Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-лош филм? Хайде сега да видим...

Featured Replies

Като цяло самата тема е доста противоречива - това, което за едни е класика, за други не става.

• Отговори 336
  • Прегледи 45,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Смятах да не пиша тук, но много глупости се изписаха.

Властелина на пръстените е класика още преди да се появи на екрана.

Матрицата е революционен. Съвсем показателелн е фактът, че постоянно се черпят идеи от него.

12 Маймуни е психарийка, на режисьор, който определено не очаквам много хора да харесат.

Александър, е по скоро прекалено исторически.

Град на греха е изкуство.

Апокалипто - само заради езика, трябва да се разкара от тази класация.

windowpane, виждам се изживяваш нещо като следващия много зъл кино критик, който трябва да оплюе де що види. Лошо няма, но малко прекаляваш. Все пак става дума просто за едно мнение, а не за светата инквизиция.

Да темата е субективна, но само до един момент. Има една съществена разлика с голяма част от филмите, които сте посочили и филмите, които наистина трябва да попаднат в тази класация. Плюете и наричате "скапани, клиширани и скучени" филми, които определено нямат тези качества. Всъщност може и да ги притежават, но само за определени хора...... да речем с определен вкус и начин на мислене.

Филмите, които са изброени (една част от тях) не са нито скапани, нито клиширани. Те са противоречиви. Защото следват идеите на създателите им, а не утъпканите шаблонни пътеки, нито парите на продуцентите. Това, че не е лесно филмът да бъде разбран или, че не допада на всеки в никакъв случай не го прави тъп. Ако се следва този ред на мисли, то тогава гении като Алмодовар, Тарантино, Уди алън и т.н., нямат място в света на киното.

Ако наистина искате да се изживявате като кино критици, то тогава като за начало сперете да използвате клиширани фрази. С гениалните "пълна боза", "клиширан филм" или "скучен боклук" никой няма да впечатлите, нито пък някой ще разбере какви са основанията ви да не харесате този филм. Ако наистина не ви харесва "Sin city", най-малкото, което бихте могли да направите е да обясните защо. Филмът го заслужава. Това не е поредната екшън тъпотия, за да го наречете "пълна боза" и да спрете дотук.

dindi, искам да гледаш Бразилия на Т.Гилиам и да си дадеш мнението. С нетърпение го очаквам, след умопомрачителното ти изхрачване върху една дузина класики на съвременното изкуство. Кой знае, може би по малко по-старото да ти допадне.

относно рецензиите за даден филм:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...%F4%E8%EB%EC%E8

Относно рейтингите в имдб: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...028&hl=imdb

Не натрапвам филмовият си вкус на никого. За това по - горе съм си го уточнила.Има един потребител, който примерно редовно казва, че не знам си за кой път е гледал "Властелина..." кефи го - ми супер. Само, че аз не мога да разбера защо в мига, в който се вкарат доста пари в някое филмче, започне да се рекламира и да се говори 3 месеца за него преди да е излязъл на екран на мен трябва да ми харесва. Аз спрях да гледам рекламите на филмите по тази причина, много често като си подбирам филмче се доверявам на коментарите писани за него отколкото от разни официални рецензии. Винаги има някоого когото не го кефи, аз следя потребители чийто вкус харесвам. Както и да е...искам да кажа, че ми писна от рекламни простотии.

Дал си за пример " Александър" след "Гладиатор" филмите в този жанр се навъдиха..." Троя", "Небесно царство" , " Александър" и т.н Нито един не струваше и наполовина колкото този когото споменах...Аз не признавам и друг след " Смело сърце" (на подобна тематика става въпрос)например. В киното мое мнение рядко се прави изкуство, там всичко е за пари. Почти всичките изброени филми са направени с тази цел, и повечето представляват нищо повече от бледи еднодневки. Предпочитам да гледам " Рамбо", " Роки", "Не казвайте на мама, че бавачката е мъртва", "Мама носи кубинки" и прочие за 20 - ти път отколкото, което и да е било от по горе изброените. Дори и "Красавицата и звяра" бих гледала...

За " Град на греха" за първи път чувам от теб и AciDBurn, че го харесвате, лошо няма. Въпреки, че съм готова да си призная, че като визия, декори и т.н беше наистина нещо различно, но за мен това не е достатъчно. Рядко недоглеждам филм дори и три часовите индийски глупости ги издържам този го изгасих това говори само по себе си...Но мацките вътре наистина бяха направени яко biggrin.gif

За "Апокалипто" съм изписала доста...не ми се влиза в спорове за глупости. За мен филмите са средство за разтоварване, някои от тях гледам с истинско удоволствие, други изтърпявам по неволя и от любопитство, трети и да ме вържеш няма да ги гледам пак. Мисълта ми,че аз не търся изкуството, не ми пука кой е режисьора важното е да ми е било приятно - това е моя критерий.

