Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Страхотни!!!Третата ми е много,много на сърце!Браво!
  • Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Просто прекрасни!
  • Автор

Оу Пете тая първата е убиец, много е яка и не съм я виждала. И другата е готина, ама първата ми е фаворит http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А тази много ми харесва, струва ми се страшно романтично, как булката седи, а щастливия младоженец й сваля чорапчето :baby:;):inlove1:

Публикувано изображение

И на мен много ми харесва.Както казваш много е романтична :love:

Страшно много ми харесва първата,Пете,страхотна е :super:

Момичета,с какви програмки обработвате кориците.Спуках се да търся нещо хубаво но все се оказват някви тапи дето не ми варшат работа. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:lol6: БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Момичета,с какви програмки обработвате кориците.Спуках се да търся нещо хубаво но все се оказват някви тапи дето не ми варшат работа. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:P БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :P

Всичко различно от Photoshop е компромис. Обичам да повтарям това Публикувано изображение

Преди известно време създадох тема-ръководство .

Инчето от години се кани да и се отдаде, но студенството не и се отрази добре в този стремеж Публикувано изображение

Програмата е голяма, защото е професионална. Малки, но скромни алтернативи са Picasa, ACDSee (има готини ефектчета), irfanView...

Inpaint (в Замунда е с вирус, само за инфо) не бих нарекъл програма за обработка на изображения. Тя се занимава с един кокретен проблем - замаскирването на обекти в еднородна среда, при това с почти никакъв контрол на изпълнение. Аналог във Photoshop са инструментите Clone Stamp и Healing Brush. Като добавим работата със слоеве, режимите на смесване, прозрачността, на практика имате свобода да постигнете каквото си поискат Публикувано изображение

• Автор

Всичко различно от Photoshop е компромис. Обичам да повтарям това Публикувано изображение

Преди известно време създадох тема-ръководство .

Инчето от години се кани да и се отдаде, но студенството не и се отрази добре в този стремеж Публикувано изображение

Програмата е голяма, защото е професионална. Малки, но скромни алтернативи са Picasa, ACDSee (има готини ефектчета), irfanView...

Inpaint (в Замунда е с вирус, само за инфо) не бих нарекъл програма за обработка на изображения. Тя се занимава с един кокретен проблем - замаскирването на обекти в еднородна среда, при това с почти никакъв контрол на изпълнение. Аналог във Photoshop са инструментите Clone Stamp и Healing Brush. Като добавим работата със слоеве, режимите на смесване, прозрачността, на практика имате свобода да постигнете каквото си поискат Публикувано изображение

Ох слънце, мъка мъка, тоя фотошоп нивга няма да го науча, а как ми се иска, ама и ти ми обеща урок ама не ми го преподаде нали, ще се помъча да пробвам нещо с това ръководство дето си пуснал, ама къвто съм бльон ще ми трябват години, а с Inpaint е бързо, лесно, вкусно, е с някои дефекти ама нищо ;)

Ох слънце, мъка мъка, тоя фотошоп нивга няма да го науча, а как ми се иска, ама и ти ми обеща урок ама не ми го преподаде нали, ще се помъча да пробвам нещо с това ръководство дето си пуснал, ама къвто съм бльон ще ми трябват години, а с Inpaint е бързо, лесно, вкусно, е с някои дефекти ама нищо ;)

Ам, то и под ръка ти бях, ама беше малко отнесена от вихъра Публикувано изображение

Тука да не спамя излишно, че има една лоша модка Xesi Публикувано изображение , ще кажа само, че в темата-ръководство мога да хелпна, ако някой има въпроси Публикувано изображение

Благодаря милички.Пете не стана като тези които ти си правила,но все още се уча :P Програмката е доста лесна ;) Ето какво сътворих

Публикувано изображение

НЕ Е ЗА МОМИЧЕТА СЪС СЛАБИ СЪРЦА!!!!!!!!!:lol6:

Благодаря милички.Пете не стана като тези които ти си правила,но все още се уча :whist: Програмката е доста лесна :cool:

Е ти ако видиш моите първи "творения" със сигурност няма да останеш очарована, но с времето човек се обиграва :cool: Важното е желание да имаш. За първата ти картинка, че добре е станала, аз нямаше да позная къде е махан текст, ако не се бях сетила за оригиналната корица ;)

Колкото до програмата, наистина е много приятна и лесно се работи с нея, без да те ядосва...за неграмотници като нас е идеална :P

• Автор

Ето малко обработки и от мен, малко съм смесила съвременни и исторически :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ученичката задмина учителя Публикувано изображение

Ето малко обработки и от мен, малко съм смесила съвременни и исторически :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ох, всичките снимки са невероятни. Но при тези двете...е, там ми потекоха лигите. И вярвайте ми, ако ми попадне подобен мъж определено няма да го изпусна! :cool:

• Автор

ученичката задмина учителя Публикувано изображение

Хехе, слъчно, ти няма ли да вземеш да опаткаш някоя коричка да ни зарадваш. Ако нямаш нищо за обработка, кажи и ще ти стоварим най-красивите и най-трудни за обработка корици, че има такива прелести, че само спец като теб ще може да ги направи. Иначе се радвам, че ви харесват коричките ми :speak:

ТАЗИ МИ Е ЛЮБИМА :wors:

Публикувано изображение

Всички са прелестни мила, браво. Ама на тази ми се разхлопа сърцето, умирам си за рицари :speak:

Хехе, слъчно, ти няма ли да вземеш да опаткаш някоя коричка да ни зарадваш. Ако нямаш нищо за обработка, кажи и ще ти стоварим най-красивите и най-трудни за обработка корици, че има такива прелести, че само спец като теб ще може да ги направи. Иначе се радвам, че ви харесват коричките ми :speak:

Всички са прелестни мила, браво. Ама на тази ми се разхлопа сърцето, умирам си за рицари :speak:

Ох мила за теб не знам но моето сърчице доиде слабичко за горния ти пост особено уния двама "мъжаги" ми взеха и малкото акъл :wors::P

• Автор

Ох мила за теб не знам но моето сърчице доиде слабичко за горния ти пост особено уния двама "мъжаги" ми взеха и малкото акъл :wors::speak:

Хихи имам още няколко такива, ама ще ги пусна когато ги обработя :speak:

Хихи имам още няколко такива, ама ще ги пусна когато ги обработя :speak:

ОООООХХХХХХХХХХХХХХХ чакай да си испия хапченцата за сърце че иначе ще се простя с него че ще се пръсне горкото :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.