Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Лелелееееееееееееееееееее, нокаут!!! Уникални! Особено втората!

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още малко от мен:

Първата не мисля, че е корица, но страшно ми хареса и я пообработих малко.

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

А тези двенките, откога ги чакам да е появят в приличен размер :rolleyes:

Лелеееееееееееееее - много са хубави браво Пете- ти си нашата гордост.

Първото е Пепеляшка, която бяга от бала и си губи стъклената пантофка. Не ви ли прилича на нея?

• Автор

Пете отново страхотни обработки :wors::) :) Балсам за очите, прелестни са :(:wors: :wors:

Ето нещичко от бате Джон http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Петееееееее!!! Супер са! Няма да ти казвам първата от кога я търся голяма! а другите са страхотни! :rolleyes:

Радвам се, че ви харесват момичета :dollars:

Първото е Пепеляшка, която бяга от бала и си губи стъклената пантофка. Не ви ли прилича на нея?

Ели точно това е, а съдейки по надписа, който я красеше мисля, че е картинка свързана с Дисни по някакъв начин, беше нещо от сорта на "където всяка история за Пепеляшка се превръща в истина"

Пете,чудни са!Пепеляшка е много ефирна.Ама много ме впечатли една от Иннините обработки. Абе,все съм виждала Афродита да излиза от морето,Ама тоя Афродит ми кръстоса погледа.

Вижте какво намерих:

Публикувано изображение

Хем ми е супер позната, хем не е. В смисъл двойката ми е много позната, ама самата сцена не. Някой да знае от коя книга е корицата? Аз я взех от някъв форум, беше понадраскана ама я почистих :dollars:

Инче помниш ли чуденката си от преди няколко месеца...е имам отговор на въпроса ти. Все си мислех, че сама ще се сетя, не успях, но като я видях стоплих:

Публикувано изображение

• Автор

Инче помниш ли чуденката си от преди няколко месеца...е имам отговор на въпроса ти. Все си мислех, че сама ще се сетя, не успях, но като я видях стоплих:

Публикувано изображение

Браво мило, злато си,как само си го изкопала, браво :);):clap: Супер дълго време ме мъчеше :ph34r:

Браво мило, злато си,как само си го изкопала, браво :clap: :clap: :clap: Супер дълго време ме мъчеше :angry:

И мен така Ине, направо се бях побъркала тогава и какво ровене падна не е истина...пък днес съвсем случайно се рових и като я видях, направо ми светна пред очите. Все си мислех, че е някоя откориците, който стърчат малко отстрани...

Момичета, страхотни са последните неща :eek: Просто уникално красиви :mad:

много са добри,а тази на Конито ми харесва повече така отколкото бг варианта :beat:

много са добри,а тази на Конито ми харесва повече така отколкото бг варианта :shy11:

БЛАГОДАРЯ :):) :)

Моля ви кажете ми как да сложа по голям брой корици,тъй като разполагам с такива с които бих искала да ви зарадвам,но незнам как се качва чрез PicValley.net ,опитвах на няколко пъти,но уви нищо не се получава.

Моля ви кажете ми как да сложа по голям брой корици,тъй като разполагам с такива с които бих искала да ви зарадвам,но незнам как се качва чрез PicValley.net ,опитвах на няколко пъти,но уви нищо не се получава.

Аз лично използвам imagehost.org, по-удобен ми е. Като ти зареди, има поле за избиране на снимката от компютъра, после пишеш долу две кодови думи (от съображения за сигурност) и натискаш Upload. Зарежда ти страница с линкове, сред които има и един директно с таговете за форум, но аз поне използвам последния и като пускам във форума картинка само ограждам линка с %7Boption%7D [/ img].

Може да пробваш, ако нещо не съм обяснила като хората, драсни някое ЛС, ще дам още пояснения без проблем. :down:

Страхотни са нещата, момичета :rolleyes: Само този Фабио ми е нещо несимпатичен...Има страхотно тяло, но физиономията му хич не ми допада.

Само този Фабио ми е нещо несимпатичен...Има страхотно тяло, но физиономията му хич не ми допада.

Мхм, абсолютно съгласна, голям неприятник е!

Две неща от мен, първата е ново от Джон Пол, втората е моя обработка :rolleyes:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Петееее, Ten Things I Love About You :bye1: Ох, Джулето!!! Кога ще я видим и на нашия пазар тази жена!!! И направо не мога да си представя да ни пуснат книга с корица на Джон Полчо!!! Гери и твоите са доста хубави!!!

Гери,златна си,имало що да си уточняваш как да пуснеш повече на брой корици.Много интересни идеи,красота.Благодаря. Пете,и двете са красиви,твоята обработка в това девствено бяло,много умиротворително действа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.