Слушам кофти музика, гледам лигави филми, чета розови романчета, но това на мен ми доставя удоволствие. Как ли не седна да чета Енциклопедии, за да се правя на интелектуалка по - късно. Същото е и с филмите гледала съм някои наистина стари ленти покрай образованието си(включително и "Пристигането на влака от Лионската гара", "Броненосецът Потьомкин" и прочие... ), които ме очароваха не знам дали някой знае но " Междузвездни войни" се изучава от хората занимаващи се с кино и тв. Ето това е филма основоположник на спец. ефектите, който шЪ мЪ извинявате и днес издухва "Матрицата". Междувпрочем тези летежи в този филм където политат и забравят да кацнат не е нищо ново просто са прихванали малко от азиатските ленти.

П.П Ще гледам филма, който си ми препоръчал, но по технически причини ще е следващата седмица специално ще мина да ти кажа мнението си biggrin.gif

Хора всякакви, вкусове всякакви. Лично предпочитам много измислените филми.

Но не и такива който са на дъното на хранителната верига.

Пробвайте TransMORPHers филм специално направен и пуснат за излъчване за да успее да намаже от рекламите на TRANSFORMERS. Постен филм с скапан сюжет, игра на актьорите все едно са .... недъгави, бюджет от максимално 5 лева, и изглежда така все едно е сниман в гараж. Да не забравя ефектите правени в Paint.

АКо издържите час и половина, ще ви трябва кофа да се изповръщате...

Transmorphers - няма такъв жалък филм; не се бях смял така от бая време... biggrin.gif

Reno.911!

Disturbia

Vacancy

Norbit

The.Hills.Have.Eyes.II

Hot.Fuzz

Desperation

Е бива ли да има такива бози, питам. :rolleyes:

Само че не го бъркаш с Transformer,нали?!....който излиза на 1ви юли и...се очаква да е един от хитовете тая год...

а иначе по темата Sunshine,Hot Fuzz,Norbit, ....в момента се сещам за тея филми...

DemoVison да де ясно ам,а исках да кажа да не си е помослил,че за 1 и същ филм става въпрос..този по-добрия иде на 1 юли :rolleyes:

Редактирано от m_mihov (преглед на промените)

Кино се прави за всякакви вкусове и предпочитания. Това му харесвам. От седмици не ми е оставало време да гледам филми. Снищи имах 3 свободни часа и пуснах DVD-то. На диска се мъдреха 4 филма и основната ми дилема беше: Hot Fuzz или The Illusionist. Дори за миг не съжалих, че избрах Hot Fuzz. Нямам настроение и нерви да гледам нещо трудно смилаемо. Понякога (напоследък често) не ми се мисли, а само искам да се разсея и отпусна. За мен филма определено си заслужаваше. :whist:

Колкото и да критикувате тази тема, тя успя да разбуди духовете. Единствено Бианка правеше някакви анализи, но уви повечето от тях бяха във вид на монолог. Много се радвам, че отново виждам коментарите на Габи. Мненията на Любо също ми липсваха. Остава и Трапед да се включи. :P

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Здравейте, от известно време чета форума ви и реших сега да споделя и моето мнение по въпроса.

Смятах да не пиша тук, но много глупости се изписаха.

Властелина на пръстените е класика още преди да се появи на екрана.

Матрицата е революционен. Съвсем показателелн е фактът, че постоянно се черпят идеи от него.

12 Маймуни е психарийка, на режисьор, който определено не очаквам много хора да харесат.

Александър, е по скоро прекалено исторически.

Град на греха е изкуство.

Ще се съглася само за Матрицата. Не ми е от любимите филми, но наистина оценявам идеята на филма. Но само 1-вата част си заслужава наистина.

Град на греха - 3 пъти започнах да го гледам и 3 пъти заспах. Същото и с Константин. А щом заспя на филм, значи наистина нещо му куца според моите критерии за филм.

Александър..Ако изключим удоволствието да гледам Колин Фарел, филма си беше прекалено..обикновен. Нищо особено..

12 маймуни..психария, която не мога да включа в редиците на добрите филми.

