Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Още няколко от мен Публикувано изображение:

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всички корици са прекрасни,момичета.Благодаря за труда ви Публикувано изображение

Съгласна съм с тебе Тихи, последната е трепач!!!

• Автор

Ах Пете трепач са, ама как ми открадна тая с рицаря и мадамата в синьо, и аз я обработих ама е по-голяма хихи. Но всичките са прекрасни, браво

Ах, Пете, прекасни обработки. Но първата цепи мрака, защото ме остави... с отворени уста. Много са красиви. Браво! :whist:
  • Автор

Ето три обработки от мен, едната е слагана и преди, но е просто толкова голяма, че се изкуших.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ох, Ине, последната е просто... лигите ми потекоха. ;) Откъде ги изнамирате такива хубаве мъже?

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Ох, обработките са просто прекрасни! Ям, ям... влюбена съм във всяка една. :)

Днес намерих малко свободно време вечерта и успях да създам някакво странно творение под формата на уолпапър. Надявам се да ви хареса, макар и в случая да не е календар за юни месец, но там по-късно ще се заема, защото има работа пък и трябва да подбера снимки.

Публикувано изображение

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

ей, таман бях готова да заспивам и ти ме събуди,възмутена съм в момента мигам на парцали

Еха,Стаси,това е просто медено!Браво на теб,много добре си подбрала изображенията,а обработката е перфектна!Публикувано изображение

Стаси,направо ми става горещо като ги гледам :whist: Май ще имам нужда студен :yanim:

Преди време намерих тези гиф изображения,предполагам,че някои от вас вече са ги виждали,но кориците не са качвани във форума точно в този вариант,затова реших да ги споделя. :cool:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Супер са!Много живи и много "индиански",две мнооого положителни качества. Но, има нещо което ме дразни по принцип и в частност тук.Забелязвате ли,как се използват едни и същи лица по кориците. Най-вече за мъжките образи,на всичко отгоре не плод на нечие въображение,ами реални модели/фотомодели/.За мен така се губи романтиката,тръпката да си представяш.....да вмениш черти на образа и т.н.Схванахте ли за какво говоря,има ли нещо такова и за вас?

Супер са!Много живи и много "индиански",две мнооого положителни качества.

Но, има нещо което ме дразни по принцип и в частност тук.Забелязвате ли,как се използват едни и същи лица по кориците. Най-вече за мъжките образи,на всичко отгоре не плод на нечие въображение,ами реални модели/фотомодели/.За мен така се губи романтиката,тръпката да си представяш.....да вмениш черти на образа и т.н.Схванахте ли за какво говоря,има ли нещо такова и за вас?

Първо Миа, много са хубави картинките, наистина са като живи с тези веещи се коси...

Гале, колко до въпроса ти, абсолютно си права - мъжките лица по кориците са все еднакви, сигурно мъжете които позират са най-много петима...При жените като че ли има по-голямо разнообразие...

На мен лично не ми пречат еднаквите физиономии, които ме гледат от книгите, защото аз никога не обвързвам героите с образите които са представени на корицата, пък и често се случва двете даже да нямат нищо общо, нито като сюжет, нито като външност на моделите.

Нещо малко от мен, но за сметка на това много любима картинка:

Публикувано изображение

Радвам се,че ви харесват,момичета.

Пете,корицата ти е трепач!Браво!

А за мъжете по кориците и аз съм съгласна.Само едни и същи физиономии.Това лично за мен никакъв проблем не е,но нищо не пречи да поразнообразяват малко от време на време. :)

От коя книга е корицата?

• Автор

Ето двенки от мен :headphones:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.