Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-лош филм? Хайде сега да видим...

Featured Replies

Underworld 2 много е зле тоя филм.

=======================================

bulgarian.gif

bgbox.png

fck-grg-bsh.jpg

illuminati.png

slackware2_userbar.gif

• Отговори 336
  • Прегледи 45,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Агент ХХЛ 2, кой дявол ме накара да ида на кино sad.gif

Жанр - комедия, но по би му подхождало - какво не трябва да представлява една комедия!!!

,,фудболисти от шаолин,, това е най-смешно безмисления филм който съм гледала.само който го е гледал ще разбере.

По тъп филм от "Дневникът на Бриджит Джоунс" не съм гледал, а може и да съм, но да не се сещам сега...

absoliutno sam saglasna-prosto naistina nikakva siujetna liniq ili kakvito i da bilo interesni idei.edvam go izgledah i do posledno se nadqvah 4e teparva predstoi interesnoto-no nai-interesnoto bqha finalnite nadpisi.vsa6tnost az sam gledala samo parvata 4ast,oba4e samo s prisada mogat da me nakarat da izgledam i vtorata !! ;)

Дебелият Албърт е един от най-ужасните филми които съм гледала. Също не ми допаднаха Братя Грим и Мъглата :)

Наскоро даваха The sweetest thing, а аз все си мисля, че по би му отивало заглавие от рода на "The stupidest thing".

Днес едвам изгледах "The Death Tunnel". Това няма последователен сюжет, въобще за какъв сюжет говоря - филма не струва нищо. Пълна загуба на време би било да го гледате. Води се ужаси - аз такива не видях biggrin.gif

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

отдавна не ми се беше случвало да изляза от киното, но стана, когато гледах 'Таен прозорец' с Джони Деп по Стивън Кинг

Продълженията на THE MATRIX за мен са пълен провал. Още ме боли като се сетя за тях.

Scooby-Doo 2, Austin Powers 2, Legally Blonde 2...

Как е възможно това? Правят продължения на всяка глупост!

About Schmidt - да не ви казвам "Относно какво" е според мен този филм.

Adaptation - този изобщо не го разбрах. Смисъла му е толкова надълбоко, че не го видях.

Le Divorce - пълна тъпотия, не си губете времето с него.

Monkeybone - това е най-голямото ми падение... изгледах го.

Филмите на Madonna, като изключение е Evita. Хубавото е, че човек не очаква нещо повече от тях.

От излезлите наскоро, за мой късмет, не съм попадала на нещо толкова фрапиращо.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Име:Момиче за един сезон

Жанр: Романтична комедия

Времетраене:103 мин.

Участват: Дрю Баримор, Джими Фелън, Джак Келър, Лени Кларк

Държава;САЩ

Imdb рейтинг:6.6/10

http://www.imdb.com/title/tt0332047/

Ето го поредният кандидат за наградата "Свинете ядат помия,да им продаваме помия".

Трябва да се признае,че "Безсъници в Сиатъл" е истинска класика в сравнение с това.

Направо се чудя откъде да започна.Хайде от хубавото: Дрю Баримор е голяма сладуранa - kеф ми е да я гледам.Гледал съм всичко с нея след "Отровната Айви",което си е серизна жертва от моя страна.Хубавото е,че е предсказуема и винаги знаем какво да очакваме от нея - една добричка,вечно усмихната,приятна кукличка с влажен поглед и много сексапил,вечно е готова да се отзове на изпадналите в нужда,не е сметкаджийка,крайно е романтична... Винаги ще се нацупи нещо и винаги в края на крайщата ще се върне при любимия си,защото тя е жена,която застава зад мъжа си "но медър уат".

Де ги тия жени?...Нема! Перфектното гадже е тя.И дотук."Целуни ме" и "Сватбата на певеца" поне бяха смешни.

Но тук,тук няма нищо смешно. Има някакъв непознат за мен "тип" с дебилска физиономия и маниер,който се утвърждава във филмите с Дрю като "идеалното мъжленце". Т'ва Клинт Истууд,т'ва Джак Никълсън са си някакви тъпаци,дето нищо не разбират от чувства и изобщо не влизат в класацията. Въпросният чвор си има и психологически проблем-голям ФЕН е...Но не в буквалния,добър смисъл на думата,а е фен на бейзбола. Фен в клинична фаза. Достоен за съжаление човек,който още в началото на филма бива прибран от майка Тереза,опс Дрю Баримор под нейното топло крилце и после в нейното толпло легълце. Той обаче се осира тотално,когато започват плейофите и бива зарязан. Край на безплатният обяд? "Нова надежда" за американските романтични комедии? Не би...Следват "Любовта отвръща на удара" и "Завръщането на Дрю"...И така,докато всички не заживяха весело и щастливо.Модерна приказка,за модерни хора.

Този филм го гледах преди време - Fever Pitch - май беше ориг. му заглавие. Наистина глупава историйка, :speak: поне да беше забавен. Duplex ми хареса повече, поне се посмях тук-таме.