И следва един от най-хвалените филми на всички времена - Властелина на пръстените. Ако изключим ефектите, които не могат да се отрекат, но пък в сегашните времена не са кой знае каква иновация, какво остава:

Фродо обикаля 9 филмови часа, за да унищожи един пръстен. Тук таме се появява някой друг приказен герой, който се опитва да му попречи, като друг приказен герой му помага. Това е. Е, за теб може да е класика, но за мен и за още хора не е. И не ми обяснявай какви сложни екзистенциални проблеми са вложени във филма. Мога да си отговоря и сама - никакви.

Уди Алън, Педро Алмодовар - добре. Съгласявам се. Велики са.

Но да слагаш Тарантино рамо до рамо с тях..Е, не съм съгласна. Половината му филми са, меко казано, глупави.

Като каза класика. Ще ти кажа някои филми, които са класика за мен..

Schindler's List, Buono, il brutto, il cattivo, Il, The Usual Suspects, Shawshank Redemption, One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Silence of the Lambs, Some Like It Hot, Scarface и т.н. (не в този ред, но това са част от тях)..

Да, не са скучни фентъзита или диви психарии, но са истинско изкуство. 98% от филмите, които са излезли през последните 10 години, са абсолютна загуба на време. През час излизат хорърчета, глупави младежки комедийки (на които трябва да те гъделичкат, че да се посмееш) и диви екшъни. Аа, забравих..всеки комикс, който е излизал на пазара някога и някъде, се превърна във филм. И почти винаги скучен.

Е, такъв филм не може да е класика за мен. Съжалявам..

Schindler's List- поредния холивудски "сърцераздирателен" боклук на Спилбърг. Всичко в него беше до такава степен емоционално ангажирано, че на моменти ми призляваше. Черно- бяла картина на робски труд и разпад и на тоз фон изведнъж изпъква някво движещо се цветно дьете (цветът на дрехата му беше не сив, кафяв или зелен, а - предсавете си- червен)- боже господи, направо да се разплаче човек. Интрижката със злия, ненормален немски командващ, неможещ да приеме факта, че се чувства привлечен от еврейско момиче, и всички сцени, свързани с нея, си бяха направо смешни. Не съм някво наци, нищо против евреите нямам, но имиджът им сред останалите хора едва ли би спечелил от наличието на подобни филми.

Кино се прави за всякакви вкусове и предпочитания. Това му харесвам. От седмици не ми е оставало време да гледам филми. Снищи имах 3 свободни часа и пуснах DVD-то. На диска се мъдреха 4 филма и основната ми дилема беше: Hot Fuzz или The Illusionist. Дори за миг не съжалих, че избрах Hot Fuzz. Нямам настроение и нерви да гледам нещо трудно смилаемо. Понякога (напоследък често) не ми се мисли, а само искам да се разсея и отпусна. За мен филма определено си заслужаваше. :clap:

Колкото и да критикувате тази тема, тя успя да разбуди духовете. Единствено Бианка правеше някакви анализи, но уви повечето от тях бяха във вид на монолог. Много се радвам, че отново виждам коментарите на Габи. Мненията на Любо също ми липсваха. Остава и Трапед да се включи. :)

То не че The Illusionist е трудно смилаем филм - заслужава си колкото да чуеш добре заработения виенски акцент на Едуард Нортън, а може би и заради еротичната сцена :ph34r:

Колкото до монолозите - не исках да се включвам с разни филми, защото това което за едни (що ли мисля, че в тази тема поне пет пъти съм го казала) е филмов шедьовър, то за други за нищо не става, така че предпочитах само да анализирам и да давам мнение, както мисля да направя със "Списъкът на Шиндлер".

Не харесвам Спилбърг, признавам си го. Малко са филмите, които съм гледала на този режисьор и наистина са ми харесали, но уви горе посоченият филм е един от тях.

Вярно и аз не харесвам филми за евреи, правени от евреи, но този ми хареса - може би защото Ралф Файнс направо ме изпълни в ролята си на безплощаден нацист. Хареса ми и това, че беше черно бял и много емоционално зареден - показа нещата от друга гледна точка. Сюжета беше разгърнат, героите не бяха бледи, а доста многопластови и наистина този филм имаше специфичен емоционален заряд.

Разбира се, всеки има своята собствена представа за качествено и некачествено кино.

