Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-лош филм? Хайде сега да видим...

Featured Replies

Спасяването на редник Райан не съм гледал по безмислен филм от него. :P:down::hush:

• Отговори 336
  • Прегледи 46,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Спасяването на редник Райан не съм гледал по безмислен филм от него.  :P  :down:  :hush:

<{POST_SNAPBACK}>

Глупости , филма е много интересен, нещо си се объркал..

Спасяването на редник Райан не съм гледал по безмислен филм от него.  :down:  :hush:  :hush:

<{POST_SNAPBACK}>

Аууууууууууу,абсолютно не съм съгласен,

Твое право е да не ти харесва,но този филм,дори нищо да не разказва,а само да ПОКАЗВА………

А случайно докато гледаше,дали не ти премина през главата ,защо е нужно жертването на една голяма група хора само за един човек.Дори и за миг да си задал този въпрос,смятам,че темата е приключена.

Да ти припомня,една майка е изпратила всичките си синове………само един е останал…….

Лично мнение:Дори този филм/както Вие се изразихте/ е абсолютно безсмислен,първите 30 мин са един /поне засега/ шедьовър в показването на ВОЙНАТА. :P

• 1 месец по-късно...

За мен "Троя" е пълна боза. След първите 20-25 минути просто го спрях . Някой ще каже не си го дооценил защото не си го гледал докрая, но мен нищо не може да ме убеди в противното(че не е боза).

Тук маи трябваше само да кажа кой филм не ми харесва, а аз запоянах да се

обяснявам...

Бъфи Убийцата на ПФф Вампири :) Е няма такава филмова гняс :)

• 3 седмици по-късно...

няма те си на представа каква мъка е да гледаш Извънземен бяс :speak:

е то такава тъпотия просто няма никъде другаде не мисля че никой от изброените горе филми не е по безнадежно отекчителен и нескопосан

от този ако не ми вярвате тскочете до видеотеката и ще ми повярвате

нееееееее ohmy.gif спрете не отивайте до видеотеката не си губете

цял един час за този филм недейте :shake_puter:

не искам на съвеста да ми тежи това че сте псували цял ден заради един прост филм :shake_puter:

Редактирано от aivi_cool (преглед на промените)

Разходка с лодка е Ужасен филм. Макар да имаше едно готино маце, но една птичка пролет не прави.

Марсиански атаки ( ако не греша така се казва) е също толкова ужасен, независимо че имаше около 20-ина известни актьори :ph34r:

Със сигурност в челната десятка по глупост се нарежда и Lost in Translation (изгубени в превода) - толокова хамав филм, че в края на отегчителните два часа ти иде да удушиш някой... :ph34r:

Със сигурност в челната десятка по глупост се нарежда и Lost in Translation (изгубени в превода) - толокова хамав филм, че в края на отегчителните два часа ти иде да удушиш някой... :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

МР_ДУДЕ, айде по-добре се въздържай от подобни изказвания. Това че не си разбрал филма не значи че е хамав. Предполагам си супер фен на Спайдърмен, Catwoman и тем подобни, но Lost in Translation просто е съвсем друга категория и явно не си дорасъл за него. Пък и някакси е смешно да говориш така за толкова титулован филм, не се ли замисляш, че най-вероятно ти не си прав?

PS. ако съдя по аватара ти явно си фен на аниме, надявам се не си си помислил че щом действието се развива в Япония, значи сигурно ще е нещо подобно ;)

Редактирано от kolp (преглед на промените)

се ли замисляш, че най-вероятно ти не си прав?

<{POST_SNAPBACK}>

Чесно не се бях замислял. Изхождам от това че главната героиня или беше т**а или ролята и беше ужасно наредена, наистина не мога да преценя кое от двете е.

Матрицата 2, 3 направо (според мен) осакатиха първата част. С братчеда знаехме Матрицата НАИЗУСТ - гледахме я по 3-4 пъти на ден. ;) Обаче следващите части... Еле па втората колко култово завърши :)

Властелините се опитаха да преборят продължителността на Дързост и Красота като през по-голямата част от времето не се случваше нищо интересно; ;)

Авиаторът направо превъртя играта с безмислието си; ;)

Троя имаше 3-4 допирни точки с баш ТРОЯТА, като най-голямата простоийка беше, че никой не обясни, аджеба що Брат Пит е безсмъртен biggrin.gif

Редактирано от VanTheMan (преглед на промените)

Матрицата 2, 3 направо (според мен) осакатиха първата част. С братчеда знаехме Матрицата НАИЗУСТ - гледахме я по 3-4 пъти на ден. :wors: Обаче следващите части...

Ами нормално е... Вторият и третият филм доста закъсняха, явно с братчеда през това време сте порастнали.

Освен това "Филмът е тъп" и "Филмът не ми хареса" са две съвсем различни неща...

