Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 1xx - въпроси и проблеми

Featured Replies

Май не си пробвал в сайта на PC-cillin cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм.

Аз сканирам с Kaspersky или Panda. Сега го пуснах и гледам , че е основано на Java, а не на ActiveX.

:bye:

Редактирано от lordjohn (преглед на промените)

• Отговори 122
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

появи ми се проблем с Quicktime - като цъкна да ми отвори клипче ми изписва,че нямам Quicktime плъгин въпреки,че имам инсталиран K-lite mega codec pack 1.5 и отделно Quicktime alternative 1.68.Лиско ми е 1.5.0.1,а имам подозрение,че проблемът се появи когато инсталирах K-lite mega codec pack 1.5 - така,че ако някой знае как да оправя работата моля да помогне  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

ами да кажа как оправих този проблем - деинсталирах Лиско + всичко за него в регистрите,деинстал и на Quicktime Alter.,после инстал и на 2-те,като при инсталацията на Quicktime Alter. не правя никакви настройки(default).не знам кое е помогнало ;)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте с Firefox съм и се получи проблем който не е болка за умирачка но е дразнещ.Това,че много често като отварям например kaldata.com страницата не е цяла липсва хоризонтални бар и дори да намалям прозореца не изкарва докрай страницата. sad.gif Единственото решение което намерих за себе си е да излизам от Ff и пак наново.Изчиствам кеша и пак нищо sad.gif

Здравейте с Firefox съм и се получи проблем който не е болка за умирачка но е дразнещ.Това,че много често като отварям например kaldata.com страницата не е цяла липсва хоризонтални бар и дори да намалям прозореца не изкарва докрай страницата. sad.gif Единственото решение което намерих за себе си е да излизам от Ff и пак наново.Изчиствам кеша и пак нищо sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

И аз имам подобен проблем, но с една друга страница. Препоръчвам да преинсталираш лисицата. Но при мене се оправя с рефреш(колкото пъти е нужно).

И аз имам подобен проблем, но с една друга страница. Препоръчвам да преинсталираш лисицата. Но при мене се оправя с рефреш(колкото пъти е нужно).

Благодаря ,ще я преинсталирам защото с рефреш не се оправя.

• 1 месец по-късно...

Когато отварям някакви линкове от десктопа или от някоя папка те по подразбиране се отварят с IE6.Как да направя така че Firefox да стане подразбиращ се браузър,и той да отваря линковете ми?Моля за помощ! :wors:

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

Tools-> Options-> Default browser. Тикваш го и му даваш да чек-не дали ти е default browser. Щом не е му даваш да бъде и готово. 87.gif

Редактирано от SKY (преглед на промените)

Tools-> Options-> Default browser. Тикваш го и му даваш да чек-не дали ти е default browser. Щом не е му даваш да бъде и готово. 87.gif

Много ти благодаря!А някои знае ли как да направя Winamp подразбиращ се плейър?

Много ти благодаря!А някои знае ли как да направя Winamp подразбиращ се плейър?

Отваряш Preferances на уинампа и от там в графа File types маркираш всички музикални или каквито желаеш формати. Хубаво е и да отмаркираш асоциацията на желаните формати в сегашния ти Default player.

Хммм, аз отказах уинампа ... но подозирам, че трябва да бъзикнеш в настройките с кои разширения да се асоциира. Но вече не помня дали имаше опция специално за default player. 113.gif Но тук вече пипам на сляпо, защото след последния тотален формат въобще не го сложих.

Отваряш Preferances на уинампа и от там в графа File types маркираш всички музикални или каквито желаеш формати. Хубаво е и да отмаркираш асоциацията на желаните формати в сегашния ти Default player.

Получи се!Благодаря на всички! :yanim:

• 3 седмици по-късно...

Проблемът е следния - имам инсталирано разширение "costumize Google" в момента версия 0.46,всеки ден ми дава обновление до 0.47,но след рестарт версията е 0.46 дори ако инсталирам направо 0.47.Имате ли представа това някакъв бъг на разширението ли е ? Лиско е 1.5.0.3. :bye:

• 2 седмици по-късно...

Съвместима ли е Mozilla Firefox с FlashGet?Ако да-как да се свържат.?Ако не-има ли подобна праграма която да работис Firefox?

Съвместима ли е Mozilla Firefox с FlashGet?Ако да-как да се свържат.?Ако не-има ли подобна праграма която да работис Firefox?

Съвместима е. Просто си изтегли разширението FlashGot от сайта на Firefox. Ето ти директен линк към него https://addons.mozilla.org/firefox/220/ cool.gif

инсталирай си екстенжъна Flashgot - той "свързва" подобни програми с Firefox :baby:

Благодаря emil644466.То било лесно.Сега вече мога да се оттарва от Launch Internet Explorer Browser с чиста съвест.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

имам следния проблем:

-от 2 дена съм с Firefox и както с всяка нова придобивка и тука реших да си навра носа навсякъде.

Зададох си главна парола,за защита на всичките ми пароли и съответно я забравих.

И сега нито мога да запеметявам пароли (защото всеки път ме пита за парола),нито мога да си видя запаметените.

Моля кажете как да я деактивирам или сменя.

Или кажете как да преинсталирам Firefox ,така че да не остане нищо от него при деинсталирането,защото аз опитах,но нямаше ефект.Даже и менюто с линковете си остана след преинсталацията. sad.gif

Tools -> Options -> Passwords -> Remove master password не става ли.

Ами не,защото изка текущата парола.

Но се оправих.Открих папката на Mozilla - \Documents and Settings\Uzer\Application Data\Mozilla.

Изтрих я ,преинсталирах и се оправи.

Здравейте.

В kaldata-та видях файл Firefox 2.0 Alpha 3, за който не успях да открия подобаваща информация.

Някой ще може ли да ми обясни за какво точно става дума?

Да си играя ли да инсталирам, пробвам и т.н. или няма смисъл?

Редактирано от Elnahir (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте.Както разбрахте имам проблем с Mozila Firefox.При повечето сайтове не ми зарежда флаш анимациите и постоянно ми се появява съобщение че иска да инсталира приставки.Когато натисна да се инсталират почва да зарежда и нищо не става.Ако може да ми кажете как да си оправа mozila-та ще сам ви много благодарен. :cheers:

Не ти показва анимациите по сайтовете,защото нямаш инталиран Flash player.В новините виж-излязла е новата версия.Дръпни си я и си я инсталирай.Всичко би трябвало да се оправи. :cheers:

Здравейте.Както разбрахте имам проблем с Mozila Firefox.При повечето сайтове не ми зарежда флаш анимациите и постоянно ми се появява съобщение че иска да инсталира приставки.Когато натисна да се инсталират почва да зарежда и нищо не става.Ако може да ми кажете как да си оправа mozila-та ще сам ви много благодарен. :cheers:

Flash Player

Shockwave Player

Като ги инсталираш, тестваш на тази страница дали всичко работи коректно. Ако искаш да гледаш анимациите без използуване на браузер - Flash Movie Player.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.