П.П: yvsot, определено се зарадвах като видях, че lpa, ти (макар, че ти си къде къде по-редовна в този раздел) и Габи се намесиха - trapped ако се появи идилията ще е пълна:)

Kiddo, Тарантино с чиста съвест го слагам рамо до рамо с Уди АЛън и П. Алмодовар. Тарантино всичко на всичко има 4ри филма. Хайде кажи ми кои 2 от тях са глупавите?!?

"Фродо обикаля 9 филмови часа, за да унищожи един пръстен. Тук таме се появява някой друг приказен герой, който се опитва да му попречи, като друг приказен герой му помага".
Абе ти кой клас си?

Не че за мен властелинът е класика. Той си е класика, независимо какво мислим аз и ти.

Имам един приятел, който заспива по принцип когато гледа филм. Това че ти заспиваш на даден филм, в никакъв случаи не го прави скучен.

Не съм си и помислял да ти разяснявам "какви сложни екзистенциални проблеми са вложени във филма", не и днес.

А да, за едно съм съгласен "98% от филмите, които са излезли през последните 10 години, са абсолютна загуба на време", но все пак се гледат нали?

Но в крайна сметка yvsot е права. Поне успяхме да се разбудим донякаде. Да благодарим на windowpane, че пусна тази толкова провокативна тема.

И в заключение: Вкусът си е вкус, нода не прекаляваме с вкусовите рецептори. Или както казваше един познат:

И ти имаш право на мнение, но моето е правилното. (тва в кръга на майтапа)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Kiddo, Тарантино с чиста съвест го слагам рамо до рамо с Уди АЛън и П. Алмодовар. Тарантино всичко на всичко има 4ри филма. Хайде кажи ми кои 2 от тях са глупавите?!?

Абе ти кой клас си?

Не че за мен властелинът е класика. Той си е класика, независимо какво мислим аз и ти.

Имам един приятел, който заспива по принцип когато гледа филм. Това че ти заспиваш на даден филм, в никакъв случаи не го прави скучен.

Не съм си и помислял да ти разяснявам "какви сложни екзистенциални проблеми са вложени във филма", не и днес.

А да, за едно съм съгласен "98% от филмите, които са излезли през последните 10 години, са абсолютна загуба на време", но все пак се гледат нали?

Но в крайна сметка yvsot е права. Поне успяхме да се разбудим донякаде. Да благодарим на windowpane, че пусна тази толкова провокативна тема.

И в заключение: Вкусът си е вкус, нода не прекаляваме с вкусовите рецептори. Или както казваше един познат:

И ти имаш право на мнение, но моето е правилното. (тва в кръга на майтапа)

Поздрави го този човек! biggrin.gif

Слагам си го за сигнатура, само ми кажи името на автора, да не хукнете после да ме гоните за авторски права :clap:

Иначе на мен ми нацелиха слабото място с The Departed още в първия пост, то и за това аз само оборвам, вместо да кажа кои филми са ограбили 2 часа от живота ми...

Продуцент:

Hostel I и II

Kill Bill I и II

From Dusk Till Dawn I и II и III

Режисьор:

Kill Bill I и II

Sin City

Four Rooms

Сценарист:

Kill Bill I и II

From Dusk Till Dawn I

Four Rooms

Tова са едни примерни няколко филма. Е, ако за теб са страхотни, за мен не са.

Властелина за мен е пълна загуба на време. И то не само за мен. Кой клас съм? Не помня, отдавна не съм ходила на училище. А това, че е класика за много хора, не значи, че моето мнение трябва да съвпада с тяхното. Не съм овца, за да се водя по акъла на другите.

А тук се говори за лично мнение, а не за мнението на куцо и сакато.

То не че The Illusionist е трудно смилаем филм - заслужава си колкото да чуеш добре заработения виенски акцент на Едуард Нортън, а може би и заради еротичната сцена :)
Е начи и вий сте едни :eek: Що никой не е споменал до сега, че в него има впечатляваща еротична сцена. Ако знаех отдавна да съм намерила време да го изгледам. :clap:Всъщност още не съм.

