Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Размазах се - страхотни са - Пате, някой ден ще ме довършиш с тия корици!

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Няколко новички корици от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Невероятни са! Поздравления!:clap:

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Една от картинките на Jon Paul, направо е страхотнаПубликувано изображение!

Публикувано изображение

Ау мнооого е хубава :rolleyes: И аз обработих еднанка:

Публикувано изображение

Ау мнооого е хубава :clap: И аз обработих еднанка:

Публикувано изображение

Супер е Ине, това е втора или задна корица на туй нещо:

Публикувано изображение

чудя се защо са изтипосали така книгата, а не с хубавата картинка ;)

Брей момичета, задобрявате все повече. Имам една молба към някоя от вас. Имам една картинка, която много искам да използвам, но косата на дамата е тъмна а ми трябва истинска блондинка. Някой дали ще може да я пребоядиса, че така не ми върши работа.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Страхотни обработки! Браво, момичета! :biggrin:

Брей момичета, задобрявате все повече. Имам една молба към някоя от вас. Имам една картинка, която много искам да използвам, но косата на дамата е тъмна а ми трябва истинска блондинка. Някой дали ще може да я пребоядиса, че така не ми върши работа.

Момичета аз се присъединявам към молбата. Имаме страхотна идея за един от фен преводите ама ни трябва съдействието на факирите в тази област сиреч вие дето правите страхоти убавини с кориците. Благодаря много предварително.

Аз в случая пасувам, мога да работя само с програмата, която чисти надписи и освен да махна косата на мадамата, друго няма да мога да свърша.

Тъй, че някой който разбира поне мъничко от фотошоп ще свърши работа.

Другия вариант е, Кристи ако става въпрос за картинка, която си е от романите, покажи я, може при някакво друго издание да са я пребоядисали.

Пете мерси за бързият отговор. За съжаление плешива не ми върши работа. Мисля, че не е от корица. Ще помоля някой да я постне тук, защото тъпата Мозила не ми позволява. Дано пък някой да успее.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• Автор

Аз пред Съни поех отговорността, но трябва да намеря някаква програма, че и аз за момента с това което имам мога да й махна нещо, не е задължително да е косата ;)

post-235811-032521100 1285760349_thumb.j По молба на kristy34 това е "девойката за пребоядисване".

Момичета, не се мъчете. Ам-ам я пребоядиса най-малко в три цвята. Признах го за коафор № 1.

Момичета, ето една корица, от кога я чакам в голям размер, за да я обработя. За такъв мъж, душа, сърце - всякакви органи си давамПубликувано изображение!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Е, не Пете просто ме размаза... Сега ще има да ми текът лиги по този батко... :wors:

Пете, трябваше един голям надпис с червени букви да сложиш, че не е за жени със слаби сърца, подобна гледка може да е фатална!

Ех, дай боже всеко му такъв 'убавец. Така или иначе, ако ми се появи на прага, няма да го отпратя. Публикувано изображение

ОМГ! Прекрасни, просто прекрасни. :yanim:
  • Автор

Момичета, ето една корица, от кога я чакам в голям размер, за да я обработя. За такъв мъж, душа, сърце - всякакви органи си давамПубликувано изображение!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ех Пете, напълни ми душата. Ако знаеш, колко пъти я гледам и не мога да се навия да почна да я редактирам. Златна си, прекрасна обработка, браво

Радвам се, че ви харесват момичета. Ето още една много любима, която ме поизпоти повечко!

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.