като най-голямата простоийка беше, че никой не обясни, аджеба що Брат Пит е безсмъртен biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Всъщност това никой не го е казал във филма, който се опитва да представи легендата за Троя в исторически план. Какво значи "имаше 3-4 допирни точки с баш ТРОЯТА"? "Илиада" ли имаш предвид? От самото начало създателите на филма заявиха, че това не е екранизация на Омировата творба. Това е исторически филм, опит за постановка на събитията от онова време и нищо повече.

Опса... За Властелините не съм се доисказал sad.gif Веднага се поправям!!! :shake_puter: Имах предвид, че е дълъг и че нищо не се случва в него laugh.gif В 3-тата част след битката има още поне 30мин дето нищо не се случва и персонажите само се разхождат безцелно по екрана... Г-н Фродо през целия филм само припадаше, а накрая и Глен Джонсън би му завидял какъв спринт дръпна laugh.gif Та това ми беше мисълта... А сега отивам да си поправя поста :sobbing:

А относно Троята...

Е като са се опитали да направят историческа екранизация за какво го уцелиха Ахил в ахилесовата пета накрая и той чак тогава умря? За какво не казаха, че Троя всъщност е на 7 нива, т.е. че е бил надграждан град над град? Защо не казаха, че не е имало никакъв троянски кон ами земетресение е съборило стените? Има ли историческо доказателство, че Ахил и Хектор някога са съществували?

Е като са се опитали да направят историческа екранизация за какво го уцелиха Ахил в ахилесовата пета накрая и той чак тогава умря? За какво не казаха, че Троя всъщност е на 7 нива, т.е. че е бил надграждан град над град? Защо не казаха, че не е имало никакъв троянски кон ами земетресение е съборило стените? Има ли историческо доказателство, че Ахил и Хектор някога са съществували?

<{POST_SNAPBACK}>

Това за земетресението не е потвърдено. За Ахил, Хектор и останалите се изхожда от легендата. Аналогичен случай - Крал Артур. Нима някой историци не твърдят и днес че крал с това име не е съществувал, а е чужд образ и т.н. Въобще исторически догадки много. Невъзможно е да се задоволят желанията на всички. Но на филма не бива да се гледа едностранчиво в никакъв случай.

Моето мнение е, че се опитаха да направят хибрид от история и митове без да създадат връзката между двете. И се получи нещо, което хората, които гледат с по-критично око на МЕГА продукциите и огромния шум около тях, не харесаха. От такива продукции и от такъв шум очаквам нещо, което да ме разтърси, развълнува разчуваства, да ме накара да се замисля като в същото време да се забавлявам :sobbing: А какво се получава? Хвърлят ми те маса кинти за спец ефекти и звезди, а в един момент се оказва, че не са отделили достатъчно средства за основата на филма... А какво беше в основата на филма? Бой за кинти :shake_puter: Но това разбира се си е мое мнение. Просто филмът ми се видя плосък...

• 3 седмици по-късно...

имаше един филм ченгета.., на френски..

абе направо Боза!

Номинирам "Две димящи дула", който гледах наскоро. По правило всички продължения се развалят, затова не харесвам много от вторите или нататък части на филмите. :)

slow_burn,това просто мнение просто ме вкара в шаш!!!Ти си първия човек,който казва,че "Две Димящи Дула" не му харесва!!!Въпрос на мнение!!! :)

Само балъците дето сме ги гледали сме повече от лошите филми:ph34r: Напоследък повечето за нищо не стават , а от преди се сещам за Бъфи убийцата на вампири и Големия Лебовски .. май защото ги гледах в един и съсщи ден Бляк .. ГррРр Е такива гадни филми няма !

"Убий Бил 2" е моят фаворит,а иначе са много скапаните филми.Напоследък излизат много бози и аз се ориентирам към стари но КАЧЕСТВЕНИ филми като "Кръстникът" например. :ph34r:

То май тези дето ще кажа са все продължения,ама... отвсякъде успяха да ме скофтят - Матрицата2 (едва не заспах), Професия Блондинка 2(гледах го без субтитри и нищо не и разбрах на Рииз,а освен това темата за кучетата....) и най-вече Секс игри 2, помня че когато го гледах едва се стърпях да не счупя компютъра.... толкова ужасна гавра с първата част, че направо..... и досега като се сетя за него и се ядосвам angry.gif

За мен Александър, отчасти Троя, Дневника на Б.Дж....Спайдър-мен, доста са...

Язон и аргонавтите е възможно най-тъпия филм

Всеки който е гледал и филма и чел старогрътската митология ще е на едно мнение с мен

Историята е променена до неознаваемост на много места си противоречи с книгата въобще пълно е с небивалици да речем : Орфей е негър, дори и човек, който не е чел митовете няма да повярва

Херкулес пък умира и така на татък просто не ми се изрежда

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.