Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-лош филм? Хайде сега да видим...

Featured Replies

"Игра по ноти"...този филм няма никога повече да го гледам....

• Отговори 336
  • Прегледи 45,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тази тема ме накара да се позамисля доста.

Първото за което се сетих са филмите на Сталоун, особено "Противоотрова" и "Съдията Дред".

Определено много кофти спомен имам от повечето филми със Стив Мартин, особено "Боуфингър", където има и един невероятно слаб Еди Мърфи.

Според мен за определено лоши филми трябва да се считат тези, които излизат или се правят с претенции, които всъщност не могат да оправдаят - като "Воден свят" например.

Завръщането на живите мъртви - рядко малоумен филм.

Пътеводител на галактическия стопаджия - Много некадърно направен филм.

Рядко ми се случва да гледам лоши филми, но Магнолия ме измъчи, нищо че има не знам колко си Оскари -аз лично умрях от скука...може в мен да си е грешката :computer2:

Пропуснах титаник, но поне в него има нещо хубаво.Много се радвах, когато Леонардо Дикаприо потъна :computer2:

Редактирано от peacecrusher (преглед на промените)

Аз пък изобщо не харесах Таен прозорец с Джони Деп, както и Имало едно време в Мексико, Бойно поле земя.

Всъщност хубавото е, че си спомням само хубавите филми, тези, които са ми харесали, а за тези, които не са, сега си напрягам мозъка, за да се сетя.

• 2 седмици по-късно...

Аз наскоро гледах новия Кинг Конг, то не че очаквах нещо качествено, но толкова плоски измислици събрани на едно място ми дойдоха в повече. Единствено ме изкефиха гадинките (гигантските хлебарки, червейчета, стоножки и не знам там още к'ви бяха) замислих се дали да не си потърся една такава хлебарка за домашен любимец cool.gif

Битката с 3-е теранозавъра според мен беше най яката сцена в филма.Как само ги шамареше с една ръка.:)

The Cave

The Psychic

<{POST_SNAPBACK}>

Е за The Cave не мога да се съгласа. Според мен филмчето си беше хубаво :yanim:

По темата: Жената котка!!! То този филм затова нали и спечели анти награда за добър филм :) (В момента не мога да се сетя за името на наградата)

• 2 седмици по-късно...

За мен най-тъпите филми ,които съм гледала са ,,Мементо'' и ,,Реална фантазия'' - едвам ги издържах

всички филми от 2005г. са страшно тъпи.от 7-8 филма,които съм гледал на половината не мога да си спомня заглавията,нито артисти да не говориме за режисьори!няма нито един филм,който да те разтърси или поне да ме накара да го изгледам втори път!

Шотландски боец 2 - няма по-тъп сериозно или поне сега не мога да се сетя. Как се е съгласил Шон Конъри да участва незнам.

о немските простотии по бтв просто ме убиват

умрях от скука на човекът-паяк 2 просто престъпно лош филм

а съшо така и 28 дни по-късно!

ужас:yanim:

daredevil, elektra - не до там добри прояви на бен афлек и дженифър гарнър

константин- киану рийвс(без коментар) :bye:

Наскоро гледах един филм,който може и да е стар но е за точно тази класация:Плъхове :bye:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.