Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Браво на вас, момичета! :rolleyes:
  • Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Вижте какво намерих:

Публикувано изображение

Хем ми е супер позната, хем не е. В смисъл двойката ми е много позната, ама самата сцена не. Някой да знае от коя книга е корицата? Аз я взех от някъв форум, беше понадраскана ама я почистих ;)

Вижте какво сътворих днес... Направих си корица за диска с книгите...

Публикувано изображение

Оооох, супер красиви са! Особено горната, пък да не говорим за последната. Само как са подбрани всички корици... нямам думи! :wors:

Вижте какво намерих:

Публикувано изображение

Хем ми е супер позната, хем не е. В смисъл двойката ми е много позната, ама самата сцена не. Някой да знае от коя книга е корицата? Аз я взех от някъв форум, беше понадраскана ама я почистих ;)

Ине, благодаря че я сподели с нас! Страхотна е! Няма да ти казвам в какъв размисъл ме вкара, от няколко дни се мъча да се сетя от коя корица е, много ми е позната...но пуста памет не реагира :angry:

Ради страхотна комбинация си спретнала, даже се замислям дали да не си я крадна! :cool:

И нещо малко от мен, което много ме грабна - страхотна картинка!

Публикувано изображение

браво Пете,сега като сме на вампирска вълна е много подходящо и с този прилеп......ммммм много ми харесва,а Ради корицата е убиец направо си я слагам на екрана и много хубаво са съчетани. :giggle1: А сега едно въпросче,Ради като каза "диска" имаш в предвид,че си качваш книгите на диск ли,ами ако ти остане свободно място после можеш ли да добавяш други книжки,т.е диска заключва ли се след първия запис....ох май не го обясних добре,питам защото вече имам проблем с книгите,компютъра ми направо издъхва..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif доста място заемат :whist:

Пете, юхууу, готино! /надявам се да съм красноречива/ :whist:

Ради, много оригинално се е получило! Особено закачката с шотладските картинки. :down:

браво Пете,сега като сме на вампирска вълна е много подходящо и с този прилеп......ммммм много ми харесва,а Ради корицата е убиец направо си я слагам на екрана и много хубаво са съчетани. :giggle1: А сега едно въпросче,Ради като каза "диска" имаш в предвид,че си качваш книгите на диск ли,ами ако ти остане свободно място после можеш ли да добавяш други книжки,т.е диска заключва ли се след първия запис....ох май не го обясних добре,питам защото вече имам проблем с книгите,компютъра ми направо издъхва..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif доста място заемат :speak:

Възможно е добавяне на информация на диск, но трябва предварително да се зададе при първото записване. Нарича се Multisession /мултисесиен/ запис. Потърси си го при настройките за метод и скорост на записване.

Нарича се Multisession /мултисесиен/ запис. Потърси си го при настройките за метод и скорост на записване.

Мултисешън бре Публикувано изображение

Публикувано изображение

После те предупреждава, честарите бракми няма да могат да прочетат дописаното:

Публикувано изображение

Коричките са хубави, даже много. Не ме бива по хвалбите, толкова ви стига Публикувано изображение

Мултисешън бре Публикувано изображение

...

Е, сега, побългарих го малко, да не шашкаме народа с прекалено много термини. ;)

Мерси момичета... и аз си я харесвам :wors: можеше да стане и по-добре ама ми спря интернета на работа и само тези успях да сваля... Двойната пасна идиелно :) Ако някой я иска мога да му я пратя в по-голям вариянт тук я качих по- малка...

благодаря за помощта момичета,Пете картинката е супер и е толкова голяяяма :ph34r::biggrin: :biggrin:

Пете страхотни са! Напълни ми душата!!!

• Автор

Страхотни корици момичета, супер сте :) :) :clap: :clap:

Кориците са както винаги прекрасни. Браво, момичета! :whist:

само 2 усях да кача понеже файловете ми са големи моля помогнете ми да ги смаля

• Автор

Ето едначка и от мен:

Публикувано изображение

Ето едначка и от мен:

Публикувано изображение

Ох, очите ме заболяха! Страхотна е!

Няколко от мен:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ох, кориците са страхотни, ама Пете, втората е просто... ям, ям. :huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.