Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-лош филм? Хайде сега да видим...

Featured Replies

Без дори да се замисля мога да кажа, че най-лошият филм, който съм гледала е "Welcome to the jungle", същевременно и най-тъп... Просто ме е яд, че отделих от ценното си време за такава тъпотия :P

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 336
  • Прегледи 45,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

"всичките teen комедии са пълна боза от към сюжет и игра. това ми е най-омразня жанр."

Ето това е истината! Всички филмчета,а то и филм не може да се нарече,опитващи се да имитират Американски пай са пълна трагедия !

Редактирано от Teodorax D'arco (преглед на промените)

Meet the Spartans - просто толкова тъп американски хумор...

Както и Лудия Професор де biggrin.gif

Според мен GORA, който е турски, предлага много по-стойностен хумор, отколкото тези два филма...

disaster-movie-poster-final-thumb-450x6661.jpg

То няма такава тъпотия....

• 6 месеца по-късно...

Първо да попитам: Ама вие защо не пишете вече в тази тема, а? Да не би да почнаха само качествени филми да правят изведнъж, а?

Я се стягайте!

...

Искам да се оплача от филма "The Ten" [2009]

Чувствам се ощетена духовно.

Но достигнах до извода, че вероятно съм мазохист, понеже си наложих да го изгледам до края.

То думи не ми достигат да опиша този... тази... това... нещо.

Почвам да се кръстя и да се моля да не попадам повече на такива бозища. НИКОГА! На мен трябва да ми се плати, че го изгледах целия. Медал за храброст заслужавам.

...

"The Nun" е друг такъв много разочароващ филм - добра идея - калпаво изпълнение.

Някакво непоследователно действие. То хубаво, ужас, не е нужно да има кой знае каква логика, ама тоя филм вече е тотална подигравка. Първо веднага се разбира кой е убиеца - мотива с раздвоението на личността е толковаа комерсиален напоследък. Ама поне малко предистория да бяха дали - оная жена, кой я е убил, а? Първата жертва, дето живее на майната си. Ми после? Всички знаят всичко - нищо, че се е случило в другия край на сградата. Няма проблеми. А, да - поне имаше и смях - ами като знаеш, че ще те убиват в печката, ама и в най-долнопробния нискобюджетен, разголещен хорър да си, ами няма да ходиш в кухнята за парцали, за да запушваш канали в някаква още по-измислена баня. Не искам да си хабя думите повече...

...

"Disaster Movie" - той филма достатъчно говори за себе си - DISASTER movie от всякъде. Опитали са се да направят нещо забавно, но то не става като нахвърляш от сто филма материал и ей така - щракаме с пръсти, сюжет за какво ни е - нали сме набуцали тука къде що има филм - готови сме!

УжасТ!

И аз гласувам за "Disaster movie",може би "scary movie 1-2" имаха някакъв замисъл,мога да кажа ,че се посмях като ги гледах,но просто имам чувството,че се изчерпаха тотално по отношение на пародии и беше по добрият вариант просто да се откажат поне за известно време.

Le Premier Cercle

http://######/details.php?id=188303&comments=1&viewcomm=3128372#comm3128372

:cool: пълна боза , като сапунка по бтв, незнам как Жан Рено се е навил да се снима в него :) , сигурно го е закъсал с кинтите ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.