Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Пете, ти си решила да ми докараш някой сърдечен удар преждевременно. ;р Прекрасна е! :)
  • Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ммм на миналта страница гледам, че искахте едно момиче да се изруси е... нямах какво да правя и се пробвах, въпреки, че не стана много сполучливо(опитах се да замажа яркоста на косата с няколко тонове). :Д

Публикувано изображение

Публикувано изображение

post-220545-058845500 1285963549_thumb.j

post-220545-002163500 1285963559_thumb.j

post-220545-025486400 1285963570_thumb.j

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Пете, както винаги аз съм разбита, съкрошена, умопомрачена и захласната - това са едни от най-красивите обработки на корици, които си слагала в тази тема. Искаш сега да се мятам цяла вечер в леглото и да сънувам само хубави неща. Благодаря ти за труда, желанието и че го сподели с нас. :yanim: Джени и твоята руса дама е много нежна и много ми харесва във варианта с бежовите нюанси и на теб благодаря за старанието. :yanim:

Ех, тея жълти рокли, празно нямат, винаги гаранция за трепач корица! Браво, Пете, все стойностни обработки! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Ето няколко и от мен :(

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Оооо, Ине, обработките са страхотни. Просто прекрасни! .оО

Момичета, страхотни неща видях тука :yanim: Напълнихте ми творческата душица с вдъхновение и емоция :) Може да взема да спретна някоя тематична рисунка. А дали се продават пъзели с такива картинки :rolleyes: Това ми е другата страст и много ще се радвам, ако си украся стената /на спалнята ;) /с някой такъв пъзел :jumping11:

Момичета, страхотни неща видях тука :yanim: Напълнихте ми творческата душица с вдъхновение и емоция :) Може да взема да спретна някоя тематична рисунка.

А дали се продават пъзели с такива картинки :rolleyes: Това ми е другата страст и много ще се радвам, ако си украся стената /на спалнята ;) /с някой такъв пъзел :jumping11:

Ах, идеята ти е наистина страхотна. При нас има много пъзели, но на такива точно не съм попадала. За съжаление... А иначе аз имам един на Виктория Франсес в стаята си, който съм наредила и окачила. Страхотен е! Макар че на нашата любима тема ще бъдат още по-яки. Но между другото, възможно е в България да правят снимки тип пъзели в различни формати. При нас има, макар че са скъпи, но можеш да потърсиш в някое фото. ;)

Ох, момичета... Преди малко се натъкнах на златна мина ма картина на Jon Paul. Извинявайте, ако някоя се повтаря... ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и ето една, която не е на нашата тематика......>>>> Публикувано изображение

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Повтарят се разбира сено пък са прекрасни,така че благодаря,че ги напомни.А Мона Лиза е страхотна.

Ах, идеята ти е наистина страхотна. При нас има много пъзели, но на такива точно не съм попадала. За съжаление... А иначе аз имам един на Виктория Франсес в стаята си, който съм наредила и окачила. Страхотен е! Макар че на нашата любима тема ще бъдат още по-яки. Но между другото, възможно е в България да правят снимки тип пъзели в различни формати. При нас има, макар че са скъпи, но можеш да потърсиш в някое фото. :)

Ами всъщност съм мяркала реклами на някои фото-студия, където правят такива пъзели по поръчка. Но никога не съм се интересувала колко струват и каква големина правят.

Аз всъщност имам един подобен, който съм почнала в момента:

http://media.snimka.bg/7378/021012298.jpg

Но е 3000 парчета и е наистина огромен :hush: А и сега с това малкото, не мога да си опазя парчетата, като ги разпилея из целия под http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Май 'сички се повтаят, ама сори...... :ph34r:

Ами всъщност съм мяркала реклами на някои фото-студия, където правят такива пъзели по поръчка. Но никога не съм се интересувала колко струват и каква големина правят.

Но е 3000 парчета и е наистина огромен :ph34r: А и сега с това малкото, не мога да си опазя парчетата, като ги разпилея из целия под http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Оооо, пъзелът е страхотен. Мале, представям си като го наредиш какво ще бъде удоволствието. :)

Обработките са страхотни, браво!

Но е 3000 парчета и е наистина огромен :) А и сега с това малкото, не мога да си опазя парчетата, като ги разпилея из целия под http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Страхотен е! И аз си имам слабост към пъзелите, но съм се занимавала с 500 и максмимум 1000 части. А този е просто уникален на картинка, ще споделиш ли откъде е и колко пари струва, толкова голям?

Момичета, страхотни неща видях тука :wors: Напълнихте ми творческата душица с вдъхновение и емоция :wors: Може да взема да спретна някоя тематична рисунка.

А дали се продават пъзели с такива картинки :wors: Това ми е другата страст и много ще се радвам, ако си украся стената /на спалнята ;) /с някой такъв пъзел :wors:

Аз имам такъв пъзел, купувала съм го от Германия. Ако му намеря картинката, ще я сканирам, да я видите. Аз съм голям фен на пъзелите и тогава купувах на килограм, а този като го видях, направо не можах да повярвам - две от моите страсти в едно.

Между другото най-големия пъзел е от 24 000 части, а ето и неговата картинка:

Публикувано изображение

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор
Публикувано изображение

Ето го и мойто пъзелче, щракнато с фотото:

Публикувано изображение

Невероятен пъзел!Напълни ми душата......и благородно ти завиждам за него, дано и аз някога си намеря такъв!

Невероятни корици, момичета! Браво за страхотно свършената работа. :D

Такам... аз също искам да ви покажа нещичко, но то си е направено от мен. Понеже вече мина времето за конкурса, в който участвах и мога да си го пускам където искам, та исках да го споделя с вас. :rap:

Публикувано изображение

Невероятни корици, момичета! Браво за страхотно свършената работа. :)

Такам... аз също искам да ви покажа нещичко, но то си е направено от мен. Понеже вече мина времето за конкурса, в който участвах и мога да си го пускам където искам, та исках да го споделя с вас. :(

Публикувано изображение

Слънчице, прекрасна е,да разбирам ли че третата книга ще е с корица по твоя идея.Понеже спомена конкурс...

Слънчице, прекрасна е,да разбирам ли че третата книга ще е с корица по твоя идея.Понеже спомена конкурс...

Мне, за съжаление. Не съм я предлагала на издателство "Ибис", пък и всъщност как да го направя?! ;д "Здравейте! Направих корица за третата книга на Братството. Искате ли я?" Не знам не мога да си го представя това. оО Но иначе конкурсът беше за творец и имаше различни опции между, които можеше да се избере. Аз реших да участвам в тази с корицата и се постарах да направя за третата на Братството. Това е. :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.