някакви йероглифи. Направих това с преинсталцията на Тул бара, но не става. Взех кирилицата от инженера, но и така не ставаПубликувано изображение Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

Благодаря предаварително.

Предполагам, че ползваш FlexType. Ако е така, ще те насоча към метода на Инжинера. Постави диска на Windows в устройството. Деинсталирай FlexType от Add or Remove Programs. Изтегли това и го разархивирай някъде, където ти е удобно. Отваряш папката DATECS2K.Remove, кликаш върху файла Varija2K.inf с десния бутон и избираш Install. Това ще върне оригиналите шрифтове и ще оправи зацапаното от FlexType положение. Ако се появи прозрец, който иска някой файл, просто кликни Browse и посочи устройството, където си сложила диска с Windows и после папка I386.

Имам голям проблем и ще се радвам ако някой помогне. Не мога да пиша на кирилица в Интернет сайтовете от днес. За всичко друго кирилизацията си работи безупречно. Регионалните настройки са добре...... а в сайтовете излизат символи и цифри Публикувано изображение

Добавено:

Оправих се - при мен проблема беше друг. Новата версия на Bit Comet го прави това, да знаете. Деинсталирах го и всичко си е наред.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

adibosh, благодаря ти! И при мен Bit Comet ми направи същия проблем с кирилицата. След като я махнах, всичко е наред :-)

Имам голям проблем и ще се радвам ако някой помогне. Не мога да пиша на кирилица в Интернет сайтовете от днес. За всичко друго кирилизацията си работи безупречно. Регионалните настройки са добре...... а в сайтовете излизат символи и цифри Публикувано изображение

Добавено:

Оправих се - при мен проблема беше друг. Новата версия на Bit Comet го прави това, да знаете. Деинсталирах го и всичко си е наред.

Аз я деисталирах биткометата и инсталирах по-стара версия, но пак не се оправи кирилицата миПубликувано изображение

Аз я деисталирах биткометата и инсталирах по-стара версия, но пак не се оправи кирилицата миПубликувано изображение

Проблемът може да се реши по следния начин: Tools/Manage Add-ons/Disable bit comet helper

Проблемът може да се реши по следния начин: Tools/Manage Add-ons/Disable bit comet helper

И така пробвах и така не ставаПубликувано изображение
  • 2 години по-късно...

Без да искам изтрих history-то на Internet explorer. Във всички сайтове влизах от там. Натисках зелената стрелка горе на toolbara и в ляво се отваряхя всички адреси от последните 14 седмици. Сега няма нищо. Мога ли да ги възстановя?

Четох някъде, че под Windows XP SP2 при използване на System Restore ще възстановиш и history-то си.

Как се стига до System restore?

Как се стига до System restore?

Бутон "старт" > "всички програми" > "принадлежности" > "системни инструменти" > и ще видиш "възстановяване на системата".

Бутон "старт" > "всички програми" > "принадлежности" > "системни инструменти" > и ще видиш "възстановяване на системата".

Направих го. За съжаление не става. Появиха се надписите:Last week, 2 weeks ago и т н до 14 weeks ago, но са празни. Само иконките. Дали някой знае друг начин?

Може да опиташ със софтуер за възстановяване на изтрити фалове.Би трябвало да търсиш в C:\Documents and Settings\User\Local Settings .Според мен трябва да са някакви *.dat файлове.Значи в тази директория трябва да се съхраняват , нов зависимост от ОС и версията на експлорера , трвбва да провериш след като ги намериш къде точно да ги сложиш.Трябва да разрешиш да се виждат системните файлове.

След като го възстановиш дръпни това -> http://www.softwarepatch.com/software/indexdat.html .И го отвори с него.

Редактирано от darco (преглед на промените)

В "Registry Winner" има опция IE Recover . Само не знам дали ще може да възтонови нещо преди да е била инсталирана програмата. Пробвай.

Ами виж и това: How to Recover Deleted History in Windows, може и да ти помогне!

Въпреки, че се съмнявам да възстановиш нещо, щом и system restore не е помогнало!

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

При изправна Internet връзка/сърфирам безпроблемно с Opera и Mozila/,Interneh Explorerra ми отваря само прозореца.Нямам достъп до Fail,Tools и др.Допускам да съм изключил по невнимание някаква функция.Операционната ми система е Windows XP Profesional,български интерфаис.Английски не разбирам,учил съм немски.Моля за помощ!

При изправна Internet връзка/сърфирам безпроблемно с Opera и Mozila/,Interneh Explorerra ми отваря само прозореца.Нямам достъп до Fail,Tools и др.Допускам да съм изключил по невнимание някаква функция.Операционната ми система е Windows XP Profesional,български интерфаис.Английски не разбирам,учил съм немски.Моля за помощ!

Не се получи с натискането на F11.

Ако не се получи, опитай да възстановиш настройките на Internet Explorer по подразбиране. За целта, отвори Internet Explorer, избери Инструменти, а след това и Опции за интернет. Кликнете върху раздела Разширени и после върху Възстанови. От новопоявилия се прозорец, посочи Начално състояние. Накрая затворете прозореца на браузъра и го стартирайте отново. Сега как е положението?

Новак съм във форума,не съм много опитен и в компютърната технология,но съм впечатлен от наличието на хора като Вас,които бързо реагираха и явно желаят да ми помогнат.Благодаря Ви,но и втория съвет-с Alt ,не даде резултат.Сървирам безпроблемно с останалите два браузера,но сятам,че Explorera има някакво значение за стабилността на системата.Ако това не е вярно,ще го изоставя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.