Иначе на мен ми нацелиха слабото място с The Departed още в първия пост, то и за това аз само оборвам, вместо да кажа кои филми са ограбили 2 часа от живота ми...
Оплачи се де! Аз намирам темата за полезна. За съжаление повечето изразяват прекалено крайни мнения. За мен е малко глупаво филми с оценка над 7 в IMDB да се слагат в категорията "не си заслужават". Според мен има смисъл да се споменават имената на наистина лошите продукции. Преди време (в друга тема) някой беше направил негативен коментар относно филм който тъкмо се канех да изтегля. След него се изказах и потвърдиха думите му още двама потребители. Тогава бях наистина благодарна за спестеното ми разочарование. Рядко посещават IMDB, а нямам навика да проверявам рейтингите на филмите преди да ги гледам. За сметка на това сравнително редовно чета мненията тук (във форума).
Е начи и вий сте едни :) Що никой не е споменал до сега, че в него има впечатляваща еротична сцена. Ако знаех отдавна да съм намерила време да го изгледам. :PВсъщност още не съм.

Оплачи се де! Аз намирам темата за полезна. За съжаление повечето изразяват прекалено крайни мнения. За мен е малко глупаво филми с оценка над 7 в IMDB да се слагат в категорията "не си заслужават". Според мен има смисъл да се споменават имената на наистина лошите продукции. Преди време (в друга тема) някой беше направил негативен коментар относно филм който тъкмо се канех да изтегля. След него се изказах и потвърдиха думите му още двама потребители. Тогава бях наистина благодарна за спестеното ми разочарование. Рядко посещават IMDB, а нямам навика да проверявам рейтингите на филмите преди да ги гледам. За сметка на това сравнително редовно чета мненията тук (във форума).

За еротичната сцена: не е чак толкова гореща, но е нежна, а аз Едуард Нортън почти не съм го виждала в такива сцени (жалко, адски сески е).

Иначе, на мен ми е тик - преди да гледам някой филм, когато имам комп с интернет на близо веднага се вреждам в страниците на imdb ;)

Обаче много права се оказа, как разбуди духовете тая тема - тъкмо бях отвикнала да засичам мненията на lpa и Габи и хоп - появиха се:P

Иначе след като изгледах Natural born killers на Оливър Стоун (що не мога да го трая тоя човек не знам) и се почувсвах...ужасно.

За съжаление повечето изразяват прекалено крайни мнения. За мен е малко глупаво филми с оценка над 7 в IMDB да се слагат в категорията "не си заслужават". Според мен има смисъл да се споменават имената на наистина лошите продукции.

Знам, че някъде из тези форуми има цяла тема, посветена на обективността на imdb, обаче няма да как тук да се съглася с теб. Мисля, че вотът там е адски лесно манипулируем, а и в доста случаи рязко се разминава с постнатите там потребителски мнения. Много е жалко, че толкова много хора (голяма част от тях- интелигентни) приемат имдб- то като обективен критерий за заслужаваемост/ незаслужаваемост на филми. Пример: вече неколкократно споменатият в таз темичка 28 Weeks Later изобилства с такива сюжетни..., да го кажа по- любезно- грапавини, като например прост управител на жил. кооперация, притежаващ безпроблемен достъп до секретни бази на ю ес армията, буквално едно и също зомби участва в почти всяка зомби- екшън- сцена при наличието на хиляди развилняли се зомбясали изроди наоколо и т.н.- тоз филм е една наистина лоша продукция, чиято оценка поради една или друга причина в имдб е 7. Изгледай го, ако не вярваш, макар и да не ти го препоръчвам.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

"Little Miss Sunshine" - Просто няма да коментирам. Ужасно тъп филм...А толкова го нахвалиха... :):lol6:

"Little Miss Sunshine" - Просто няма да коментирам. Ужасно тъп филм...А толкова го нахвалиха... :ph34r:;)

Toзи пост няма да го коментирам по обясними причини.

Сладурче, я прочети правилата на форума и по-точно правилото за подписа - чаршафи за подписи не се слагат ;)

Toзи пост няма да го коментирам по обясними причини.

Сладурче, я прочети правилата на форума и по-точно правилото за подписа - чаршафи за подписи не се слагат :baby:

