Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за дъно?

Featured Replies

Здравейте! Интересува ме проблем ли е, че това дъно е с вградено видео и при добавяне на друго видео, ще си пречат ли?

M3A790GXH, AMD 790GX, DDR III 1600 (O.C.)/1333/1066, VGA, HDMI, RAID, SATA, GLAN, AM3

Даже, ако имаш видеокарта HD3xxx може да използваш Hybrid Crossfire, но само на уиндолс виста или 7ца. Но ако още не си си взел видеокарта не си вземай 3та серия, защото една по-нова, може да е по-производителна... не знам до колко се увеличава производителността при hybrid crossfire.

• Автор

Даже, ако имаш видеокарта HD3xxx може да използваш Hybrid Crossfire, но само на уиндолс виста или 7ца. Но ако още не си си взел видеокарта не си вземай 3та серия, защото една по-нова, може да е по-производителна... не знам до колко се увеличава производителността при hybrid crossfire.

ОК, мерси за отговорите! За сега няма да взимам нищо, просто се интересувах.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Hybrid не си струва... 3650 е видео от типа хибрид и производителността е значителна, но в крайна сметка оставаш със мизерно видео за игри, а ако не го ползваш за игри то тогава вграденото е достатъчно. Дънцето е добро, може да е леко орязано от страна на овърклок, но не съм сигуренн...

Hybrid не си струва... 3650 е видео от типа хибрид и производителността е значителна, но в крайна сметка оставаш със мизерно видео за игри, а ако не го ползваш за игри то тогава вграденото е достатъчно. Дънцето е добро, може да е леко орязано от страна на овърклок, но не съм сигуренн...

Aми аз това му казвам, че няма смисъл да си купува 3та серия, защото има по производителни от ХД3ххх в хибрид

Казах го в случай, че има налична 3та серия видеокарта!ю :)

• 1 месец по-късно...

Имам въпрос относно дъната с 2xPCI-Ex16 слотове. Дали наистина могат да се сложат 2 видеа (еднакви разбирасе) и дали ще работят заедно или отделно.

:)Нещо като дизелов болид за формула едно ли?:)

Що, какъв е проблема? Човека иска дъно с интелски чипсет с поддръжка на SLI! Това май вече започна да се случва! Даже и дънни платки на Гигабайт има, само че проблем(НЕРЕШИМ, остава единствено това, да се намери модел изпълняващ горните характеристики и да работи с ДДР2!)Само един единствен проблем и си там(в Швейцария, като мармот завиващ шоколад в станиол)!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Викаш,няма проблем-само един нерешим...Ми прав си за всичко-така си е...

за да не пускам нова тема ще попитам тук.какво мислите за това дъно GIGABYTE GA-MA790FX-UD5P а може да дадете и предложения за друго.

благодаря за отговора :) може да се спра на това.смятам да си сглобя един по-сносен компютър

благодаря за отговора :) може да се спра на това.смятам да си сглобя един по-сносен компютър

Дъното е оснавата на компютъра но и останалите компоненти са важни.Ако искаш сподели и тях все някои ще сподели опит и ще даде мнение и за тях.

за да не пускам нова тема ще попитам тук.какво мислите за това дъно GIGABYTE GA-MA790FX-UD5P а може да дадете и предложения за друго.

Аз не виждам особен смисъл в купуването на две видео карти и затова смятам, че това е предостатъчно като цена и възможности за домашна система. И да, само за "по-сносни" машини, т.е. по-скъпи. Добре е подобна машина да си върви и с други по-така чаркалъци. Успех в избора wink.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.