Не съм съгласна. На мен този филм ми допадна, лек и отпускащ е. Все пак от време на време ми трябва нещо неангажиращо. Харесвам Дрю Баромор и съм гладала повечето и филми. Почнах от Boys on the Side (1995) и Bad Girls (1994) та до днес Виж, Duplex-а беше моя кошмар. Почти всички комедии с Бен Стилър са ми противни. Нещо ме дразни в него и героите които играе. Примерно Zoolander (2001) и Along Came Polly (2004). Тези филми бяха "обида" за очите ми.

yvsot, можем много да поспорим за "Относно Шмид". Има си качества филма, а най-голямото се нарича Джак Никълсън :)

А за "Fever pitch"...има нещо гнило около този филм? Първо той е от преди 3-4 години, а сега виждам в имдб е от 2005? Второ, ако беше ей така на някой си щях да кажа става, ма не, филмът е на братя Фарели?!? а те могат да се справят многооо по-добре с жанра комедия.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Второ, ако беше ей така на някой си щях да кажа става, ма не, филмът е на братя Фарели?!? а те могат да се справят многооо по-добре с жанра комедия.

Да, те могат. "От глупав,по-глупав","Кингпин","Големия Лебовски","Осмозис Джоунс"...Едни от най-добрите комедии на 90-те бяха техни.

Саркастичен,остър,понякога черен,но винаги крайно находчив хумор.

Но имам чувството,че по някое време,когато започнаха да стават известни са дошли маститите продуценти при тях,погледнали са ги заплашително със зачервените си, мътни очи и са им казали:

"Скийте с'а момчета,мно'о добре се справяте,гуд джоб. Разнесе ви се славата сред любителите на тънкия хумор,ама те са много малко и затва ше требва да направите некоя сълзлива романтична комедийка да изкараме и ние някоя кинта. Уредили сме Ви среща с Дрю да се разберете за какво ще става въпрос в бозата. Тя винаги има под ръка някой малоумен сценарий за разпускане. Отгоре ни натискат ,че нацията не затъпява с достатъчно бързи темпове,та и ние ще трябва да помогнем. Ако не ви харесва,може да си правите вашите филми,ама не с нашите пари. Станахте известни и сега трябва малко благодарност да покажете."

yvsot, можем много да поспорим за "Относно Шмид". Има си качества филма, а най-голямото се нарича Джак Никълсън :)

Изобщо не поставям под съмнение играта на Джак Никълсън и Кати Бейтс. Аз съм голяма фенка и на двамата. Невероятно добри актьори са. Само като си припомня смеха си в киното на "Колкото толкова". Говорех за самия филм "Относно Шмид". Едва го изтърпях. Времето, докато го гледах, мина мъчително бавно, дори за тежък филм като този. Джак ме спечели в доста от своите драматични роли, но тази не е една от тях. Е, в крайна сметка всичко е въпрос на личен вкус.

А за "Fever pitch"...има нещо гнило около този филм? Първо той е от преди 3-4 години, а сега виждам в имдб е от 2005?

Не съм почитателка на американския бейзбол, но бях чула, че Ред Сокс наистина са спечелили купата докато се е снимал филма. biggrin.gif

yvsot, то самият филм е базиран на играта на двамата и най-вече на Джак. За мен по-скоро ролята му е комедийна :), но като цяло можеха да справят по-добре с филма ;)

А братя Фарели.. май тъй ще да е станало, време беше да навлезят в чудния свят на комерса. Само да добавя още две техни чудни комедийки според мен There's Something About Mary и Me, Myself & Irene.

:sobbing:

trapped79, едно от филмчетата ти е на други много уважавани от мен братя ;)

trapped79, едно от филмчетата ти е на други много уважавани от мен братя :)

Да бе,Лебовски...Е виж в колко часа съм го писал тва и ше се сетиш що е объркано.;)

Има много филми,от които съм се разочаровала, други ,които едвам съм изгледала,но все пак съм намерила нещо,което да ми хареса.Дали музика,дали красиви гледки, актьори,интересни ефекти, готин край.Обаче има един филм,който не намерих нищо.Това е Last Days.Такова "чудо",просто няма.

Редактирано от yurka (преглед на промените)

Напоследък имам късмета да гледам стойностни филми... :speak:

Да ама са доста старички. Рядко излиза ново и качествено.

Приготвил съм си няколко по-нови и чувствам как ще пиша скоро в таз тема изпълнен с гняв и разочарование :nono:

trapped79, хах верно 4:30, събуждал ли си се или си лягал? :eek:

• 3 месеца по-късно...
Кубът, Хиперкубът и изобщо всякакви кубове, тва....толкоз прост сюжет....кво да ви кажа

На мен лично трите части на Кубът ми харесват,а иначе по темата : Винаги знам какво направи миналото лято(третата част).

• 2 седмици по-късно...

Призрачен замък

Страшен филм ( гледала съм една част, не помня коя, но по-голяма простотия не бях гледала и съм убедена, че и другите части не са стока, поне за мен разбира се).

Всички фантасмагории от рода на Матрицата

"Селото"...по моите разбирания - ужасяващо скучен и безсюжетен

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.