Благодаря за информацията.. cool.gif

Знам, че някъде из тези форуми има цяла тема, посветена на обективността на imdb, обаче няма да как тук да се съглася с теб. Мисля, че вотът там е адски лесно манипулируем, а и в доста случаи рязко се разминава с постнатите там потребителски мнения. Много е жалко, че толкова много хора (голяма част от тях- интелигентни) приемат имдб- то като обективен критерий за заслужаваемост/ незаслужаваемост на филми. Пример: вече неколкократно споменатият в таз темичка 28 Weeks Later изобилства с такива сюжетни..., да го кажа по- любезно- грапавини, като например прост управител на жил. кооперация, притежаващ безпроблемен достъп до секретни бази на ю ес армията, буквално едно и също зомби участва в почти всяка зомби- екшън- сцена при наличието на хиляди развилняли се зомбясали изроди наоколо и т.н.- тоз филм е една наистина лоша продукция, чиято оценка поради една или друга причина в имдб е 7. Изгледай го, ако не вярваш, макар и да не ти го препоръчвам.
В никакъв случай не твърдя, че правилото си няма изключение. Моите наблюдения са такива и затова критерият ми е такъв. Щом някой филм е получил вот над 7 аз приемам, че поне половината от гласувалите са намерили нещо стойностно в него. Аз не държа да гледам само и единствено "шедьоври" получили награди Оскар, палма, мечка, лъв, афродита и т.н. Цитираният филм едва ли ще го гледам по простата причина, че не си падам по ужаси, а от описанието ти излиза че той е такъв. Приемам оценката ти за него на доверие. Предполагам, че аз лично бих му дала още по ниска от твоята. Аз също съм гласувала за няколко филма в IMDB. Не смятам, че съм била манипулирана по какъвто и да било начин. Вкусове всякакви. Пример: Hot Fuzz (2007) е с оценка в IMDB 8,3. Вероятно повечето от гласовете са на британци. Те си го харесват и това е важното. Не всеки разбира чувството им за хумор (жанра е определен като комедия). В тази тема DemoVision и m_micov (а предполагам и много други) го слагат в категорията "не си заслужава". Можеш да видиш моето мнение по този повод. Възприятието е строго индивидуално. Ако пуснат някой български филм и аз бих завишила оценката (спрямо общите стандарти) въпреки, че ще направя опит да съм безпристрастна.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

"Little Miss Sunshine" - Просто няма да коментирам. Ужасно тъп филм...А толкова го нахвалиха... :wors::)

"Little Miss Sunshine" е един от най-забавните филми в последно време.

windowpane, мисля че грешиш. Вотът в имдб е доста труден за манипулация. Класацията на филмите там го доказва. 90%, че дори и повече от потребителите гласуват обективно и справедливо. Сега едва ли потребители с постове от сорта на "най-великият филм е ...." "и тва е най-якото филмче" тръгват да си правят региистрации и да гласуват в имдб. Така до някаква степен се отсявят потребителите, които гласуват за филмите и в повечето случаи се получават доста обективни оценки.

Относно имдб, аз винаги се консултирам с него за даден филм, но не винаги оценката е причината да го гледам или не. Достатъчно дълго време съм се допитвал до него, за да знам че няма да ме подведе.

Естествено има и филми, които не заслужават дадената за тях висока оценка, но те са по скоро изключения, потвърждаващи правилото.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Естествено има и филми, които не заслужават дадената за тях висока оценка, но те са по скоро изключения, потвърждаващи правилото.

Както има и прекрасни филми, на който да дадени незаслужено ниски оценки.

скоро гледах reno 911...не успях да го догледам беше ми ужааасно скучно само дето си изгубих времето

от по-новите не ми харесва и bottoms up малко безсмислено ми беше

All_Eyes_On_Me, ако гледаш сериала (Reno 911) преди филма, ще ти е много по забавен ;)

Продуцент:Hostel I и IIKill Bill I и IIFrom Dusk Till Dawn I и II и IIIРежисьор:Kill Bill I и IISin CityFour RoomsСценарист:Kill Bill I и IIFrom Dusk Till Dawn IFour RoomsTова са едни примерни няколко филма. Е, ако за теб са страхотни, за мен не са.Властелина за мен е пълна загуба на време. И то не само за мен. Кой клас съм? Не помня, отдавна не съм ходила на училище. А това, че е класика за много хора, не значи, че моето мнение трябва да съвпада с тяхното. Не съм овца, за да се водя по акъла на другите.А тук се говори за лично мнение, а не за мнението на куцо и сакато.
Има едно филмче, Clerks 2, там единия от героите описва трите части на Властелина, като само ходи напред-назад. Забавно е разбира се, но практически всеки филм може да бъде пародиран било то заслужено или не. Филмът не е класика за много хора, той си е класика по принцип, ако щеш само заради книгата. Виж сега, доколко Тарантино има пръст в Hostel I и II, From Dusk Till Dawn и II и III е доста спорно. Това че името му се мъдри под графата продуцент не означава, че е правил филма. Друг е въпросът как разбираш филмите му. Човекът просто се забавлява. типичен пример за това е и новият му филм, който е нищо повече от един трибют или по скоро пародия към този тип филми :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.